k3dT Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Na tohle bude casu dost. Ale urcite bude mensi omezeni nez je ted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Langoniery Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 omlouvam se spatne sem te pochopil B)2464[/snapback]to je vpoho.. jinak ted den me taky zajimalo ale spis teda ta hodina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Na tohle bude casu dost. Ale urcite bude mensi omezeni nez je ted.2808[/snapback]no me slo skor o to ze este stale niesom rozhodnuty co hrat a ak by som vedel ze niektory skill pojde/nepojde mozno by mi to pomohlo sa rozhodnut Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 no me slo skor o to ze este stale niesom rozhodnuty co hrat a ak by som vedel ze niektory skill pojde/nepojde mozno by mi to pomohlo sa rozhodnut 2817[/snapback]dokym spravis 99 tak sa aj na oficiale mozu zmenit skilly ....cize sa zmenia aj u nas...hraj co ta bavi a neskor uvidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hwi Nori Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Malickost bezi na oficialnim high priest skill Assumptio? Chapu ze nejde basilika:-) to by 2 pristi snad i stihly udrzet hrad. Ale u assumptia je porad psano v popisku ze nemá jít na WoE a GvG a pritom to je jedinej skill v kterem by se lisí high priest od priesta. Uz nechvi videt to váhání az po 2-3 mesicich udelám 99 a pujdu na prcka:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Hwi Nori: asscupio povolene by melo bejt jen je pri GW trochu redukovane nesnizuje damage myslim tolik jako pri expeni balista myslim tu take neni duvod zakazovat treba high wizard ma skill kterym ji zrusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Hwi Nori: asscupio povolene by melo bejt jen je pri GW trochu redukovane nesnizuje damage myslim tolik jako pri expeni balista myslim tu take neni duvod zakazovat treba high wizard ma skill kterym ji zrusi 2865[/snapback]Asumptio na gw by melo snizovat dmg jen o 1/3, pokud se nepletu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Asumptio na gw by melo snizovat dmg jen o 1/3, pokud se nepletu.2869[/snapback] bohuzel nepletes... zadnej zazrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 balista myslim tu take neni duvod zakazovat treba high wizard ma skill kterym ji zrusi 2865[/snapback]Balista ? Co to je ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvejkus Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Balista ? Co to je ?2888[/snapback] Takova velka a tezka kuse. Podle tveho avataru bych si tipnul, ze uz ti z ni nekdo poslal pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ogi tym myslel basilika(aspon myslim) obcas pise divoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Takova velka a tezka kuse. Podle tveho avataru bych si tipnul, ze uz ti z ni nekdo poslal pozdrav. 2894[/snapback]Au .. nepripominaj mi to ogi tym myslel basilika(aspon myslim) obcas pise divoko 2895[/snapback]No to bude asi ono .. uz som myslel ze HW dostal skill Cancel Ballista Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Sinarra ty mi take porad pises ze sem ogi nojo ja si to porad pletu ,e porad o tom skilu pisu ze to je balista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Sinarra ty mi take porad pises ze sem ogi Nehnevaj ja si to mozem dovolit Link to comment Share on other sites More sharing options...
jump Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Neni tu NPC na Executioner (sword), jen se chci zeptat jestli tu nekdy bude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Neni tu NPC na Executioner (sword), jen se chci zeptat jestli tu nekdy bude? 2903[/snapback]neni a kym tu bude loony tak ani nebude....priraduje ten sword ku godlike equipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jump Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 hm to je pech me zase tak jako godlike nepripada... nerikam je dobrej ale zase tak dobrej neni i kdyz je pravda ze ignoruje def takze by daval slusny rany tak to bude asi tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
* Nilla * Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 ok, chces tam teda dat hriby? ja ti jich tam klidne 30 dam a odevzdas jich npc 300. tak si vyber esli expit nebo jen houbarit. jina forma filtrovani prudicu neni. rikam ze cokoli se dela ma nejaky duvod, i to expeni v novice groundu2230[/snapback]no lol, tak naco su potom registracie "s overovanim zivotopisu a vypisu registra trestov"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medved Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Dotaz pro GM. Jedná se o výbavu urÄenou výhradnÄ pro male nebo female. TeÄ může male postava používat (female výbavu) a naopak. Bude to ponecháno tak jak je to teÄ, anebo se to zaÄne striktnÄ dodržovat? A teÄ otázka jak pro GM tak i ostatní hrající. Vadí vám to,že pánové hrají za female postavy a holky za male postavy? Anebo je to jedno? Sami to určitě znáte,nÄkdy je to sranda a nÄkdy pÄkný trapas při prvním povídáním s nÄkým koho neznáte. Co vy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Dotaz pro GM. Jedná se o výbavu urÄenou výhradnÄ pro male nebo female. TeÄ může male postava používat (female výbavu) a naopak. Bude to ponecháno tak jak je to teÄ, anebo se to zaÄne striktnÄ dodržovat? A teÄ otázka jak pro GM tak i ostatní hrající. Vadí vám to,že pánové hrají za female postavy a holky za male postavy? Anebo je to jedno? Sami to určitě znáte,nÄkdy je to sranda a nÄkdy pÄkný trapas při prvním povídáním s nÄkým koho neznáte. Co vy na to?3043[/snapback]kdyby hraly jen zensky za zensky postavy, tak by byl server plnej chlapu a na zensky by se chodilo jak do muzea Link to comment Share on other sites More sharing options...
jump Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Tohle neovlivnis, postava je postava kdyby jsi hral RP tak je jedno za co hrajes proste se vzijes do dane postavy. Nema predstavovat tebe kdyby jo tak misto tech hlav co tam jsou si tam muzeme nalepit fotky. Btw nekteri to delaji i podle toho co se na danem povolani vic libi.Napriklad me se nelibi wizna jako female mam radeji male. Takze kdybych chtel wiznu budu hrat za male. U BSka, knighta je to skoro na stejno - to si vyberu podle momentalni chuti, u huntu se mi zase vic libi female tak bych hral female radeji Link to comment Share on other sites More sharing options...
chivay Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Jednou, jeste na CzecRO, jsem hral za holku a prilepil se na mne nejakej typek, co porad vyzvidal co jsem ve skutecnosti. Asi hodinu jsem klickoval, ale pak mne to uz vytocilo a rekl jsem mu co jsem zac. Jak ten vyvadel to by ste meli slyset. Ze prej jsem uchyl. Uz jsem si pomalu myslel ze se na mne z monitoru poblije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Langoniery Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 JJ presne tak ja taky hraju podle toho co se mi libi treba bych rozhodne hral priesta a sina Female ) btw mel bych dotaz, chtel bych videt tu tabulku expu(kolik expu je treba na kazdy lvl) tak kde bych ji mohl sehnat:o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catelyn Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Já sem chlapeÄek, ale zásadnÄ hraju za holčičky Asi sem íşchyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 no me pak vzdycky prijde uchylny kdyz kluk na kluka hazi furt /kis (zejo Kei XD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.