Darkwing Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Neviem kam mam ist expit. Metalingovia niesu az taky zly, za jedneho 0.6% levelu... Inak ked si robim katar assasina tak mam ist na vyssi job lvl ako 40 alebo nie? Lebo niekde som pocul, ze sa to neoplati.Som lvl 53 thief a zatial moj build vyzera takto: Katar / DD hybrid:STR 90AGI 90VIT 5INT 20DEX 40LUK 12 Skilly za thiefa:Double attack 10Improved dodge 10Envenom 10Steal 10Hide 8Detoxity 1 Skilly za sina:Katar mastery 10Sonic blow 10Grimtooth 5Cloaking 2Right hand 5Left hand 5--este nejake poison, neviem ake-- Tak povedzte co si o tomto builde myslite, jak by ste to zmenili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Bez cilovych hodnot statu s bonusy a equipem se radi tezko..... Z 50. jobu prestupovat nemusis, ale osobne bych sel minimalne ze 42. jobu(Dodge, DA, Steal na max, Hide lvl 8, Envenom lvl1) Jinak, Cloaking na max, to bez debat - nedokazu si predstavit Katar sina s cloakem na tak nizkym lvlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDragon Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 envenom je u sina docela na prd.. je to spise takovej 4fun skill Vůbec není for fun, je idelani na přenáÄení statusů na higagi postavy které netrefis (4x savage babe --> stun--->death ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Vůbec není for fun, je idelani na přenáÄení statusů na higagi postavy které netrefis (4x savage babe --> stun--->death ) Pochop že tady je to vÄem sinxům nanic, oni používají jen jeden skill a to sonic, ostatní jsou zbyteÄné Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDragon Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Pochop že tady je to vÄem sinxům nanic, oni používají jen jeden skill a to sonic, ostatní jsou zbyteÄné SinXové asik jo ale neříkej mi že tady chodí na GW jenom transcendent ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 SinXové asik jo ale neříkej mi že tady chodí na GW jenom transcendent ) Neda mi to neodpovedet. Chodej tam vyhradne transcendet classy a Free Rangers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMjakubino Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Tak tu je moj build na SinX... (Blessing) , velmi sa v tom este nevyznamZatial je to iba Stat , Skill mozno dodam alebo mozte dopisat. Tiez sem dam Equip. STR : 94+26INT : 45+10AGI : 74+16DEX : 49+11VIT : 12+6LUK : 1+8 Katar - 2x HornetRibbon - WillowThief Clothes - Egnigem CeniaBuckler - Thief Bug EggManteau - AliotBoots : Raggler2x Clip : 1x Muka, 1x Spore P.S. prosim ak je tento build zly, kludne ma opravte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 PS: precti si nazev topicuPS2: prokaz nam laskavost a precti si topic o SinXech nez budes neco dalsiho postovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 JeÄtÄ bych dodal, udÄlej si assasina 90lvl+ aÂť máÄ alespoř solidní ponÄtí o hře. Tohle vypadá jako dost Äpatný agi + breaker build s dost divným equipem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 P.S. prosim ak je tento build zly, kludne ma opravte.Mas to zle, zkusim ti rict hlavni duvody proc. Tak prvni - zasadne je treba si ujasnit, k cemu ti ten build bude. Muzes chodit na GW, muzes chodit na potvory, bosaky, ... Druha vec - vezmes si nejcastejsi pouziti a podle toho ladis equip (kterych, obecne, budes mit asi vic).Muzes mit GW equip, equip na DEF, equip na FLEE, equip na tahani (lucky dodge...), pripadne i CRIT equip. Treti vec - equip mas smotany pate pres devate Obvykle se equipem dohani ten nejdrazsi stat (u tebe STR), takze do bot bych treba dal radsi Firelocka (+2STR, v lepsim pripade +10% HP a SP) nez +1STR +1VIT apod.Karty na padani veci do kataru - je to hezka vec, na nektere hunty to vezmes, ale rozhodne na build s tim nepocitej.Buclik - radsi si vyrob sadu redukcnich stitu (uz jako thiefek), Khalitze asi nedas, ale Bigfooty, Thary, Orc Warriory apod. muzes huntit uz ted. (No zase, mam takovy pocit ze katar je zrovna obourucni, takze ....) Edit: A pak uz klasicke zasady, jako STR delitelna 10 (bonus na atk), DEX delitelna 10 (malej bonus na atk), INT delitelna 6ti (SP regen, MATK te nezajima ale ten by byl 5ti a 7mi (minMATK a maxMATK), VIT zarovnana na desitku (z hlavy uz nevim proc), LUK se tusim taky dava na 5/10 (to fakt uz nevim), AGI se zaokrouhluje podle sloziteho vzorce na ADELAY, tu mas lepsi si pohrat v databazi (bacha, ruzne kalkulatory nemusi odpovidat tomu jak je to v eAthene na Rebornu, rozhodne neplati ze se zarovnava ASPD) http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?aspd=c0Podrobnosti najdes treba zde: http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:system Link to comment Share on other sites More sharing options...
crumzz Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Cago lidi , zacal sem hrat RO asi pred 3 dny ... udelal sem si Thiefa zamlouval se mi asi nejvic potreboval bych poradit chtel bych pak udelat asi crit assasina ... a chtel bych vedet jake staty , equip , atd. bych mel mit nebo si sehnat na Crit ssina ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Hele asi budu za naprostou lamu, ale na jakém lvl jste zhruba přestoupili na Thief? jde mi o to, že Job mám na 10 a druhý na 13, ale stále se mi nedaří projít přes ty netopíry vždycky mÄ totálnÄ zrakví dá se ta pyramida eventuálnÄ projít s nÄkým? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 dá se ta pyramida eventuálnÄ projít s nÄkým?S nÄkým se to projít dá, je to snazÄí, ale o to míř zábavné Když se zeptáÄ ve hře, určitě se najde nÄkdo, kdo ti pomůže. Ale dám ti jinou radu: Co dÄlá zlodÄj, když se chce dostat nÄkam nepozorovanÄ, potichu? Plíží se, Äeká ve stínu, poslouchá, Äeká, až bude čistý vzduch, a pomalu pokraÄuje kupředu. //Edit: Tím jsem chtÄl říct, že ani není potřeba je zabíjet nebo se s nima jakkoli konfrontovat. ProstÄ se jim dá vyhnout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 ...Plíží se, Äeká ve stínu, poslouchá, Äeká, až bude čistý vzduch, a pomalu pokraÄuje kupředu. sem zase dostal chuÂť na metal gear solida btw. když půjdeÄ opatrnÄ, koupíÄ si nějaké potíky nebo tak a budeÄ to zabíjet po jednom, tak bys nemÄl mít problém Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 OpÄt já lama Hele do Äeho mám cpát dalÄí body když už mám "Double Atack" a Improve Dodge" obé na desítce? chci se stát pak Assassinem? Nikde jsem to nenaÄel Proto vás žádám touto cestou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 OpÄt já lama Hele do Äeho mám cpát dalÄí body když už mám "Double Atack" a Improve Dodge" obé na desítce? chci se stát pak Assassinem? Nikde jsem to nenaÄel Proto vás žádám touto cestou Double atack, improve dodge, steal, hiding na maxenverom na 3detox 1Treba takhle a muzes prestoupit z 45. jobu. EDIT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 OpÄt já lama Hele do Äeho mám cpát dalÄí body když už mám "Double Atack" a Improve Dodge" obé na desítce? chci se stát pak Assassinem? Nikde jsem to nenaÄel Proto vás žádám touto cestou zacni cpat so stealu a hidu... pak treba i envenom 3 aby jsi mohl mit detoxify. moc to nevyuzijes, ale kdyz je ta moznost, tak proc se omezovat, zejo? edit: ou sici je rychlejsi xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Pokud přestup ze 40 jobu staÄí steal na 5 ( minimum pro hide a zapadá to ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Pokud přestup ze 40 jobu staÄí steal na 5 ( minimum pro hide a zapadá to ) NIKDY!!! Steal menÄí než 10 lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 NIKDY!!! Steal menÄí než 10 lvlsteal si nedavej, kup si jokera .)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Ja zase nechapu smysl hidu na 10...to si radsi dej na lvl potrebny na cloak, tusim ze je to dvojak nebo trojka, a envenom na max. Tim muzes zabijet njubiky v pvpcku aspon:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 DA 10, improve dodge 10, steal 5 , hide 10 envenom 10 detox = krasny 47 job Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 DA 10, improve dodge 10, steal 5 , hide 10 envenom 10 detox = krasny 47 jobbyl položen dotaz na lv10 hide, proÄ? kuli stalku nebo...? a vůbec, proÄ proboha 47 job? buÄ 40 nebo 50 ne snad? aÂť to má nějakou kulturu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 no envenom 10 se mi zda dost nepouzitelny, ono ty "njubiky" sejmes dost dobre SBckem, ale kazdemu dle jeho chuti. ale na Stealu rozhodne nesetri, ten jed jedine 10. nikdy nevis kdy se vyberes huntit nejake hlouposti treba na quest. jo a na Hidu se da usetrit. ma porad stejny efekt a na grimm bohate staci lv2. ja uz jsem si ale nejak zvykl na ten lvl 10 a nemenil bych, uz kvuli dobe trvani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 jo a na Hidu se da usetrit. ma porad stejny efekt a na grimm bohate staci lv2. ja uz jsem si ale nejak zvykl na ten lvl 10 a nemenil bych, uz kvuli dobe trvani. Ale desítkový mi stejnÄ přijde jako přestřel... pokud ty body využijeÄ jinde a lépe. I amon se dá ugrimovat na jedno EDP, vláÄek vÄeho máÄ taky bÄhem chvilky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.