Keldorn Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Sem línej to zjiÄÂťovat, ale skoro bych řek, že i bez sharpshoootingu bude dex>agi>luk build pořád lepÄí než tenhle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
High priest Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Sem línej to zjiÄÂťovat, ale skoro bych řek, že i bez sharpshoootingu bude dex>agi>luk build pořád lepÄí než tenhle. hmm tak dik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keldorn Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 No spoÄítat si to můžeÄ sám Dobře udÄlanej dex/agi > luk bude mít aspoř o třetinu vÄtÄí dmg (bez kartovaný zbranÄ) než ten tvůj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deluX Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 zdarec ma cenu jet tedka na servera huntera trapera, je to zatim jediny char co sem ho nehral a traper me na nem tak neak laka nejvic. jel bych asi to co sem postnul jump str 6+4 (da se ruzne zvysovat klidne na ukor dex nebo agi)agi 49+12 maly flee a dostacujici rychlost na expenivit 78+2 neomraci hoint 56+4 (dostatek int na regeneraci sp a pokladani pasti)79+31 = 110 dex bez bless smile.gif takze bude se moci i ne nejhur expit EDITTak mi to nedalo a malinko jsem si to poupravil. Predelal sem ti hlavne at vic unesu, jedine cim si nejsem jisty je pomer agi/dex. Je to bez vybavy prtze vubec nvm co se na hunta nosi. Jo a neak nejsem schopny pouzivat tu aspd tabulku na db... str 17+4agi 41+11vit 78+2int 46+4dex 88+32luk 1+4 ds 10owls eye 10vultures eye 10improve concetration 10as 9 beast bane 1falcon mastery 1blitz beat 5detect 4steel crown 10land mine 1remove trap 1spring trap 5skid trap 1ankle snare 5shockwave 5flasher 1freezing 5sand man 4 EDIT2jeste jedna mozna malinka uprava http://ro.doddlercon.com/calc/calcx.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Edit by gwaihir - netreba citovat text o jeden prispevek vyse ;-)nebylo by lepsi udelat si staty na expeni a skyly podle tohojak mas a az na sniperovi resit build poradne az to budes mit v ruce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yzeuth Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Zkousel jste nekdo expit pres claymorku? Videl sem videojak vlackuji stalactic golemy pak jim tam hodej claymore bomb a podle toho kolik jich je tolik to da hitu zdalo se mi to jako efektni expeni...jde to tak i na rebu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Zkousel jste nekdo expit pres claymorku? Videl sem videojak vlackuji stalactic golemy pak jim tam hodej claymore bomb a podle toho kolik jich je tolik to da hitu zdalo se mi to jako efektni expeni...jde to tak i na rebu?to spíÄ na galiony ne? přece jen je jich tam jak malých myÄí a než vláÄkovat pár pomalých golemů, tak radči hafec rychlých psů + atros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Mobové galionů nedávaj expy Co sem zkouÄel naposled, tak to tak Älo, třeba celej niff zabít pÄti pastÄma, ale není to příliÄ efektivní .. hunter dokáže v podstatÄ za bÄhu zabíjet vÄechno, co potká, nemusí si to nikam vodit Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 .. hunter dokáže v podstatÄ za bÄhu zabíjet vÄechno, co potká, nemusí si to nikam vodit nikdo neříká že oldschool DSko je horÄí než claymore Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 nikdo neříká že oldschool DSko je horÄí než claymore Zdravím,potřeboval bych poradit,zatím mám archera level 53/40 ,ag 46 dex 60 ,int 12,zbytek 1,chtÄl bych jet Falkonera podle buildu od Sinnary.Staty: str 1 + 14agi 95 + 35vit 1+2int 12 + 14dex 76 + 54luk 61 +39 Mám to takhle nechat ,nebo mám zmÄnit pomÄr dex/luk?Jedu jen PVM. Skily: Archer: Hunter:Double strafe 10 steel crow 10Arrow Shower 5 beast bane 10Owl´Eye 10 BB 5Vulture´s Eye 10 ankle 5Improve conc. 10 remove trap1 detect 1 Falconry Mastery 1 Jsou jeste nějaké pasti ,nebo skily použitelné v pvm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoperr Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 ja jsem zatim hunter ale jedu ASPD...podle me jto nej build napisu vam svoje staty snad se vam budou libitAGI-99+co nejvic.........ja osobne mam ASPD 185 zatim...AGI mam 99+40..casem to vytahnu na 190aspdVIT-1+2INT-13+parDEX-95 + -...proste zbytek statu...kdyztak napiste jk se vam moje staty libi diky a mejte se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 ja jsem zatim hunter ale jedu ASPD...podle me jto nej build napisu vam svoje staty snad se vam budou libitAGI-99+co nejvic.........ja osobne mam ASPD 185 zatim...AGI mam 99+40..casem to vytahnu na 190aspdVIT-1+2INT-13+parDEX-95 + -...proste zbytek statu...kdyztak napiste jk se vam moje staty libi diky a mejte se neodviji se ti od DEX dmg i kus aspd? pak je strasne jednoduchy posoudit jestli nemas v poctech chybku kdyz tam mas DEX tak presne a pokud teda aspd, naco INT? radsio max DEXAGI, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 btw, co to ma byt za build? protoze 190 aspd ti bez lucku na blitzbeaty bude naprd, tuhle aspd na dska stejne nevyuzijes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blahsen2 Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 no ked uz huntra tak na rychle expenietak str 6+14agi 88+29vit 1+2int 38+14dex 99+44luk 1+4 je to s boostami a bez equipuatsp 180 co bohate staci na DSdajte si tam sp equip a accesorka ake len chcete, trebars aj clip s mimi, a creamiho v clipebotky so sohee, matyrom, vidarkyplast s dragon tailom, ci whisperomdo armoru tights s roda forg, nebo porcelkobinoculary, fuzana hlavu AoA, ramen hatku, ullles capku a blue acida, CoM staci si len vybrat ) a myslim ze toho je ovela viac ako som vypisal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 AGI-99+co nejvic.........ja osobne mam ASPD 185 zatim...AGI mam 99+40..casem to vytahnu na 190aspd asi jak rikal presi, ptaka moc neuvidis, DSka neuklikas a beztak ti za chvili dojdou sp. je to nejaky exptra status build? padl ti LoD?respektive ted by se dal pouzit i double bound s treba injusticema, cisel by letalo opravdu dost, ale dmg bude dost slabej. spis bych se inspiroval tim co napsal Blahsen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Double bound hunter neoblíkne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mufin Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Ahoj potreboval bych nejaky build na rychle zabijeni... tzn nak pekne obejit defku jestli to de... =) nemusi ani tak moc do aspd hlavne aby sem nemusel jako s mim nynejsim huntem zabijet nakyho moba po 500hp za double :-) s orc archer bowem a steel arrow =) moc se v buildech nevyznam tak si to nedokazu spocitat xP diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 btw, co to ma byt za build? protoze 190 aspd ti bez lucku na blitzbeaty bude naprd, tuhle aspd na dska stejne nevyuzijes...Hitlock je docela prima Ale v tom pripade by ten build u me byl 99/98/9 a (ted nevim jestli je ta moznost) tech 9 by nebylo int, ale z logickych duvodu STR, precejen sipy vazi i pri DS, natoz pak pri klasice V kazdem pripade mam pocit ze 99/94/18 (plus minus autobus), manzelka priestka a DS je na expeni lepsi. Ahoj potreboval bych nejaky build na rychle zabijeni... tzn nak pekne obejit defku jestli to de... =) nemusi ani tak moc do aspd hlavne aby sem nemusel jako s mim nynejsim huntem zabijet nakyho moba po 500hp za double :-) s orc archer bowem a steel arrow =) moc se v buildech nevyznam tak si to nedokazu spocitat xP diky devil2.gifBojim se ze to neni dobrej napad. BB na obejiti DEF sice funguje, ale ta damage.. do 60def ti +- da to same DSko. Jako na draky mas Dragon Wing kterej obchazi def, na ostatni moznstra si pohrej s DB. A k zabijeni po 500 za DS ti reknu jedine - chod huntem na potvory, ktere jsou lepsi a tuhle svini prenech wiznam. Ty zase nechodi na potvory s moc velkym MDEF nebo spatnymi elementy (chodi, ale takovej abyss nebo bloody knecht je pro neadv wiznu docela porod) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totkowich Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 takže toto je mí´j Hunter na expenie... DEX - 99+51AGI - 90+31INT - 35+16 Top Head - Crown of MistressMiddle Head - BinoLow Head - Gangster ScarfArmor - Tights - PupaGarmet - Ancient Cape - Dragontail CardShoes - VidariAccesory - 2x neslotove Glove z Blessom , agi , IP , Awak je to 6083HP - 779SP - 230 Flee - 181 ASPD prosim kriticku Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 takže toto je mí´j Hunter na expenie... DEX - 99+51AGI - 90+31INT - 35+16 Top Head - Crown of MistressMiddle Head - BinoLow Head - Gangster ScarfArmor - Tights - PupaGarmet - Ancient Cape - Dragontail CardShoes - VidariAccesory - 2x neslotove Glove z Blessom , agi , IP , Awak je to 6083HP - 779SP - 230 Flee - 181 ASPD prosim kriticku classic, bohatÄ staÄí, akorát místo pupy porcko určitě a místo 2x glove nimble glovku a něco (enriched ring, teleport glove, něco jiného na drop, třeba mimica) a máÄ zaokrouhlenou agi na aspd?edit: možná shoesky se sohee Link to comment Share on other sites More sharing options...
totkowich Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 classic, bohatÄ staÄí, akorát místo pupy porcko určitě a místo 2x glove nimble glovku a něco (enriched ring, teleport glove, něco jiného na drop, třeba mimica) a máÄ zaokrouhlenou agi na aspd?edit: možná shoesky se sohee APSD mi vychadza 181,3 a nikdy mi nevysla presne 180 alebo 181... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eurys Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Zdravím, potřeboval bych poradit jak rozdÄlit skilly pro rychle vyexpení. Zatím jsem dal pouze do Beast Bane 10 , Falcon Mastery 1 , Skid trap 1 a Ankle snare 5. Dál nevím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Zdravím, potřeboval bych poradit jak rozdÄlit skilly pro rychle vyexpení. Zatím jsem dal pouze do Beast Bane 10 , Falcon Mastery 1 , Skid trap 1 a Ankle snare 5. Dál nevím Doplř si skilly za Archera a za Huntera si dej Blitz Beat a k tomu Steel Crow, pak Detect a Remove trap. Ostatní skilly jsou víceménÄ zbyteÄné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Barto Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Zdravim co rikate na tento build FA Snipa + GW pastic http://calcx.wushuang.ws/?caybLbiaJabbkbnbwabxbaagxaaaaaaaaalkea4aaaaaakXaaelaauReWbniNbplHaafwdSfwdSefgaajkkkaaakkbbkkaaaaaaaabaaacuaaaaHaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Zdravim co rikate na tento build FA Snipa + GW pastichttp://calcx.wushuan...aadadaaaaaHaaaa na tohle nasi nerekneme nic, jelikoz je to build HW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.