Payne31 Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Třeba Final Fantasy? Nebo Resident Evil?.) final fantasy neni od ameriÄanů (naÄtestí) a rezident evil je taky konina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 final fantasy neni od ameriÄanů (naÄtestí) a rezident evil je taky konina Mozna ma na mysli film Final Fantasy: The Spirith Within... Ten film byl od americanu a ano... kdyby se to melo srovnavat s normalnim FF, tak tam moc FF ani nenajdes... Nicmene na tu dobu mi ten film zas tak strasny neprijde, kdyz opomenete to, ze to melo byt FF... On ten film mel hlavne lidi nalakat na hry, coz se i docela povedlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Payne31 Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Mozna ma na mysli film Final Fantasy: The Spirith Within... Ten film byl od americanu a ano... kdyby se to melo srovnavat s normalnim FF, tak tam moc FF ani nenajdes... Nicmene na tu dobu mi ten film zas tak strasny neprijde, kdyz opomenete to, ze to melo byt FF... On ten film mel hlavne lidi nalakat na hry, coz se i docela povedlo.ahá tak to je jiná já jsem myslel že myslí advent children ale to že ten rezident evil je konina to my nerozmluvíte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 ahá tak to je jiná já jsem myslel že myslí advent children ale to že ten rezident evil je konina to my nerozmluvíte Advent Children neni od amiku ^.~ no... Resident Evil... mam Milu mam rada XDD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 zajimava je kratsi point'n'click freeware adventura the white chamber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Payne31 Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Advent Children neni od amiku ^.~ no... Resident Evil... mam Milu mam rada XDD... to vím taky že advent children není od amíku protože kdyby byl tak je to 100% hovadina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 to vím taky že advent children není od amíku protože kdyby byl tak je to 100% hovadina jasne jasne chapu XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Hrajete nekdo MMORPG Guild Wars? Akorat to testuju ale jet to solo je nuda ... A taky nekoho, kdo by ochotne poradil obcas treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Hrajete nekdo MMORPG Guild Wars? Akorat to testuju ale jet to solo je nuda ... A taky nekoho, kdo by ochotne poradil obcas treba Dřív jsem hrál .. není to moc nároÄný na Äas a je to asi nejlepÄí pvp mmorpg .. ale je fakt, že by to chtÄlo nějakou stálejÄí partu, s cizíma lidma (= dementní/anglicky nemluvící dÄcka a podobnÄ) a v random sestavÄ (tři monkové a mesmer) to moc vtipný není Jen mi vadilo, že pro plný využití to chce ty tři datadisky .. a pak nejlíp přejít na dvojku .. ke který budou dalÄí Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Hrajete nekdo MMORPG Guild Wars? Akorat to testuju ale jet to solo je nuda ... A taky nekoho, kdo by ochotne poradil obcas treba Miky to hraje, bo aspon hraval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Zaklinac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Audiosurf! Znate? Hrajete? Jedna se o hru, ktera vam vygeneruje trat na zaklade vasi vybrane pisnicky. zde je ukazka - nebo Pendulum - Hold Your Colour Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 edit: distribuce her (audiosurf) po steamu = megasux Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Audiosurf! Znate? Hrajete? Jedna se o hru, ktera vam vygeneruje trat na zaklade vasi vybrane pisnicky. zde je ukazka - nebo Pendulum - Hold Your Colour Masivni kotel, skoda ze na tyhle srandy sem megalevej skoro to vypadalo jak jizda s batmobilem po D1 steam = megasux ? Já sem nedávno dohrál Serious Sam : The Second Encounter - doporucuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 edit: distribuce her (audiosurf) po steamu = megasuxJa pouzivam torrenty <- peknej smajlZkus si to sehnat, neni to tak tezky, nekdy to hraju i tak, ze se naopak vsem tem kostickam vyhejbam .... jo a jsou i stavy, pri kterych se do ty hry daleko vic zazeres xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Zkus si to sehnat, neni to tak tezky, nekdy to hraju i tak, ze se naopak vsem tem kostickam vyhejbam .... jo a jsou i stavy, pri kterych se do ty hry daleko vic zazeres xD /gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Trickster Server : Fantasia, guilda : FF, postava ve hre : Destik, info icq - 292428695 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Obcas si zahraju Gish nebo nejakou Freeware hru ale jinak uz asi nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 I když ten trickster vypadá jeÄtÄ ujetÄji než tentacle hentai tak jsem se snažil to rozjet, no vždycky mi to resetovalo PC, a v systémových požadavcích je, že to potřebuje nějakou speÄl grafiku... tak nvm asi budu muset poÄkat na nový PC Ale vypadá to fakt dost dobře. (technicky vzato ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 I když ten trickster vypadá jeÄtÄ ujetÄji než tentacle hentai tak jsem se snažil to rozjet, no vždycky mi to resetovalo PC, a v systémových požadavcích je, že to potřebuje nějakou speÄl grafiku... tak nvm asi budu muset poÄkat na nový PC Ale vypadá to fakt dost dobře. (technicky vzato ) Ja to dneska stáhl a zapl a v celku koncept hry je dobrej. PÄkná grafika, v celku hezký výbÄr možnosti atd.... Ale nevim nějak mÄ to nechytlo :/ asi sem moc závyslej na RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Ja to dneska stáhl a zapl a v celku koncept hry je dobrej. PÄkná grafika, v celku hezký výbÄr možnosti atd.... Ale nevim nějak mÄ to nechytlo :/ asi sem moc závyslej na RO hm my co sme sa uz z ro dostali sme sa stali zavyslymi na trickstri je to pekne teda pokial vas privelmi bavia veci ako gw tak to na triksteri necakajte skor je to do pvm a velmi do questov:)inak ak sa niekto rozhodne hrat tak pm bud mne na Athox alebo na ren na postavicku Kittynka popripade este destovi na Destik dostanete nasu ceskoslovensku guildu a budeme spolu chodit na bossikov (zatial je nas malo)jj je pravda ze trickster asi potrebuje lepsiu graficku kartu nie kazdemu to ide inak na vykone pocitaca nejak nezalezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Konecne jsem uz tak nak pochopila ten boss system.. a [:voalá:] http://img509.imageshack.us/img509/2662/sc...shot0009ag9.jpghttp://img120.imageshack.us/img120/1618/sc...shot0010rd4.jpg -> ale spis nez boj s bossem je to boj s ostatnimi hraci o nej :-x hruza :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 tak no offik je offik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 vyhrabala som na youtube videjko z trickster gw ale pride mi to ako behanie po arene za ucelom fragovania nic moc no v ro to je lepsie vymyslene ale aspon hras pre to ze sa ti chce nie z povinnosti voci guilde trickster guild war Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 BIOSHOCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.