Raukoras Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Ono to zase tak jednoduchý není, tohle je Äřůra potvor, které jsem dostal, než tam bylo něco použitelnýho (nepoužívám pro nÄj dual nebo nějaký support od jiné postavy): creamy fear, wild rose, hyegun, goblin, angry chonchon, cornutus, hylozoist, zerom, joker, ghoul, worm tail. Sice cornutus a zerom by docela Äel, ale ne na lvl 46 s hp kolem 1150. Dal jsem zatím worm tail, ambernite, wolf, yoyo a jeÄtÄ něco. TeÄ naposledy u yoyo byla spotřeba masa velká. Ono samotná mise zabere nějaký Äas, ale to je zábavné, ovÄem ta zmÄna je fakt otrava, když se snažíÄ třeba půl hodiny a ani jedna zmÄna. LepÄí kdyby autoři udÄlali pro každý level nebo třeba pÄt levelů skupinu potvor, z které by se vybíralo a které by se daly zvládnout. Potom by člověk mohl chodit jak mu to padne a ne se otravovat se zmÄnou mise. Třeba teÄ mi padnul Bloody murderer, tak ten leda, že by umřel smíchy jak by mÄ uvidÄl SamozřejmÄ, že by Älo postavu vyexpit co to dá a pak moci brát vÄtčinu misí, ale to by se ztratilo to kouzlo a zábava, kdy při plnÄní misí se postava zároveř zlepÄuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spectrasss Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Raukoras: Muzes mi rict k cemu ti ted ty misse jsou ? Ty chces mit na lvl 90+ 3xhp/3xsp a full skill tree ? Nic jineho ti to totiz neda ... Takze klidne napred expi a pak az dodelej misse. Aby jsi mel char se kterym nezabijes vubec nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTX Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Teda zmÄna mise na nějakou potvoru co mám Äanci zabít je pořádnej opruz, když má člověk smůlu tak tím může strávit i pár hodin :-(( Moc dobře to vymyÄlený není, 1% na zmÄnu je dost málo.24332[/snapback] 1% je tak akurat skor je problem, ze teraz je TK dost o nicom char, takze ak nerobis misie len for fun, tak je zbytocne tym travit cas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 PřesnÄ tak, dÄlám to jen pro zábavu, je to příjemná zmÄna v ro Kolik, že potřebuju tÄch misí, abych na lvl 90 dostal 3x hp, sp? Edit: aha, no tak stát se rankerem to nehrozí, tolik Äasu nemám Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTX Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 PřesnÄ tak, dÄlám to jen pro zábavu, je to příjemná zmÄna v ro Kolik, že potřebuju tÄch misí, abych na lvl 90 dostal 3x hp, sp?24400[/snapback] Nejlepsi Taekwoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 26, 2006 Author Report Share Posted March 26, 2006 nebo ve hre /taekwon Link to comment Share on other sites More sharing options...
jump Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Mam dotazek, pru se s nekym ze muze taekwon pouzivat awakening a berseker potion. Ukazal sem mu kalkulatory, poukazal na ostatni servery, nepresvedcil sem ho, chce po me info kde je to napsano nekde podle iRO, co opravdu muze a nemuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Mam dotazek, pru se s nekym ze muze taekwon pouzivat awakening a berseker potion. Ukazal sem mu kalkulatory, poukazal na ostatni servery, nepresvedcil sem ho, chce po me info kde je to napsano nekde podle iRO, co opravdu muze a nemuze.28464[/snapback]muze Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Mam dotazek, pru se s nekym ze muze taekwon pouzivat awakening a berseker potion. Ukazal sem mu kalkulatory, poukazal na ostatni servery, nepresvedcil sem ho, chce po me info kde je to napsano nekde podle iRO, co opravdu muze a nemuze.28464[/snapback]moh bych se zeptat jaky simulatory si nasel ? krom skill simu sem pro celou TK class nic nenasel .. mozna je neco v korejstine bo tak ale to bohuzel proste neprelouskam ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Celé poobedie som testoval TK, takže ten rollback, ktorý bol veÄer mi ví´bec nevadil. Moje poznatky z toho síş asi tieto: FSK: - veÂľmi skrátený dosah skoku, keÄ ukážem na niekoho a dám príkaz skoÄ, ide k nemu peÄky a potom skoÄí.- nikdy som nevedel, či skoÄí a lebo Ätrajkuje, on totiž skákal, len ak sa mu chcelo, niekedy trebalo príkaz opakovaÂť niekoÂľko krát.Ostatné kicky:- kopy idíş len na striedanie, dvakrát ten istý kop za sebou neda sa daÂť.( po novom v poriadku)- axe kick v jednom príkaze kope len raz (po novom mal by tri krát)- whirlwind v jednom príkaze kope len dvakrát (po novom by mal tri krát)- jump v poriadku- pri striedaní kopov je nejaký delay, alebo Äo to je, neidíş tie kopy dávaÂť plynule. Celkový dojem:- Niekedy som si pripadal ako Äpatný klavírista, Äo nevie akíş klávesu má hraÂť, na príkazy TK nereagoval a trebalo príkazy opakovaÂť.- FSK je krátky, tento skok má malý dmg oproti ostatným kopom a jeho hlavný íşÄel je skok s kopom a to skrátením skoku sa stratilo.- celkove ho treba vyladiÂť, lebo v tomto stave je amatér, oproti iným charom, ktoré síş oproti TK profesionálmi.Edit: a na GW mi Ätyri prsty na Âľavej ruke bolo málo(striedanie kopov, FSK a potovanie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M)o(M Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Tak precital som si to cele, a dostal som na neho aj chut. No na to este budem musiet pockat. Ale stale som nedosiel na jednu skratku co je TKM - niekde som videl ze teakwonmison. Ale nieje mi to aj tak stale jasne ked niekto pisal ze TK s TKM a TK bez TKM tak prosimo vysvetlenie P.S. yellow4 - co je FSK (flying side kick) tak uz viem mal som iny skill tree ina popiska tam bola Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Tak precital som si to cele, a dostal som na neho aj chut. No na to este budem musiet pockat. Ale stale som nedosiel na jednu skratku co je TKM - niekde som videl ze teakwonmison. Ale nieje mi to aj tak stale jasne ked niekto pisal ze TK s TKM a TK bez TKM tak prosimo vysvetlenie P.S. yellow4 - co je FSK (flying side kick) tak uz viem mal som iny skill tree ina popiska tam bola DakujemTK = taekwonTKM = je skill - taekwon mission Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dede Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Taekwon class calculator: Calculator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Continent Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Äau, hledal jsem tu na fóru něco o ninjovi, ale moc jsem toho nenaÄel. Rád bych to povolání zkusil, ale zajímal by mÄ přesnÄjÄí postup, jak se na nÄj dostat.Zatím jsem se dostal do Amatsu a teÄ bych mÄl jít nejspíÄ do Einbroch. Krom toho, že nevím jak se tam dostanu (možná zase vzducholodí, jen to nebylo jeÄtÄ na seznamu), tak budu muset sehnat 5 Cyfar a 1 Pracon (to jsem naÄel nÄkde na netu). To druhé by Älo, ale to první se nedá koupit a jako novic asi nezmáknu to z Äeho to padá (díval jsem se do XLS co je ke stažení na CzechRO).Díval jsem se dobře nebo je to tu nějak jinak? Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 Takovej hrubej naznak questu najdes v nasi wiki - http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:ninja_prestup Pokud se ti bude chtit, muzes tu stranku trosku poupravit az ten quest udelas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 No Na hodne dobry info tu mame nasi vlastni WikIhttp://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:ninja_prestup taky mame nasi vlastni databasi,ktera je vzdy aktualni a pravdiva podle Rebornuhttp://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=7053V databasi najdes prakticky vsecko A to ze to jako novice nevytlucej je fakt,zkus se zeptat nejakyho hrace jestli nema v kafre.Nevykrikuj to nekde ve meste na vsechny,posli nekomu kdo se tvari slibne PM,urcite bude nejaky mit. EDIT:Keny je rychlejsi noEdit od k3dT: a ty to mas zas podrobnejsi no Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saleg Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Trochu sem se Ätáral ve skillech u SG a naÄel sem na tÄhle stránkách http://forums.legendro.net/lofiversion/index.php/t93789.html zajimavý pasivní skill Angel of the Heavens - Yet another hidden skill, to activate it, you must be sitting next to another Taekwon Class and be in the Happy State (From Peaceful/Enjoyable Rest). While your in this state, there is a small chance of Angel of the Heaven's activating, and it will reset your memorized maps and enemies. (This skill does not appear in your skill list). A proto se ptám funguje zde?co si myslíte?Předem dík za názor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premek Prkenapodlaha Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Nemam ozkoseno ale melo by.. ale musis sedet vedle jinyho TK classu A delat /doridori (krouteni hlavou).. a za kazdy doridori je tusim 0.1%(?) sance... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 TuÄím 0,01% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Este lepsie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.