TheERay Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 ohledně wizen.. zaprvý to není naším serverem ale celkově hrou a lidma který stojí za tim abys měl co hrát.. a neřikám že se mi to líbí..trochu s tebou souhlasim ale podle čeho myslíš že bys měl dávat větší dmg ? podle toho že se ti nelíbí že nezabiješ na 10 ran jednoho SG celou guildu ? já myslim že wizna na RO je prostě mass dmg maker a jako takovej char nemůže zabíjet přece.. od toho sou jiný chary.. ano wizna může zabít insta ale to spíš se supportem od ostatních (vulcano,deluge,lexa,mind break etc etc.) a spíše pouze v 1v1 .. podle mě je wizna od toho aby dala hroooozněěě mocinky moooooc dmg ale rozdělenou mezi nepřátele a aby je hlavně zpomalovala/zastavovala a dělala bordel na screenu co nejvíc to jen jde.. a když se poštěští tak i někoho "omylem" zabila a to ještě nemluvim o případu kdybys náhodou jel dex wiznu.. ta je ještě víc "diskriminovaná" než int ... myslím tím hlavně equip: uvedu (sice brutální ale i bez boss karet je to pořád dost značná výhoda pro int) příklad: headgear: slot tiara+evil snake lord, glasses+evil snake lord, muffler+aliot, silk+evil druid, evil bone wand+slot memory book/wizardy staff..no a jediný v čem má dex navrch je accessory 2x glove+zerom ..na druhou stranu ale kdyby mohla dex wizna mít na hlavě celkem 7 dex tak už se to blíží nebezpečně 140 a to už je krůček od insta ve stringách se sufrou.. nemluvě o gospellu .. povolání nejsou vyrovnaný a nigdy nebudou.. 1) na oficu hraje tolik lidí takže každej hraje něco jinýho a tudíž se to vyvažuje a nemá smysl měnit nastavení... 2) povolání vyrovnaný snad ani bejt nemůžou v žádný hře jo a pixi promiň ale esli se ti něco nelíbí na agi+BA tak nemusíš vinit k3..snažil se to opravit ale psal už kdysi že to vůbec není jednoduchý tak prosím nech toho "tónu" ... jenom mi přijde že se cítíš ukřivděnej bo co že to k3 neopraví a že za to může a chtěl bys ho sprdnout ..esli ne tak se pletu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 heh k3dt za nic nechcem sprdnut skor naopak ... cenim si co robi a mam k nemu specialne + on vie uz za co. Len mi to prislo luto ked som dneska tahal wlacky w NIFE a tak ma to dost wzalo ze tym restartom sa to wratilo s5 ako to bolo. Uz som sa tesil ze kenny to dal na poriadok a werim ze sa da najst rozumna alternatiwa. Ten kto nehraje WS nemoze to pochopit ake to je neprijeme ked dostanem AGI od priesta a ja ho za to este aj sprdnem ze mi ju wobec dal .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Tam byl totiž problém, že když po íşpravÄ dostal nějaký Chicken-lover AGI, tak.... nic. Což třeba mÄ se zase vůbec nelíbilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Nevím jak je tohle vyřešený jinde, ale tohle nelogicky reseni je trochu ,,divny´´ to by se taky nemusel stackovat peco Edit:... nj je to trochu prehnany... ale tak daleko to od toho nema Určitě existuje nějaky rozumný kompromis Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Kdyz to jsou takovy socky zkuste jedny gw hrat v guilde bez wizen. Ale to je holt zivot. v hrach jsou INT kouzelnici ze zacatku vzdy super dokud nemaj ostatni postavy poradnou vybavu. Skodit wiznam? fnuk... pokud si dobre na vsecko vzpominam tak se opravil jen energy coat - redukce jsou nastaveny spravne a damage se zadnymu kouzlu nesnizoval. No vsechno spravne asi neni,co treba to assumptio ? Ale to uz bych se zase opakoval a stejne to nikam nevede.Jeste jeden dotaz proc me driv AD lohtalo a ted dostanu instant ? VIT mam furt stejnou a pochybuju ze by se creatorum nejak vyrazne zvedla INT od ty doby,fakt nevim jen se ptam neberte to jako rypani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 13, 2006 Author Report Share Posted September 13, 2006 No vsechno spravne asi neni,co treba to assumptio ? Ale to uz bych se zase opakoval a stejne to nikam nevede.Jeste jeden dotaz proc me driv AD lohtalo a ted dostanu instant ? VIT mam furt stejnou a pochybuju ze by se creatorum nejak vyrazne zvedla INT od ty doby,fakt nevim jen se ptam neberte to jako rypani. Ad Assumptio: Pro tenhle server to tak spravne je. Je to tak od nepameti. Ad AD: Test na Ork Hera s moji GM postavou: 42k coz je pokud si pamatuju naprosto stejne jako pri posledni uprave vzorce na AD (kdy jsem to testoval pro Maula) pred nekolika mesicema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 bohužel musim říct že z (pro mě) neznámého důvodu po každém průchodu warpem se mi vypne BM.. než sem to teď při GW zjistil tak mě to bohužel stálo docela smrtě no.. škoda nevim že z ničeho nic to nefunguje nebo to je klientem? používám teď sakray only install..tak po GW zkusim esli to s rag+sak půjde náhodou Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 13, 2006 Author Report Share Posted September 13, 2006 Tak jeste jednou a snad uz provzdy: BM nema se serverem nic spolecnyho. Stejne jako noshift/noctrl a buhvi co jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Já ti řikám furt, abys důležitý vÄci, jako poty, wingy, port a heal, mÄl na Fkách a ne na písmenech Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Tak jeste jednou a snad uz provzdy: BM nema se serverem nic spolecnyho. Stejne jako noshift/noctrl a buhvi co jeste. no ale kdysi se to řešilo nějakou opravou okorát si to už vůbec nepamatuju... jdu zkusit rag+sak install a mít to na Fx je ještě horší než zmáčknout 2x enter tak rag+sak install běží íşplně normálně.. ale stejně to nechápu.. před 2 tejdnama vpohodě.. pak občas jo/ne a teď vůbec /hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 BM mam ja porad stejnej, po kazdym pruchodu warpem musim jen zmacknout enter,zmodra mi spodek a muzu potovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 BM mam ja porad stejnej, po kazdym pruchodu warpem musim jen zmacknout enter,zmodra mi spodek a muzu potovat. no a práwě to je špatně teda esli pouze nemyslíš to že musíš zmáčknout enter aby se ti BM aktivoval.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Keny moc prosim,zrus tu strasnou vec na Majo ze po odlogovani a nalogovani se postava obevi ve meste.Asi je to kuli tomu aby tam nemoh expit nekdo kdo tam bejt nema,ale je to fakt strasny omezeni pro ostatni.Cesta tam je uplne hrozna,dojit tam da dost namahy a pokud mi spadne hra,pocitac nebo jen potrebuju relognout musim tu strasnou cestu jit znova.Lidi tam ani nechte expit,pac se bojej ze se muzou kdykoliv obevit ve meste.Prosim prosim,blbe koukam Jo-dalsi fajn napad Co udelat na mape pred majo letusku? EDIT:Diky Keny Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 chtěl sem na wiki přidat něco do tý matematiky.. začal sem zrovna ATK ale vono jaksi kvůli všem těm závorkám u počítání mi to prostě nejde vložit aniž by to ukončovalo tabulku a celkově to krapet mršilo celou stránku .. ".. " sem zkoušel edit: tak sem to obešel přes <html></html> ale i tak bych rád slyšel jiný řešení další kolonky snad vyplním zítra.. myslel sem že tohle bude kratší ale to hledání řešení mě zdrželo jinak občas používám tuto stránku: http://ragnafilia.com/?page=game/mec_char .. vzorce dávají smysl a ty co sem potřeboval, sem si ověřil jinde i ve hře a fungovali, takže to vidím jako důvěryhodný zdroj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Bylo by mozno zvysit dobu nez zmizi vyhozene predmety asi tak na desetinasobek soucasne? Abych mel cas sebrat tohle edit: v nekterych hrach mizi predmety ze zeme az s restartem serveru a tady po necem natahnu ruku a je to fuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 SpeciálnÄ kvůli tobÄ bych tu dobu jeÄtÄ zkrátil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Ja uz jsem zkousel na treti okno lognout greedera, ale PC to nedavalo moc. Tak jsem si rek, ze ozelim tech par milionu a radsi budu expit nez abych umiral na lagy. Stejne si vydelam 1M za kazdych 10% Zaroven bych se chtel omluvit vsem, ktere jsem neumyslne zabil, ale znate me, ja neumim tahat maly vlaky. Kdybych tak mel cas vylootovat vsecko. Nebo si najmu greedera, polovicka vydelku jde jemu. Prace je takova: jednou za 5 - 7 minut nabehnout, zmacknout tlacitko a bezet zpatky. No kdo by si takhle nechtel vydelat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 edit: v nekterych hrach mizi predmety ze zeme az s restartem serveru a tady po necem natahnu ruku a je to fuc V nÄkterých hrách je vláÄkování zakázaný .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 V nÄkterých hrách je vláÄkování zakázaný .. v nÄkterých hrách je hezÄí grafika nebo mizerná hratelnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 NeÄly by ve mÄstÄ povolit skilly Soul Linker Spirit a Sage Spirit? PopřípadÄ rovnou vÄechny linky. OvÄem za předpokladu, že by s tim lidi nedÄlali bordel a nespamovali to na vÄechny kolem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 15, 2006 Author Report Share Posted September 15, 2006 Beru to jako pokus o vtip Nešly by ve městě povolit skilly Soul Linker Spirit a Sage Spirit? Popřípadě rovnou všechny linky. Ovšem za předpokladu, že by s tim lidi nedělali bordel a nespamovali to na všechny kolem. Myslim ze zatim ne. Zrejme predelam system omezovani kouzel na ty ktery jsou ve mestech zakazany nez ty co jsou povoleny o_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 V nÄkterých hrách je vláÄkování zakázaný ..V nÄkterých hrách vláÄkování dost dobře nejde ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 ProÄ nejde provokem přeručit cast wizardovi s phenem? Vždycky to Älo, provoke přeruÄoval cast i s phenem i na sacri .. teÄ přeruÄí jen na sacri. Možná by bylo dobrý, kdyby Älo házet Kaahi jen na lidi v partÄ - nÄkdo to hodí knightovi s íşmyslem mu pomoct a chudákovi knightovi tlupa poporingů vycucne celý sp Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 17, 2006 Author Report Share Posted September 17, 2006 Juknu a opravim. U toho Kaahi nevim nevim... neni to dostatecnej duvod ho menit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 No to Kaahi mÄ jen tak napadlo, snad není nikdo tak zlomyslnej Oprava provoke super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.