Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Mam to hotovy taky, na vcerejsich GW to fungovalo bezvadne. ale jeste si rozmyslim jestli se to vubec bude zavadet... vysledky z minulych GW vypadaji jak kdyby urciti hraci pocitali jen fragy.
nj, v geffu byla sranda :whistling:

edit: ja rikal k cemu to povede a ted to vidis sam :whistling:

To bych radši umí­stil na tyhle stránky např odkaz na Aukro-tam si udělat plnou registraci a partnerský program. Pak když se na banner klikne na Aukro íşčet se převede malá částka. (myslim že se to počí­tá jen jeden klik denně z jednoho IP) ale kdyby na odkaz kliknulo nějakých 50 lidí­ denně tak už to nějakou tu korunu za měsí­c vynese.

Žádné Donations bych určo nezaváděl.

Tam jsem se vcera zaregistroval.. ale bohuzel musim potvrdit svoji adresu tim ze mi prijde nejakej dopis s kodem. To bude az za 10 dni. Zatim jsem se zaregistroval na INVII - pokud kliknete na banner nahore ziska tim nas server 3 koruny kazdy den za kazdy jedinecny klik (to je vic nez slusny). Pokud si nedejboze koupite zajezd tak server ziska minimalne 400 kc podle ceny zajezdu. Tak vypnete ad blockery a klikejte :whistling: Pozdeji tam dam banner Aukra az prijde potvrzeni. Prece jen to ukazuje nabidky ktery by vas mohli zajimat vic.

Njn Flexi na gw nebyl jinak bych asi nebyl prvni :whistling:

Kenny: Mno ja sem tam nebyl kuli fragum, ja jen branil nas hrad proti imperialistum od frendu a gum :whistling: Ja ani nevedel ze naky pocitani bude.

Podobne, myslel sem si, ze to pujde az nekdy pozdeji. O tom, ze je to zaply, sem se dozvedel ke koncu gw..

A uvazuju, jestli je to fakt dobrej napad. Kdyz mi dnes nekdo dnes vyhazoval pred oci, ze sem si sel jen fragovat, a neveril mi, tak me to privazi k negativnimu nazoru na ten ranking. :whistling:

Chtel jsem se zeptat(nevim zda-li se to uz tady resilo),ale proc na rebornu funguje female equip i na male chary a opacne ? Prijde mi to tak trochu ujety,ze chlapy nosi crystalky a zensky oblikaji tuxedo atd atd.

Ze bych byl jediny heterosexual na rebornu ? :sadbye: (ne ze se do me zacnete navazet ze mam zensky char,mam pro to svy duvody ktery kdykoliv rad osobne vysvetlim :blink: )

Chtel bych se jen optat,jestli by neslo rozsirit sluzby hospody.Jestli tomu dobre rozumim,tak sem pomlacenej,prijdu do hospody,pronajmu si pokoj,vyspim se a vylezu vylecenej.Nemohlo by to stejne fungovat i na Homunkula :sadbye:

no preci ho nenechavam pred barakem,beru si ho vsade ssebou,mel by se vylecit taky :blink:

Mam takovy dotaz/prosbicku: Bylo by mozne a snadno realizovatelne, treba do CP dat krome poctu lidi online a statusu serveru pridat i cas posledniho restartu?

Myslim ze by to uzitecna informace hlavne pro majitele merchu, precejen logovat kvuli zjisteni jestli tam jeste mam mercha do hry neni nejlepsi :angel_not:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...