Guest Fisch Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 mne se zda ze ten runin funguje blbe protoze kdyz to zapnu tak uteka dostane +10 str a zadnej bonus k atak aj graz nema zbran (ani boty)a jak mile se o neco zastavi nebo to zastavim opetovnym pouzitim skilu tak +10str je v ..... si to teda este jednou poradne prectu ale myslim ze to je blbÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 mne se zda ze ten runin funguje blbe protoze kdyz to zapnu tak uteka dostane +10 str a zadnej bonus k atak aj graz nema zbran (ani boty)a jak mile se o neco zastavi nebo to zastavim opetovnym pouzitim skilu tak +10str je v ..... si to teda este jednou poradne prectu ale myslim ze to je blbÄ 14819[/snapback]dyt sem jasne psal ze to nema davat bonus, je blbej popisek. taky sem si tim zmrsil build Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 dyt sem jasne psal ze to nema davat bonus, je blbej popisek. taky sem si tim zmrsil build14820[/snapback] mne neco rikej mam to na 10 ale aspon to dava str a jeste by mne zajimalo jak bude fungovat ten skiyl Hatred of the sun moon and starsto se bude pocitat doufam od max hp a este neco tam je psane cosi otom ze se to ma pozit na mostrum a to bude kategorizovano to jako budu muset dat a pak ho zmatit a pak to zas pouzit nebo jak esti jo tak to bude pekne na ....... 100 sp je moc aby se to pouzivalo na kazde zvlast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 mne neco rikej mam to na 10 ale aspon to dava str a jeste by mne zajimalo jak bude fungovat ten skiyl Hatred of the sun moon and starsto se bude pocitat doufam od max hp a este neco tam je psane cosi otom ze se to ma pozit na mostrum a to bude kategorizovano to jako budu muset dat a pak ho zmatit a pak to zas pouzit nebo jak esti jo tak to bude pekne na ....... 100 sp je moc aby se to pouzivalo na kazde zvlast14821[/snapback] Ja som ten skill Hatred pochopil tak, že keÄ ho použijeÄ na príÄeru, tak ju to berie ako target of the sun/moon/star...a potom keÄ ju zabijeÄ, tak to budeÄ musieÂť daÂť na Äalčiu znova... RozmýÄÂľal už niekto z budíşcich star knightov, kam si hodí place of the sun/moon/star?EDIT: Neskí´r keÄ už bude na servri SK by sa mohol založit topic "place of the sun/moon/star", kde by star knighti písali kde majíş svoje place hodené oni...nieÄo ako topicy buildy-equip-kde expit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 hatred of... funguje rovnako ako oznacovanie miesta, len s tym rozdielom ze to oznaci priseru.. pouzitie.. naklikne sa skill, klikne sa na potvoru a ta je natrvalo target of moon/sun/star a viac sa uz zmenit neda(aspon by sa spravne nemala ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 hatred of... funguje rovnako ako oznacovanie miesta, len s tym rozdielom ze to oznaci priseru.. pouzitie.. naklikne sa skill, klikne sa na potvoru a ta je natrvalo target of moon/sun/star a viac sa uz zmenit neda(aspon by sa spravne nemala )14983[/snapback] Ale to sa ráta len na tíş jednu konkrétnu potvoru, a nie na íşplne vÄetky toho druhu, vÄak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Ale to sa ráta len na tíş jednu konkrétnu potvoru, a nie na íşplne vÄetky toho druhu, vÄak? 15017[/snapback]proste jednu si das treba seala, druhou majo, treti poringa. a pak uz to nezmenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 proste jednu si das treba seala, druhou majo, treti poringa. a pak uz to nezmenis15018[/snapback] Ach ták...to je zaujímavé Budem asi musieÂť prehodnotiÂť svoj build EDIT: Asi si nebudem mí´cÂť daÂť "Target of the Star" na Ensika že? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Asi si nebudem mí´cÂť daÂť "Target of the Star" na Ensika že? 15038[/snapback]neviem ci to rozlisuje velkost aj u hracov.. ale ak si das ako target ensika, tak budes mat bonusy na vsetkych profesorov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 neviem ci to rozlisuje velkost aj u hracov.. ale ak si das ako target ensika, tak budes mat bonusy na vsetkych profesorov 15132[/snapback] Hm, tak ma napadá, že s tými fury sa dá spraviÂť celkom dobrý GW Star Knight...len si treba daÂť targety na správne classy...napríklad Lord Knight, Whitesmith a Priest? Dobre že skilly fury niesíş obmedzené na place of the...A s tým prichádza aj otázka, keÄ dám target na whitesmitha, berie sa ako target aj blacksmith? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Hm, tak ma napadá, že s tými fury sa dá spraviÂť celkom dobrý GW Star Knight...len si treba daÂť targety na správne classy...napríklad Lord Knight, Whitesmith a Priest? Dobre že skilly fury niesíş obmedzené na place of the...A s tým prichádza aj otázka, keÄ dám target na whitesmitha, berie sa ako target aj blacksmith?15148[/snapback]este lepsie je dat si ako target emperium a mapu prontera castle 1 , potom pomocou high jump preskakat cez steny(nikde nepise ze by to na gw nemalo fungovat), nahodit shadow element, knizku s 3 orc skeletonkami a mas lepsieho emp breakera ako lk s berserkom alebo sin s edp co sa tyka ws a bs, niesom si isty ale myslim si ze to bude platit len na ten class ktory das.. na advanced by sa to nemalo prenasat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 este lepsie je dat si ako target emperium a mapu prontera castle 1 , potom pomocou high jump preskakat cez steny(nikde nepise ze by to na gw nemalo fungovat), nahodit shadow element, knizku s 3 orc skeletonkami a mas lepsieho emp breakera ako lk s berserkom alebo sin s edp co sa tyka ws a bs, niesom si isty ale myslim si ze to bude platit len na ten class ktory das.. na advanced by sa to nemalo prenasat15152[/snapback] Pochybujem, že sa dá target daÂť na emperium, to už by bolo moc Ale to s preskakovaním cez steny, knižkou, a elementom je už jasná vec, SK je ako stvorený na emp breakovanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filous3341 Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Zajímalo by mÄ jestli se mi budou doplřovat HP a SP (peacefull a enjoyable rest) když budu přetíženej (žádnej druhej teakwon, jenom přetíženej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Zajímalo by mÄ jestli se mi budou doplřovat HP a SP (peacefull a enjoyable rest) když budu přetíženej (žádnej druhej teakwon, jenom přetíženej .15234[/snapback] KeÄ nemáÄ žiadneho druhého taekwona, tak peacefull a enjoyable resty nefungujíş (díşfam, ak sa mýlim opravte ma ), a keÄ si preÂťažený, neobnovuje sa ti hp, ani sp...či už restami, alebo increase hp recovery, increase sp recovery...(tie posledné dva samozrejme taekwon nemá) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Loony, aj napriek tomu, že si ma chcel daÂť zabiÂť pre moju nechápavosÂť, opí¤Âť sa opýtam na ten istý problém s taekwonom. Irasa2 si odkázal na forum, že aby si to tam preÄítal, ja som preÄítal celé forum a nenačiel som to. Ide o skill TKM, kde v Äasti popisku sa píÄe: „Any lvl 90+ Taekwon ranker ....., and be able to use all taekwon skill“. V mojom preklade to je: „Každý lvl 90+ taekwon ...,....a mí´že používaÂť vÄetky taekwonovské schopnosti". Dosiahol som lvl 90 a ani mne, ani Ragemu sa s taekwonovskými schopnosÂťami niÄ neudialo, schopnosti mám tak, ako som ich mal na nižÄích íşrovniach, používam tie isté skilly a na tej istej íşrovni ( okrem 3x ví¤Äčieho HP a SP ). Ty si mi nieÄo tam plietol o neobmedzených kopoch. Neobmedzené kopy, Äo to je? VeÄ tie som mal aj predtým. Takže mi to jasne prosím vysvetli, podÂľa mřa je alebo chyba v popisku skillu ( mí´že byÂť aj neíşplný ), alebo ten skill nefunguje tak, ako má.EÄte nieÄo, ak by si vyraÄoval taekwon.boty z inventárov, niektorí majíş v nich aj vzácne karty a vyplusované, nedajíş sa karty a ELU z nich vybraÂť. Na CzRO mali podobný problém a iÄlo to tam, karty mali hráči vybraté a boli v inventári. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 1, 2006 Author Report Share Posted January 1, 2006 Ja sem tu uz nekolikrat psal, ze nemuzes ocekavat ze vsechno bude fungovat hned. Proste az to pujde tak to pujde. Mozna to bude fungovat s novou verzi eatheny, mozna az s dalsi. Neomezeny kopy muze pouzivat kazdy, kdo je v zebricku top10 teakwonu s nejvetsim rankem (viz http://ucty.reborn.cz/toptk.php ) 3x vic HP a SP bude mit kazdy taekwon co dosahne levelu 90 a bude v zebricku top10 taekwon rankeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumidek Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Ten zebricek je pekne na H. V podstate to znamena, ze novy TK nebudou mit nikdo realnou moznost si tuhle misi splnit, protoze tech par prvnich bude mit takovy naskok, ze na to proste nebudou mit sanci dosahnout. Uz aby byly advaced classy :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 1, 2006 Author Report Share Posted January 1, 2006 1) Zebricek neni na H, protoze pokud vim, tak taekwon mission je jen pro Taekwony. Tudiz ty co prestoupi uvolni misto dalsim. 2) Advanced classy? Ty uz jsou. Asi myslis 2nd classy pro taekwona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Tudiz ty co prestoupi uvolni misto dalsim.15431[/snapback] Mno, tých top 10 fakt nieje niÄ moc, lebo zo síşÄasných top 10 sa chystajíş prestíşpiÂť tak 3-4 taekwoni...aspoř Äo som sa ja popýtal. Možno keby sa to dalo rozÄíriÂť na top 15, alebo 20...lebo pochybujem, že sa na celom serveri nájde iba 10 Âľudí, ktorí budíş chcieÂť hraÂť taekwona bez prestupu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 mna by zaujimalo ci to ze neobmedzene kopy moze pouzivat len top10 taekwonov je oficialne alebo len na reborne.. pretoze je to velmi neferove..ak je to len na reborne nebolo by lepsie upravit potrebny pocet misii podla lvlu taekwona?(ak sa to da) to by bolo ovela ferovejsie voci tym novsim hracom pretoze rychlost plnenia misii hraca ktory ma neobmedzene kopy je podstatne rychlejsia ako hraca co neobmedzene kopy nema, cize pre top 10 nieje problem sa na spicke udrzatpocitat s tym ze taekwoni prestupia nieje taky dobry napad pretoze urcite sa najde 10 takych co prestupit nechcu a ty si budu s prehladom svoje pozicie v top 10 udrzovat.. a tym padom novozacinajuci hraci si tie neobmedzene kopy ani neuziju inac tie misie by mohli byt nasledovnelvl misie20 225 3 30 435 540 643 746 848 950 10alebo nieco podobne.. kludne aj prisnejsie.. ale bolo by to ferove, nie ako terajsi system Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 ...15436[/snapback] Myslím, že je to dosÂť dobrý nápad, takto by mohli maÂť misiu vÄetci taekwoni, ale museli by sa aj postupne snažiÂť, aby si ju udržali...a nesíşÂťažili by s ÄalÄími taekwonmi, ale proti vlastnému levelu Keby sa to dalo spraviÂť, určite by som bol za...možno by sa tá tabuÂľka mohla eÄte o 1-2 body pritvrdiÂť... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 no, to ze nejste v top 10 je vas problem, nikdo nerika ze jste nemohli TK hrat uz predtim. Top 10 je primo z oficialu stejne jako u smitha nebo alcha. a pokud nebudes delat mise, nebudes mit kopy, to je jednoduche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Loony, aj napriek tomu, že si ma chcel daÂť zabiÂť pre moju nechápavosÂť, opí¤Âť sa opýtam na ten istý problém s taekwonom. Irasa2 si odkázal na forum, že aby si to tam preÄítal, ja som preÄítal celé forum a nenačiel som to. Ide o skill TKM, kde v Äasti popisku sa píÄe: „Any lvl 90+ Taekwon ranker ....., and be able to use all taekwon skill“. V mojom preklade to je: „Každý lvl 90+ taekwon ...,....a mí´že používaÂť vÄetky taekwonovské schopnosti". Dosiahol som lvl 90 a ani mne, ani Ragemu sa s taekwonovskými schopnosÂťami niÄ neudialo, schopnosti mám tak, ako som ich mal na nižÄích íşrovniach, používam tie isté skilly a na tej istej íşrovni ( okrem 3x ví¤Äčieho HP a SP ). Ty si mi nieÄo tam plietol o neobmedzených kopoch. Neobmedzené kopy, Äo to je? VeÄ tie som mal aj predtým. Takže mi to jasne prosím vysvetli, podÂľa mřa je alebo chyba v popisku skillu ( mí´že byÂť aj neíşplný ), alebo ten skill nefunguje tak, ako má.EÄte nieÄo, ak by si vyraÄoval taekwon.boty z inventárov, niektorí majíş v nich aj vzácne karty a vyplusované, nedajíş sa karty a ELU z nich vybraÂť. Na CzRO mali podobný problém a iÄlo to tam, karty mali hráči vybraté a boli v inventári.15408[/snapback]asi by ses mel podivnat na stranku http://bonusweb.idnes.cz/konzole/konzolen/naddopisy.html . ta hotline sem ja a ty mi velmi ale velmi pripominas typickeho cloveka co mi pise nebo vola. kdyz ti 3x reknu ze popisek je blbe a jediny co ti mise (top 10) a lvl 90+ udela sou trojnasobne HP a SP vcetne neomezenych kopu, tak to sorry, ale lip uz to napsat neumim a verim ze by to z toho pochopilo i maly dite. a to ze sem napsal zabte ho bylo (v te dobe) z legrace Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 2, 2006 Author Report Share Posted January 2, 2006 Taekwon mission funguje jak ma a nebude se menit. Budte spis radi, ze tu hraje o mnoho min hracu nez na oficialu, tudiz mate vetsi sance se do top10 dostat. Nikdo nerika ze je to vase pravo mit neomezeny kopy. Je to odmena. Zvyseni poctu rankeru nepripada v uvahu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyMys Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Heh... to máte z toho, že o tom mluvíte Takhle jsme mohli mít krásných top 10... No to je jedno, alespoř to bude (pro nÄkoho) zábavnÄjÄí... Edit: Ono zcela váznÄ mi nyní přijde při pohledu na tabulku, že teÄ mnoho TK nemá moc velkou Äanci se do té top 5 dostat... ale tak dobře, TK v top 5 to alespoř přimÄje jeÄtÄ více utýct, a budiž jim to přáno Edit2: Možná je to blbost, a zavrhnete to jako nepoužitelný, ale což takhle udÄlat pravidlo, že mise mohou dÄlat jen ti kteří nejsou v top 5, nebo třeba by to kdož jsou mohli udÄlat jen jednu misy za den...? <Toto není jen má snaha o návrat mezi kopající, ale také snaha o to, aby se trochu vyrovnal ten stav, aby to opravdu bylo napínavÄjÄí a člověk nevěděl jestli až se vyspí bude mít kopy, a taky pro to aby ti kdož kopy mají nenahánÄli jen dalÄí body, ale taky využili té možnosti kopat...> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.