ErikDS Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 nj to je mozny. mimochodem ohodnoti mi nekdo muj build? neni to nic moc je to funny a de hlavne o dmg grimu, SB, a crity (ne neni to nesmysl ) str: 99agi: 50dex: 24vit: 20 (tusim ze tak nejak mi to v calculatoru vyslo )luk: 70 equip: +5 double critical katar thief clothes (nebo chain mail nemuzu se rozhodnout ) shoes se zombikem popr. infl ale je nizka agi takze mozna na GW... edit: cose tyce tho high ratu stejne sem zadnej equip nemel (nanejvys jamadhar pac se mi nechtelo ultrarychlehuntit ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 vit: 20 (tusim ze tak nejak mi to v calculatoru vyslo ) popr. infl ale je nizka agi takze mozna na GW... 24408[/snapback]tohle snad ani nestoji za komentar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 rikam je to hama lama build^^ jinak ja kdyz sem hral GW barda {no a co tak to sem nepatri} sem s vit 60 neprezil o moc dyl nez s vit 10... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Když nepoznáÄ rozdíl mezi 10 a 60 vit a chceš ztrácet Äas nějakým "hama lama" buildem .. /omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 ja ten rozdil poznam v klidu jenze tem kteri me na GW zabiji behem tri vterin je to zjevne jedno^^ Edit-vzhledem k tomu ze hraju na final kde vit na GW zas az takou roli nehraje mi staci cloaking blow strategie na utoky a near-emp-grim strategie na obranu... jak me souper hodi z hidu budu holt muset bojovat nad zemi a tam uz ten rozdil videt bude no .... ale jinak tu mam i white pot rulii takze to mozna pude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 .. hraju na final kde vit na GW zas az takou roli nehraje ..24421[/snapback]Když to budeÄ psát na fórum finalu, možná se ti tam smát nebudou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 ja ten rozdil poznam v klidu jenze tem kteri me na GW zabiji behem tri vterin je to zjevne jedno^^ Edit-vzhledem k tomu ze hraju na final kde vit na GW zas az takou roli nehraje mi staci cloaking blow strategie na utoky a near-emp-grim strategie na obranu... jak me souper hodi z hidu budu holt muset bojovat nad zemi a tam uz ten rozdil videt bude no .... ale jinak tu mam i white pot rulii takze to mozna pude24421[/snapback]ehh tak bych prosil, aby sis tyhle rozumy nechal pro final forum ) jestli tam teda nejaky je.A WP ti sou na prd ve stunu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 hmmm tak sory lidicky /heh jinak neznate nejake zajimave GW buildy na daggery?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Ako clovece ty nemas o sinovi, gw a celkovo asik ani o hre ani sajnu... teda hodnotim podla buildov a postov...A niekde kusok dozadu som postoval build na DD sina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantine Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 3 vteriny na zabiti neceho s vit 60 ? ? ani 0,01 vteriny... dostanes IK ani nemrknes ¨Ale ten build ma svoje klady... mam takoveho sina na tahani v jupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 nejsem nekdo kdo je v ragnaroku zahrabanej cely dny ackoli rodice si to mysli /heh a nawic sem GW suxxxx takze mam radsi PvM /hmm (ale i tak mam vlastni gildu /heh ) nawic nemam trpelivost na hunteni nejakeho extra equipu takze se musim spokojit s koupenym u NPC proto se nedivte ubohosti meho buildu ktery se da zahrat i se slabsima zbranema jinak neporadil by mi nekdo kde se da slusne vydelat na normalnim lootu kterej se prodava NPC se sinem okolo 65 lvl? Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrooger Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 BU /heh potřebuju pomoc s buildem crit sina, s PvP a GW moc nepoÄítám, ale člověk nikdy neví /... /heh bude to moje první postava tu na Rebornu tak to nechci po*Älat:-) zrovna sem to prohnal calcem. staty jsou i s bonusama za 50. job lvl a z equipu str 79+11agi 86+14vit 34+2int 1+5dex 24+8luk 50nezbyde žadnej bodík 8944 hp431 spaspd 171 (s awakem 175) pude to? nebo byste na tom něco zmÄnili? předem dík za odpovÄdi /thx /gawi btw, tohle je můj historicky první post na forum, tak sem to snad nezlamil /hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrooger Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 No ja bych dal 32+8 dex a 40 luk a rozhodne min agi a vic str25050[/snapback] ok, co říkáÄ na tohle:str 89+11agi 76+14vit 34+2int 1+5dex 32+8luk 44 /? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Pokud je to hlavne na solo hrani, tak bych klidne nechal ten puvodni build. Maximalne bych dal tu dex 32+8, ale davat Str za kazdou cenu na 100 neni na solo hrani potreba. Ja hral na czro criticala se str40 a taky to slo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrooger Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 asi pojedu ten první build- víc aspd, víc crit....... str 90 je podle mÄ dost a s triple critacal jurem to bude samej critikal /gg dneska odpoledne patchnu Sakray a hned do hry:-) moc dík, mÄjte se a napiÄte mi ve hře ( Scrooger jméno mé) /gawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Ak to ma byt cisto PvM tak kludne zhod vit, pokial chces ist PvP/GW naopak tej vit prihod, kludne stiahni z agi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrooger Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 PvM samozřejmÄ pojedu, GW nevim, proto ta neutrální vit 32+4 /heh agi bych nechal, nemám rád když mÄ nÄkdo trefuje a chci aspoř tÄch 175 aspd /gg bude to moje první postava tak poÄítám s íşpravama buildu, navíc asi neseženu equip, se kterym sem to poÄítal /sob uvidíme jak to pude...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriel Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 PvM samozřejmÄ pojedu, GW nevim, proto ta neutrální vit 32+4 /heh agi bych nechal, nemám rád když mÄ nÄkdo trefuje a chci aspoř tÄch 175 aspd /gg bude to moje první postava tak poÄítám s íşpravama buildu, navíc asi neseženu equip, se kterym sem to poÄítal /sob uvidíme jak to pude......25111[/snapback] Pokud budes pouze PvM urcite uber vit a dej vic agi hodi se to na vlackovani a pokud pocitas s crossem pude ti cesta knemu o mnohem lip ja jel za sina 99 agi zaklad (to sem trosku prehnal no.. /heh ) ale zas sem si nemoh stezovat na flee a tahani vlacku slo bezvadne..ale jestli je to tva prvni postava radsi tech max agi nedavej Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 bych chtěl zkritizovat equip hunt build počítám s lvl 89 .. crit sin i když by huntil na low def příšerách ) s priestkou za zadkem (glo impo boosty)88+22 str56+23 agi7+2 vit(sem jednou omylem naklikal )1+14 int32+18 dex(kdyby byl vyssi lvl tak 42+18 )50+30 lukeq: matyr, hot blooded bandana, angel ears, picky(str+1) v armoru, mozna whisper esli ho sezenu, 2x kobold v clipu nejspis mno (bo je lepší počkat na 90 a dát je třeba do glove? slot ring se mi na eq hunt nechce shánět ani plejtvat ) a element katary..s awakem 173 aspd (kdybych to expil vejš tak plánuju zhruba 175/6) crit 66hit 139flee 208+ (whisper bo aspoň condor ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
honya Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Muj hybrid equip natural GW crit sin xD - str 90+10agi 82+12vit 28+2int 1+4dex 37+8luk 37+0 beru to i ze vsim equipem ... nechtelo se mi to vypisovat =)delam to jen pro srandu tak nebudte tvrdi xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Malo vit Vit maaaaalo, na gw budes bud v stune alebo mrtvola Odporucam aspon 40 lepsie 50 vit (60+ je bonus). A dex daj na 32 + 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 LUK 35 nebo 40, pac 37 je skoro nanic(resp. dava jen o neco malo vetsi status resist nez 35 a nic jinyho) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Univerzal s katarem, flexibilni bez equipu, neni na GW, je to hodne cca at si to prenda kazdej jak chce podle potreby, je to urceny tem co zacinaj se sinem a nevi kam co davat, aby meli aspon nejaky okruhy STR = 74+6AGI = 80+10VIT = 35+2INT = 11+4DEX = 34+8LUK = 55+0 Aspd s Awakem = 179,69 cca = 180HIT = 141Flee = 188 (bez ID)HP = 8191SP = 466CRIT = 17,5 Skilly : Sonic 10, Katar M. 10, Grim 5, Cloak 10, Enchant Poi. 10, Venom D. 2Thief Skilly (prechod z 40, ze sina 2 pointy) : DA 10, ID 10, Envenom 10, Detoxify 1, Steal 5, Hide 5 Have Fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 VIT = 35+2Kdyz neni na GW, proc ta VIT? Aspd s Awakem = 179,69 cca = 180Pokud vim, tak aspd se nijak nezaokrouhluje(aspon podle nekterych kalkulatoru), tj. 179,69 = 179..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Univerzal s katarem, flexibilni bez equipu, neni na GW, je to hodne cca at si to prenda kazdej jak chce podle potreby, je to urceny tem co zacinaj se sinem a nevi kam co davat, aby meli aspon nejaky okruhy Mno tak nechci přehnanÄ kritizovat, ale to je snad ten nejhorÄí statbuild, co jsem vidÄl (když pominu takový vÄci jako vÄestranný build se statama 6x 53 ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.