ZeroX Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Sealy, Sea Ottery, Raydricy nebo Bathorky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KloreN Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 ja si myslim ze nejlepsi expenicko za monka je pokud zvadate TSS tak jit na geographery s moznosti ukrast si z nich SP po nauceni OI je moznost jit vlastne na cokolif co ma velkou VIT nejlepe sleeperi s neakym moc hodnym pristem s lexou .o) az je silna asura jit na draky a nakonec laby ... .o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popellka Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Jenže kolik lidí tÄ teÄka vezme na draky, když nemáÄ známý....nikdo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Jenže kolik lidí tÄ teÄka vezme na draky, když nemáÄ známý....nikdo... Když sundáÄ lexnutou asurou Kasu ve volcanu tak najdeÄ partu rychle:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Jenže kolik lidí tÄ teÄka vezme na draky, když nemáÄ známý....nikdo...A kolik lidí bez známejch expí champa přes asuráka, kterej je bez party a bez profesora k niÄemu? Vůbec nedáÄ pure-exp-kombomonka (jediné aktivní skilly AB, heal a teleport) mnohem rychlejÄ, i jako první char. Btw na dracích to nějak extra neleze, sólo asi dokážeÄ dát srovnatelný množství expů.Když sundáÄ lexnutou asurou Kasu ve volcanu tak najdeÄ partu rychle:)Jo tak to bych se nÄkdy rád podíval, jak to vypadá, když monk potká něco jinýho než kasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlood Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Když sundáÄ lexnutou asurou Kasu ve volcanu tak najdeÄ partu rychle:)Za dobu star gladiatoru si ja jako Champ nemuzu partu stejnak najit....protoze star glad to ma zabite prece jen rychleji....A potom co no... Kdyz ani vlastni guilda se mnou nejde expit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 No SG nechodí do volcana jen ve "své dny"? Navíc sacri, fuj... A co se troÄku snažit a jít třeba... i solo na sleepery, vidÄl jsem chain na želvy na trhu za 6M... to jsi opravdu tak líný a nedokážeÄ expit jinak než asurou? A troÄku OT, nic mi do toho není, ale co teda dÄláÄ u PF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlood Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 No SG nechodí do volcana jen ve "své dny"? Navíc sacri, fuj... A co se troÄku snažit a jít třeba... i solo na sleepery, vidÄl jsem chain na želvy na trhu za 6M... to jsi opravdu tak líný a nedokážeÄ expit jinak než asurou? A troÄku OT, nic mi do toho není, ale co teda dÄláÄ u PF? Nudim se,chlastam poty na gw za nic...Lamim...expim guildu....a btw: myslis si ze to na sleeperech aspon trochu leze?na mem levelu mi to snad nedava ani 0,1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Na sleeperech vydÄlávám prachy s WSkem 93, mám je na 4 bÄžné rány, imho pomalejÄí než na jedno OI a nějaké expy tam jsou Zkus ty želvy. Pochybuju, že jinde ti to půjde s kartovanou zbraní solo rychleji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 chlastam poty na gw za nic...Kdy naposledy? Co jsem slyÄel tak je to pořád dneska nemám poty, nejdu na GW musím udÄlat jeÄtÄ tento quest... Takže až si zaÄneÄ stÄžovat, tak to nějak zkus opodstatnit...expim guildu....eh? 57 433 expů... Mno já a bratr jsme vyexpili monka na lvl cca 90 na sleeperech (nebyl chain na želvy) a aspoř z toho byly prachy. Pak na dracích do 99. Po přestupu HO přes high swordmana (CrOnos). Přes prázdniny pak champa expil brácha sólo na dracích a dal tam za týden z přestupujícího high acolyty 90lvl champa. Pak lab (kterej byl pravda jednoduÄÄí, ale i dnes se tam dá dávat 25M/hod, pokud se nelamí a nesockuje se tam nÄkdo)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 ... sólo na dracích ...solo = 1 postava => to musel spotrebovat hodne BP, WP a blue gemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlood Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 eh? 57 433 expů...Bylo jich vic..muzu za to ze sem leavnul guildu? Neco pres mega to bylo A ktomu questu misto gw...bylo to jen 10 minut...pak sem prisel... A co se tyce gw...njn to byly posledni dvoje gw jenze ty dalsi dvoje predtim to bylo nejakych 300 bp za monka jeste... Ok neresme to... kdyztak si potom neco rekneme na vt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 300 bp na gw je za champa vskutku hodnÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 viděl jsem chain na želvy na trhu za 6M... Diky za reklamu xDJinak abych nebyl uplne OT, tak z vlastni zkusenosti muzu rict, ze champ se do 90 da na zelvach expit krasne... vic sem nezkousel, ale hadam ze tak do 95 se tam da vydrzet celkem dobre.. Pokud se nepletu, 95 adv potrebuje na lvl priblizne stejne expu jako 99 neadv. A myslim ze nejsem jedinej, kdo tam expil velkou cast poslednich lvlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 V expeni champu/monku se nevyznam ale neco malo k expeni... Zkus si nekam zajit solo, zmer si cas v pomeru k expum. Pokud das cca 5 mega/ hodku, tak je to v poradku, to se da krasne vydrzet a jeste to jak vetsina rika "leze" (i kdyz nechapu srovanani "leze" nebo "neleze" kdyz nekdo mluvi v % .. ale to je jine tema). Pokud nedosahnes tohoto idealniho pomeru (mozna spis rozumne hranice nez idealniho pomeru) tak zmenit okamzite lokaci, to neni nic dobreho na nervy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 jinak taky není Äpatný exp jeskynÄ z Comoda nahoru, na stalactit golemech.Padá tam docela dost elu a expy taky nejsou úplně k zahození. Chce to ale redukÄní Ätít protože docela nakládají. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlood Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 jinak taky není špatný exp jeskyně z Comoda nahoru, na stalactit golemech.Padá tam docela dost elu a expy taky nejsou íşplně k zahození. Chce to ale redukční štít protože docela nakládají.Kdyz uz mluvis o techhle...byl sem tam s monkem to bylo jeste asi 96 +/- pac sem se nudil...a nezabi lsem ani prvniho a uz sem lezel 300 bp na gw je za champa vskutku hodně. Ty milte...nejdriv si to docti a pak pis Psal sem tam za monka ne za champa A Moonfigtere...kdyz uz sme u tech zelv...nebudu kupovat chain...a pak mi bude naprd....takze bys mo mohl na chvilu pujcit treba :-p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Tak to asi bude chyba nÄkde u tebe, já tam chodil jak s monkem tak následnÄ s champem od chvíle kdy jsem mÄl pÄtkový ocult (tzn od +- 68 lvlu). S triple titan chainem, bez nějakého zvláÄtního equipu s dualovým 85 priestem to stylem lexa->ocult->lexa->ocult->sebrat_loot_a_jít_dál bez nějakých vážných problémů, s aktivním supportem je to jeÄtÄ lepÄí. A imho je 300 BP za gw málo i na monka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlood Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 S triple titan chainem,Zelvy sou large? TIm lip Ted sem koukal a sou medium...takze medium zabijet chainem na large?o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 SamozřejmÄ jsem mluvil o stalactit golemech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlood Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 SamozřejmÄ jsem mluvil o stalactit golemech.Aha...ja myslel ze mluvis o zelvach.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Kde expit klasickyho spirita na 60lvlu? Prej se spirit dobre expi mne to teda neprijde ale to bude asi tim ze si na tomhle lvlu nedavam nic moc solo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Kde expit klasickyho spirita na 60lvlu? Prej se spirit dobre expi mne to teda neprijde ale to bude asi tim ze si na tomhle lvlu nedavam nic moc solo.tipoval bych, ze rada sehnat si partu prichazi pozde/brzo "skilleri" by ti nejspise poradili "vyarcherovat" priesta, "dohunterovat" u monka asuru, sehnat si login na scholara a pote expit na triale asurovanim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Kde expit klasickyho spirita na 60lvlu? Prej se spirit dobre expi mne to teda neprijde ale to bude asi tim ze si na tomhle lvlu nedavam nic moc solo. 60.. to je takovej skoro 1st class jeÄtÄ Nějakou dobu jeÄtÄ vydrž, poÄítám že od 65-70 to půjde velmi dobře, zatím se snad drž v pneumÄ (Fireloci, Gargoyle, jeÄtÄ mÄ napadly Penomeny, jestli dokážeÄ použít pneumu dost rychle nebo mezi pneumami přecházet) nebo Sandmani.. Mi gao možná taky, le nevím, oni jsou tak na pomezí mezi normálním mlácením a okultováním, ani jedno není zas tak íşčinné.. Zkus se na wiki kouknout po možnostech třeba i pro swordmany, ze zaÄátku ten rozdíl od nich tak velkej není. Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Diky za reklamu xDJinak abych nebyl uplne OT, tak z vlastni zkusenosti muzu rict, ze champ se do 90 da na zelvach expit krasne... vic sem nezkousel, ale hadam ze tak do 95 se tam da vydrzet celkem dobre.. Pokud se nepletu, 95 adv potrebuje na lvl priblizne stejne expu jako 99 neadv. A myslim ze nejsem jedinej, kdo tam expil velkou cast poslednich lvlu *cough* *cough* ale jinak se da podobne expit treba na Hodremlinech, ale tam to chce chain proti shadow nebo rase a 120 str a mozna i priesta na dual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.