Leontinka Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Dokazete tu neco udelat bez hmotne odmeny? Ja si teda myslim, ze za 5K bodu z huntu by clovek zaslouzil poradnou odmenu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Jen maly dotaz, slo by u tech novych huntu v juperosu dat jine oznaceni, idealne ID mobu... preci jen venatu bezbarvy je trochu divne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Jen maly dotaz, slo by u tech novych huntu v juperosu dat jine oznaceni, idealne ID mobu... preci jen venatu bezbarvy je trochu divne....Id u jinejch mobu taky neni, tak bych tam idcko nedaval, ale uvedl treba element - wind/neutral/earth/water (pokud by se to teda menilo, ja proti "bezbarvy" nic nemam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 (edited) Id u jinejch mobu taky neni, tak bych tam idcko nedaval, ale uvedl treba element - wind/neutral/earth/water (pokud by se to teda menilo, ja proti "bezbarvy" nic nemam). 30. listopadu 2009 - Reborn Team- Zprehledneny nazvy nekterych monster ve vyberu huntu [Koca] Edited November 30, 2009 by Skywalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 (edited) 30. listopadu 2009 - Reborn Team- Zprehledneny nazvy nekterych monster ve vyberu huntu [Koca]Zajimavej odkaz .. http://../gm ale moc jsem tam toho nenasel.Novinky jsem necet, tak nevim jak to ted vypada, ale doposud mi to prislo ok. Edit: Lambisko: nemusis ty roboti se celkem dobre zabijej hromadne a pak ti je jedno kterej venatu je kterej (Nebo si clovek muze pres @hi nastavit vypisovani po jednom a stylem pokus omyl na to brzo prijde.) Edited November 30, 2009 by betr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 No me osobne popis "Venatu bezbarvy" prijde trochu nejasny. Bezbarvy je podle tebe Venatu 1676 nebo 1677? Pac podle me je ten prvni zlutej a ten druhej zelenej Je uplne jedno, jestli se napise ID nebo element, stejne si to musis v ty databazi najit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefist Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Bylo to tam vkladano jako ferusove-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOYA Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 (edited) Bylo to tam vkladano jako ferusove-> Jenže u nich je ten rozdil podstatnÄ líp vidÄt Jinak ID by bylo asi nejlepÄí Edited November 30, 2009 by XOYA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefist Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Jenže u nich je ten rozdil podstatnÄ líp vidÄt Jinak ID by bylo asi nejlepÄí Jo chapu "Venatu bezbarvy" byla chyba(ÄpatnÄ určitelna barva),ale ty ostatni barvy byli v pořadku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Podla farby sa to identifikuje urcite rychlejsie ako si to hladat podla ID. ked som nevedela ktory to je, proste som jedneho z tych dvoch podobnych zabila a bolo. u farebnejsich venatu s rozlisovanim nevidim problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Podla farby sa to identifikuje urcite rychlejsie ako si to hladat podla ID. ked som nevedela ktory to je, proste som jedneho z tych dvoch podobnych zabila a bolo. u farebnejsich venatu s rozlisovanim nevidim problem. QFT, to ID se mi tam proste nelibi, ale asi si budu muset zvyknout (nebo ty hunty udelat aby to zmizelo z nabidky )Btw. menilo se jeste neco? vsechno ostatni mi prijde stejny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Btw. menilo se jeste neco?ano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aslay Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Omlouvam se hracum Rebornu, co delaji ted nove hunty, pokud mozno do restartu nedelejte hunt na Dragon Tail, doslo k zamene ID odmeny z me strany. Snad tech chyb sem neudelala vic, ale jsem take jenom clovek:) Dekuji za pochopeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belldandy Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Je nejaka odmena za Orc lady hunt? Na wiki zatim neni v seznamu a neobdrzel jsem ani expiky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted February 6, 2010 Author Report Share Posted February 6, 2010 Je nejaka odmena za Orc lady hunt? Na wiki zatim neni v seznamu a neobdrzel jsem ani expiky.20k job exp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belldandy Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 20k job expAha tak proto . Ja z 50job uz to nepostrehnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sino Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 ahoj, co som tu tak cital, tak hunty funguju tak ze clovek musi zabit celu priseru sam (alebo u niektorych ubrat polovicu hp)?? alebo sa to uz zmenilo?? podla mna by bolo dobre to urobit tak, ze by sa zabitie prisery priratalo tomu kto dal prvu ranu... tak by mohol ist priest v parte na nejake monstra a hodil by iba holy light alebo ranu palickou... jedine zneuzitie pri tomto ma napada ze by niekto preportoval mapu a dal kazdemu prvu ranu, ale zas screeny funguju a samozrejme aby mu priratalo zabitie prisery by musel byt na mape, ked prisera umrie. slo by to tak urobit?? ak som sa niekde prehliadol a funguje to uz inak ako si myslim, tak sa ospravedlnujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 ahoj, co som tu tak cital, tak hunty funguju tak ze clovek musi zabit celu priseru sam (alebo u niektorych ubrat polovicu hp)?? alebo sa to uz zmenilo?? podla mna by bolo dobre to urobit tak, ze by sa zabitie prisery priratalo tomu kto dal prvu ranu... tak by mohol ist priest v parte na nejake monstra a hodil by iba holy light alebo ranu palickou... jedine zneuzitie pri tomto ma napada ze by niekto preportoval mapu a dal kazdemu prvu ranu, ale zas screeny funguju a samozrejme aby mu priratalo zabitie prisery by musel byt na mape, ked prisera umrie. slo by to tak urobit?? ak som sa niekde prehliadol a funguje to uz inak ako si myslim, tak sa ospravedlnujem Nemusi zabit celou priseru, staci dat nadpolovicni dmg (nevim jak je to pri healovani mobu), ale i tak je i s HP vetsinou jednodussi zabit celou potvoru solo, kdyz uz zminujes ten holy light tak s linkou uz s tim par mobu zabijes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sino Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 kdyz uz zminujes ten holy light tak s linkou uz s tim par mobu zabijes. zabijes, ale mna by to viac bavilo s partou, nez niekde lietat s linkou a tahat si so sebou dual, to nehovorim o tom ze linku ani nemam a ani nemam v plane zatial robit mam zatial ine priority ako expit nieco dalsie, kedze som na tomto servery tyzden a potrebujem equip atd... a nemyslel som to len na priesta, taky FS prof s jeho atack speed a malou int a utocnymi skillmi na lvl 1, ten uz neda toho moc pride mi to ako dobre riesenie no hlavne u niektorych mobov s vela HP... gold acida s priestom nedam ani ked sa poskladam, ani pol HP mu neuberiem a ked uz tak priest je urceny na nieco ine ako behat a holy lightovat (no offence) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 ...Ty tu jsi tejden a uz mas HP ? Tak to klobouk dolu. Nevim jak golden acidus ale green feruse uz mam za sebou cely. Jinak souhlas ze (fs) HP neni uplne idealni char na hunty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sino Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Ty tu jsi tejden a uz mas HP ? Tak to klobouk dolu. kde to vidis napisane? ja pisem o moboch s vela HP btw green ferusovi berie holy utok 100% golden acidovi -25% tak GL pri tom hunte, bude to chciet silnu palicku do ruky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 kde to vidis napisane? ja pisem o moboch s vela HP btw green ferusovi berie holy utok 100% golden acidovi -25% tak GL pri tom hunte, bude to chciet silnu palicku do ruky lightening bolt svitky, bard s frost jokem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Aha, nak jsem tu slovenstinu spatne prelouskal a zamenil HP a HP.Dweep: Zbytecny - staci pest card Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 tak si vem tu tvojí "zbrař na empo" a cursed water. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 tak si vem tu tvojí "zbrař na empo" a cursed water.Naco? ucko uz jsem ziskal a stejne mi to bylo nanic, kdyz jsem pred nedavnem o vetsinu ucek prisel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts