Guest Maul Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 jinak mezi gm sme se shodli ze to takhle nechame. Aspon prozatim.Super Naporad Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Mercenary's Blue Potion(12185)An SP potion distributed by the Mercenary guild only for Mercenaries.Can not be used by players.// to má bejt pro homuny nebo se v RO chystá zavádÄní najímatelnejch pomocníků ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Chystaj se pomocnikove pro vsechny chary.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 A já sem si naivnÄ myslel, že po GS už nic horÄího přijít nemůže :X Mercenary budou ti týpkové na posledním řádku ve výbÄru povolání tady? Mercenary a spearman? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 A já sem si naivnÄ myslel, že po GS už nic horÄího přijít nemůže :X Mercenary budou ti týpkové na posledním řádku ve výbÄru povolání tady? Mercenary a spearman?Na GS neni nic spatnyho a ver mi ze prijde este par novych povolani A ja doufam, ze jich bude hodne edit:na GS neni nic Äpatnýho krom toho že je to dalÄí z "nehratelnejch" charů jako SGl kterej byl taky brutálnÄ omezenej a proto ho teÄ nigdo nehraje ..(omezení myslim ze strany gravity který si toho navymejÄleli a pak to de do kelu okorát)Ja za GS hraju a nejak netrpim pocitem ze by byl nehratelnej. Expim s nim na mistech, kam bych s jinym povolanim ani nevlez Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 na GW neni nic Äpatnýho krom toho že je to dalÄí z "nehratelnejch" charů jako SGl kterej byl taky brutálnÄ omezenej a proto ho teÄ nigdo nehraje ..(omezení myslim ze strany gravity který si toho navymejÄleli a pak to de do kelu okorát) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Uz delsi dobu jsem se chtel zeptat,proc tyto potvory vlastne nikde nejsou ? AnubisAndre LarvaIron Fist Vsechny tri davaji zajimavou kartu,ktera tu chybi(resp. me chybi ) Tak me jen napadlo jestli by neslo tyto potvory pridat na nejakou malo pouzivanou mapu? V pripade Iron Fista si pamatuju z czro ze byl na HO v clocku(a jeste Lord tam byval ),vim ze tam spravne nemel byt atd atd,ale vzdyt je tu tolik map tak by to snad nemelo nikomu vadit.Co na to rika generalni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Uz delsi dobu jsem se chtel zeptat,proc tyto potvory vlastne nikde nejsou ? AnubisAndre LarvaIron Fist Vsechny tri davaji zajimavou kartu,ktera tu chybi(resp. me chybi ) Tak me jen napadlo jestli by neslo tyto potvory pridat na nejakou malo pouzivanou mapu? V pripade Iron Fista si pamatuju z czro ze byl na HO v clocku(a jeste Lord tam byval ),vim ze tam spravne nemel byt atd atd,ale vzdyt je tu tolik map tak by to snad nemelo nikomu vadit.Co na to rika generalni ? Andre Larva je ciste OCA karta. Duvod? Gravity edit:Anubis, je na tom stejne jako Andre Larva Zvlastni, tyhle potvory totiz nejsou ani v oficialnich databazich To znamena, ze neexistujou Nemaji pocet HP, skilly, atk... a nejspis ani podobu No, Iron Fist byl stazen z obehu a mozna bude nasledovat ty 2 predchozi potvory do OCA nebo ho vypustej nekde jinde Jo a Orc Lord byl v clock 2B, aby se tam tak dobre neexpilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Ja bych se chtel optat,jestli by neslo udelat aby kdyz je parta,ktera ma sdileni lootu a nekdo z jejich clenu ma nejakyho peta co lootuje,tak aby se to co ten pet sebere rozdelilo normalne do party-proste jestli je to vubec vyrobitelny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 jen maly dotaz, co je to za status, ta zluta ikona? mam ji uz vice jak hodinu, a porad je tam... relog ani uplny restart nepomohl... http://www.volny.cz/tkonecny/screenReborn479.jpg tak az jsem umrel v niffu, tak ta ikona zmizela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Andre Larva je ciste OCA karta. Duvod? Gravity edit:Anubis, je na tom stejne jako Andre Larva Zvlastni, tyhle potvory totiz nejsou ani v oficialnich databazich To znamena, ze neexistujou Nemaji pocet HP, skilly, atk... a nejspis ani podobu No, Iron Fist byl stazen z obehu a mozna bude nasledovat ty 2 predchozi potvory do OCA nebo ho vypustej nekde jinde Jo a Orc Lord byl v clock 2B, aby se tam tak dobre neexpilo No kdyz se podivam do nasi skvely databaze, tak ani Anubis ani Andre Larva nema drop z OCA, ale Iron Fist ma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 V tom pripade je neco spatne, protoze se tady jedna Andre Larva prodavala, takze jestli si ji dotycnej nejak nevycucal z prstu, tak ji musel ziskat z OCA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romulus Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Driv padala z OCA, stejne jako deviling card. Ted ani jedna nepada. Kdo mel to stesti ze ji ma, mel jen stesti .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Opraven bonus u rank potu To znamena ??? Bude pridavat 50% nebo +50 HP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 Hadej... kdyz ted dava +50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Hadej... kdyz ted dava +50 To opravdu muzu hadat pac nemam rankersky poty tak nevim Kdybych to vedel tak se neptam Kazdopadne diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Muzu se zeptat jak je to s Dazzlerem?Jako jaka je sance ze zastunuju nekoho svojeho.Ted ze 4rech pokusu sem 4krat zastunoval svojeho O.o EDIT:Tak me pud poslete do -pip- nebo tak,ale hlavne neco.Tusim ze sance na stun vlastniho by mela bejt stejna jak u Frostu co ma bard.Nismene mi prijde ze on zmrazi nekoho jen sakra vyjimecne,kdezto ja stunuju svoje docela casto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Muzu se zeptat jak je to s Dazzlerem?Jako jaka je sance ze zastunuju nekoho svojeho.Ted ze 4rech pokusu sem 4krat zastunoval svojeho O.o EDIT:Tak me pud poslete do -pip- nebo tak,ale hlavne neco.Tusim ze sance na stun vlastniho by mela bejt stejna jak u Frostu co ma bard.Nismene mi prijde ze on zmrazi nekoho jen sakra vyjimecne,kdezto ja stunuju svoje docela casto. se divíÄ že je nemrazí tak často když vetčina lidí má marce nebo EDa když nemaj vitalitu tak hold maj Äanci na stun (vim oÄem mluvim ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Hmmm,sem to nedomyslel no Nicmene by me zajimal nejakej vzorecek podle kteryho to je-pac me to prijde nejaky vyhroceny Ale jelikoz nikdo nereaguje,asi je to v poradku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Co si pamatuju tak, kdysi davno bylo v popisku 5% sance, ale ruku do ohne za to nedam Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Hmmm,sem to nedomyslel no Nicmene by me zajimal nejakej vzorecek podle kteryho to je-pac me to prijde nejaky vyhroceny Ale jelikoz nikdo nereaguje,asi je to v poradku //It has been reported that Scream/Joke works the same regardless of woe-setting. [skotlex] if(battle_check_target(src,bl,BCT_ENEMY) > 0) skill_additional_effect(src,bl,skillnum,skilllv,BF_MISC,tick); else if(battle_check_target(src,bl,BCT_PARTY) > 0 && rand()%100 skill_additional_effect(src,bl,skillnum,skilllv,BF_MISC,tick); Premohl si moji lenost. Na partu to je 10% sance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 A na alianci mimo partu taky 10%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Jo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 10 procent O.o Jako to mam pri guilde o 20 lidech 2 zastunovany vlastni - to je celkem dost,pri poctech lidi co na GW chodej.Sem pro snizeni sance na stun vlastniho Edit- takzkusit sem to musel ne ,) Ale uznej ze 10 procent je hodne moc(urcite bejvalo min,ale na oficialech hrajou mraky tuny lidi a tak tu sanci zvedli,jenze nemysleli na nas Reborn kde hraje GW 150 lidi a tady znamena svyseni tehle sance znacny problemy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Spatnej joke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.