jahy Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 GW záznam 3.1.přímý link návod na připojení na FTP přes TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
M5c4b Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 GW záznam 3.1.přímý link návod na připojení na FTP přes TC Super jen sem se leknul toho ze kdyz sem cetl záznam z Gw tak sem neÄekal 150Mb Ale jinak dobrý Videjko, já nic nemužu natáÄet páÄ máme hrad takže Link to comment Share on other sites More sharing options...
M5c4b Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Super jen sem se leknul toho ze kdyz sem cetl záznam z Gw tak sem neÄekal 150Mb Ale jinak dobrý Videjko, já nic nemužu natáÄet páÄ máme hrad takže jeÄte saem zapomnel...R.n.R a Friendy moc CP nepužívají co? sem si tak vsim z tech vsech videii ale možná používáte,ale natáÄí se až když je warp proraženej a je nejaké zázemý že? Ale neni to nic proti vám nebojte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Ne,chteli sme aby GW byli " zajimavejsi " tak sme CP prestali hrat,zhruba od zmeny hradu.Nicmene nejspis zase zacnem Ale to viidejko je fajn,mam rad videa z GW,jen vic,jen vic,jen viiiiiic Link to comment Share on other sites More sharing options...
M5c4b Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Ne,chteli sme aby GW byli " zajimavejsi " tak sme CP prestali hrat,zhruba od zmeny hradu.Nicmene nejspis zase zacnem Ale to viidejko je fajn,mam rad videa z GW,jen vic,jen vic,jen viiiiiic to je pravda aspon si porádne zabojujem VY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 GW záznam 3.1.Moc pÄkný .. v tvým podání je prof weapon of mass destruction Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Hola hej, tak jsem se rozhod ze taky neco natocim, at vidite hru i z jineho pohledu a at se obcas mrknete na empo nebo na prezitou asuru po divestu Po testovani ruznych kodeku jsem se rozhod pro Windows Media 9, protoze ma nejlepsi pomer kvalita/velikost souboru. Verze v lepsi kvalite - 287 MB:ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...070106.High.wmv A pro ty co maji horsi net je tu iVerze v nizsi kvalite - 73 MB:ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...0070106.Low.wmv Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Pekna prace Kocicko,jak video tak akce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 ...Nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 doufam ze sem nekdo mrskne jeste nejaky video,Cesa snad nahraval a doufam ze i Perse,rad bych se na to mrkl i z jineho pohledu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Ja nenahraval, cukalo se mi to, tak sem to po 10vterinach vypl. Priste Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 ještě že sem si vybral high quality... dobrý video okorát je znát že v obraně to za knechta musí bejt docela nuda i když pořád něco dělá teda možná podle toho jak to kdo hraje no já nejspíš nic nenahraju.. grafárna by to asi nezvládla :/ ..aspoň nebudu ukazovat jak hraju a co dělám :X:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 pekne video, super akce ale zaujal ma moment ked si stal zmrznuty a pritom na sebe ED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 pekne video, super akce ale zaujal ma moment ked si stal zmrznuty a pritom na sebe ED BSS :] zmeni element armoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
M5c4b Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Fakt moc dobrý video,muzika dobrá ladá ktomu A nejvíc se mi líbila prezita asura po divestu a tyk super zaber jak te zabilo Ct a ne asura Moc pekný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Diky Kdyz jsem zkoumal to video, tak jsem si vsim ze po ty asure tam nebylo hnedka 0 hp, tak jsem si to pustil zpomalene abych to videl a prisel jsem na to Max: No je to vcelku nuda v obrane no, ale kdybych byl k necemu tak bych aspon otravoval wizny, bashoval, provokoval a tak. To moc nedelam, resp. skoro nikdy, jen kdyz si na to vzpomenu nebo nekdo mi to rekne Rodix: jestli myslis tam ke konci, zhruba ve 12:40, tak to jsem mel ghosta a chvilku trvalo nez jsem ho nahradil marcem. Casto se mi stava ze ho zapomenu sundat a pak zmrznu a ED nebo marca nahodim az kdyz jsem zmrzlej - ve statusech nastesti jde prehazovat equip A taky uz jsem videl consta jak zmrznul a pritom na sobe mel ED, takze je mozny ze to je nakej bug No a nebo jsem dostal BSS, to je taky mozny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Rodix: jestli myslis tam ke konci, zhruba ve 12:40, tak to jsem mel ghosta a chvilku trvalo nez jsem ho nahradil marcem. Casto se mi stava ze ho zapomenu sundat a pak zmrznu a ED nebo marca nahodim az kdyz jsem zmrzlej - ve statusech nastesti jde prehazovat equip a jo pozeral som to este raz a to ED prehodis az v lade...hmm a odkedy vlastne znova ide prendavat eqip v statusoch? sak to jedno obdobie neslo, alebo sa mylim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 a jo pozeral som to este raz a to ED prehodis az v lade...hmm a odkedy vlastne znova ide prendavat eqip v statusoch? sak to jedno obdobie neslo, alebo sa mylim?Už dvÄ SVN zpátky to jde, naposled to neÄlo jen krátký období nÄkdy o prázdninách. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Už dvÄ SVN zpátky to jde, naposled to neÄlo jen krátký období nÄkdy o prázdninách.což imo bylo správnÄ.. už nÄkdo nÄkdy vidÄl aby se kámen nebo kostka ledu převlýkali ? ... asi příÄtÄ tu o karkulce... a jestli je to takhle na oficu tak sou korejci fakt jetý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 což imo bylo správnÄ.. už nÄkdo nÄkdy vidÄl aby se kámen nebo kostka ledu převlýkali ? ... asi příÄtÄ tu o karkulce... a jestli je to takhle na oficu tak sou korejci fakt jetýa už si nÄkdy vidÄl, jak se člověk stane kostkou ledu, nebo kamenem?? je to hra a přirovnávat cokoliv z jejího obsahu ke skuteÄnosti mi přijde jako totální nesmysl Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 tys nevidÄl demolition man ? nebo taková narnie když tam kamení i na staletí :X:D prostě mi to přijde jako hovadina aby v tom Äli přehazovat vÄci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 mno mensie videjko z dnesnych GW, nemam moc cas tak mozno po skuskovom bude aj nieco vacsie.J a drobna chybka, nevsimajte si datum na subore na FileFronte, trosku som stratil pojem o case:D FileFrontjahy FTP j a hral som trial:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 heh fak super hustý docela sranda Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 No video pekny ale nevim co by tam bylo husty ? Spis naopak je to smutny pohled,taktika "poslu si tam dual at mi proslapne pasti" je spis k placi.Nic proti Baalbemu a dik za video Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 no tak třeba 33k hp a jiný věci ale tak jako každýmu se líbí něco jinýho hustý je práwě ta koordinace 2 oken ... chtěl bych tě vidět já to už párkrát hrál aktivně dual a rozhodně to neni žádná sranda .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.