Jump to content
Reborn fórum

videa z GW

Dasn9k

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Super jen sem se leknul toho ze kdyz sem cetl záznam z Gw tak sem neÄekal 150Mb :worthy:

Ale jinak dobrý Videjko, já nic nemužu natáÄet páÄ máme hrad takže :worthy:

jeÄte saem zapomnel...R.n.R a Friendy moc CP nepuží­vají­ co? sem si tak vsim z tech vsech videii :worthy: ale možná použí­váte,ale natáÄí­ se až když je warp proraženej a je nejaké zázemý že? :thumsup4:

Ale neni to nic proti vám nebojte :worthy:

Ne,chteli sme aby GW byli " zajimavejsi " tak sme CP prestali hrat,zhruba od zmeny hradu.

Nicmene nejspis zase zacnem :worthy:

Ale to viidejko je fajn,mam rad videa z GW,jen vic,jen vic,jen viiiiiic

to je pravda aspon si porádne zabojujem :worthy: VY :thumsup4:

Hola hej, tak jsem se rozhod ze taky neco natocim, at vidite hru i z jineho pohledu a at se obcas mrknete na empo nebo na prezitou asuru po divestu :(

Po testovani ruznych kodeku jsem se rozhod pro Windows Media 9, protoze ma nejlepsi pomer kvalita/velikost souboru.

Verze v lepsi kvalite - 287 MB:

ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...070106.High.wmv

A pro ty co maji horsi net je tu i

Verze v nizsi kvalite - 73 MB:

ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...0070106.Low.wmv

ještě že sem si vybral high quality... dobrý video okorát je znát že v obraně to za knechta musí­ bejt docela nuda i když pořád něco dělá :( teda možná podle toho jak to kdo hraje :)

no já nejspí­š nic nenahraju.. grafárna by to asi nezvládla :/ ..aspoň nebudu ukazovat jak hraju a co dělám :X:D

Diky :)

Kdyz jsem zkoumal to video, tak jsem si vsim ze po ty asure tam nebylo hnedka 0 hp, tak jsem si to pustil zpomalene abych to videl a prisel jsem na to :)

Max: No je to vcelku nuda v obrane no, ale kdybych byl k necemu tak bych aspon otravoval wizny, bashoval, provokoval a tak. To moc nedelam, resp. skoro nikdy, jen kdyz si na to vzpomenu nebo nekdo mi to rekne :)

Rodix: jestli myslis tam ke konci, zhruba ve 12:40, tak to jsem mel ghosta a chvilku trvalo nez jsem ho nahradil marcem. Casto se mi stava ze ho zapomenu sundat a pak zmrznu a ED nebo marca nahodim az kdyz jsem zmrzlej - ve statusech nastesti jde prehazovat equip :(

A taky uz jsem videl consta jak zmrznul a pritom na sobe mel ED, takze je mozny ze to je nakej bug :)

No a nebo jsem dostal BSS, to je taky mozny :)

Rodix: jestli myslis tam ke konci, zhruba ve 12:40, tak to jsem mel ghosta a chvilku trvalo nez jsem ho nahradil marcem. Casto se mi stava ze ho zapomenu sundat a pak zmrznu a ED nebo marca nahodim az kdyz jsem zmrzlej - ve statusech nastesti jde prehazovat equip :)

a jo pozeral som to este raz a to ED prehodis az v lade...hmm a odkedy vlastne znova ide prendavat eqip v statusoch? sak to jedno obdobie neslo, alebo sa mylim?

a jo pozeral som to este raz a to ED prehodis az v lade...hmm a odkedy vlastne znova ide prendavat eqip v statusoch? sak to jedno obdobie neslo, alebo sa mylim?
Už dvÄ SVN zpátky to jde, naposled to neÄlo jen krátký období­ nÄkdy o prázdninách.

Už dvÄ SVN zpátky to jde, naposled to neÄlo jen krátký období­ nÄkdy o prázdninách.

což imo bylo správnÄ.. už nÄkdo nÄkdy vidÄl aby se kámen nebo kostka ledu převlýkali ? ... asi pří­ÄtÄ tu o karkulce... a jestli je to takhle na oficu tak sou korejci fakt jetý

což imo bylo správnÄ.. už nÄkdo nÄkdy vidÄl aby se kámen nebo kostka ledu převlýkali ? ... asi pří­ÄtÄ tu o karkulce... a jestli je to takhle na oficu tak sou korejci fakt jetý

a už si nÄkdy vidÄl, jak se člověk stane kostkou ledu, nebo kamenem?? :):):):P

je to hra a přirovnávat cokoliv z její­ho obsahu ke skuteÄnosti mi přijde jako totální­ nesmysl

Guest Baalberith

mno mensie videjko z dnesnych GW, nemam moc cas tak mozno po skuskovom bude aj nieco vacsie.

J a drobna chybka, nevsimajte si datum na subore na FileFronte, trosku som stratil pojem o case:D

FileFront

jahy FTP

j a hral som trial:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...