Jump to content
Reborn fórum

videa z GW

Dasn9k

Recommended Posts

Asi tÄ to z nějakýho důvodu nepustí­ na ftp, kde to je umí­stÄný. Nenapadá mÄ, proÄ by ti ten odkaz nemÄl jí­t. Jestli stahujeÄ přes getright, může to po tobÄ chtí­t login a heslo - to sou ty vÄci na zaÄátku, "login":"heslo"@server.

Taky se můžeÄ připojit přes explorer nebo třeba total commander a procházet normálnÄ stromovou strukturu, jako ve windows na svým disku, nají­t si soubor a zkopí­rovat ho k sobě.

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply
Guest Baalberith

10 fps tam je z urciteho dovodu, povodne som nahraval pri 15 fps, ale pri 3 acc sa to stejne realne nedostalo nad 12, skor tych 10.5-11fps, preto som to nechal na 10 fps. Nehovoriac o tom ze aj hra je potom hratelejsia ked neberie cely vykon kompresia:D ked sa pytas preco to rovno komprimujem do DivXu, tak preto ze hram na NB a nemam tych 20GB volnych aby som mohol nahravat nekomprimovane nehovoriac o tom ze je to potom este horsie hratelne kvoli vytazeniu disku (tym padom procesoru).

10 fps tam je z urciteho dovodu, povodne som nahraval pri 15 fps, ale pri 3 acc sa to stejne realne nedostalo nad 12, skor tych 10.5-11fps, preto som to nechal na 10 fps. Nehovoriac o tom ze aj hra je potom hratelejsia ked neberie cely vykon kompresia:D ked sa pytas preco to rovno komprimujem do DivXu, tak preto ze hram na NB a nemam tych 20GB volnych aby som mohol nahravat nekomprimovane nehovoriac o tom ze je to potom este horsie hratelne kvoli vytazeniu disku (tym padom procesoru).

Jasan, to s tim mistem chapu. Ale Fraps nahrava velice jen minimalne komprimovane video, prave proto, aby se usetril vykon procesoru potrebny pro hru a nespadl cely vykon na kompresi. Pri 30 fps, 640*512, je zapis na disk zhruba 6.5 MB/s, coz nedela snad zadnymu disku problem a navic od dob DMA se procesor o prenos nestara.... na druhou stranu Fraps potrebuje Full Screen aplikaci, takze s dualem je to pekna pakarna.

Guest Baalberith

Jasan, to s tim mistem chapu. Ale Fraps nahrava velice jen minimalne komprimovane video, prave proto, aby se usetril vykon procesoru potrebny pro hru a nespadl cely vykon na kompresi. Pri 30 fps, 640*512, je zapis na disk zhruba 6.5 MB/s, coz nedela snad zadnymu disku problem a navic od dob DMA se procesor o prenos nestara.... na druhou stranu Fraps potrebuje Full Screen aplikaci, takze s dualem je to pekna pakarna.

j fraps je tu nepouzitelny a tiez som sa tomu divil, skusal som rozne programy a kazdy jeden sposoboval to, ze RO aj nahravanie sa dostalo na +- 5 fps a bolo to nehratelne a nepozeratelne. Stravil som tym dost casu a vyslo mi z toho jedine, ze pri komprimovani to ide rychlejsie (DivX je hodne nenarocny pri komprimacii, zabera si priblizne 30% vykonu procesoru). A s tym diskom...nvm ci o je tym, DMA mam samozrejme zapnute, ale proste pri nahravani do uncompressed sa to chova dost nenazrane...a to v kazdom jednom programe ktory som skusal. 800x600@10fps=12MB/s

camtasia recorder, je to v packu camtasia studio

Ten program se mi zamlouvá... Jenže, aÂť zapnu jakoukoliv hru, a pak zapnu nahrávání­ videa, zaÄne se ta hra drsnÄ sekat... a jak vypadá to video o tom ani nemluvÄ, neví­te Äí­m by to mohlo být?

Guest Baalberith

Ten program se mi zamlouvá... Jenže, ať zapnu jakoukoliv hru, a pak zapnu nahrávání­ videa, začne se ta hra drsně sekat... a jak vypadá to video o tom ani nemluvě, neví­te čí­m by to mohlo být?

je viac moznosti, bud slaby komp, alebo zle nastaveny codec:D

rano, ked jahy nezabudne tu budete mat videjko z GW:D

klasika 1Mbps DivX 6.4.0, nieco cez 7 minut, 60MB, 800x600@10fps

trosku zhorsena kvalita zlym nastavenim codecu pri nahravani...som sa s tym hral a zabudol vratit pred GW s5:D j a trosku mi uslo okno nachvilku..tiez drobnost:D

Jedno tu mam taky :)

Vzhledem k chybnymu nastaveni (zapomnel jsem pred GW zapnout synchronizaci), tak video muze bejt nekde mirne zrychleny nebo zpomaleny, tak se neleknete. Taky jsem mirne zvysil bitrate, aby to bylo hezci.

XviD, 1500Kbps, 640*512, 298 MB, 25 Minut

ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...GW.20070205.avi

Edit: v prvni scene v Payonu jsem hidnul v CP, nemoh jsem utocit (stojim u kempu, klikam brandish jak silenej a nejde to), a nejde utocit ani na me. Zadnej haxor nejsem, nevim jak se to stalo. Jestli to bylo zatizenim serveru (lagy byly), nebo jestli to je jeden z "pasivnich skillu" Thorondora :)

Edit2: Baalovo video super, skvely vybijeni z hidu nicnecekajicich cilu, tak se mi to libi :)

A ke godove hlasce "mozno to zabudnou dobyt:" vy si delate srandu, ale kdyby Kuba na vt nerek "Hlavne to pak nezapomente dobyt", tak to zustane vase :)

tak sem chtěl taky udělat video, ale mám problémy technickýho rázu :) jahy, koco, bale...jak dlouho vám trvá renderování­ videa??

edit: chtěl sem použí­t kodek ffdshov 800x600, 30FPS ale renderováí­ by trvalo kolem 2hodin..je to v pořádku??

Guest Baalberith

tak sem chtÄl taky udÄlat video, ale mám problémy technickýho rázu :) jahy, koco, bale...jak dlouho vám trvá renderování­ videa??

edit: chtÄl sem použí­t kodek ffdshov 800x600, 30FPS ale renderováí­ by trvalo kolem 2hodin..je to v pořádku??

mno zalezi od procesoru a kodeka:D

mne to zvykne bezat o 20% dlhsie ako video pri nastaveni najvyssej kvality komprimacie (priblizne 1/3 casu pri minimalnej).

ffdshow by nemal byt ale o nic pomalsi... skus pouzit radsej klasiku..XviD abo DivX

Ja pouzivam XviD 1.1.2 a nastaveni jsem se "naucil" podle tyhle stranky:

http://www.divx-digest.com/articles/xvid_setup.html

Pouzivam dvoupruchodove renderovani, zmensi to velikost souboru nekdy az o 20%. Prvni pruchod je omezen predevsim rychlosti disku, nejlepsi je pokud mas nahrany video na jednom disku a renderujes to na jinej disk (ne jen oddil, na jinej fyzickej disk).

Mam P4 Prescott, 3.0 GHz a druhej pruchod nevim jak dlouho trva, protoze mezitim spim. Ale odhaduju to tak na trojnasobek dylky trvani videa pri nastaveny nejlepsi kvalite v XviD.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...