joechip Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Event dobrej:), jenom by me zajimalo, ktery Betlem je ten Betlem v tech otazkach?? Nejak ho nemuzu nikde dohledat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viator Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 ... ktery Betlem je ten Betlem v tech otazkach?? ...Mám pocit že Älo o tento http://cs.wikipedia.org/wiki/Kr%C3%BDzovy_jesli%C4%8Dky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Dekuji vsem za uzasny event, o vanocnich huntech se mi bude jeste pul roku zdat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Jsem rad ze se event libil a ze si ho vsichni uzili v klidu a pohode Tesim se na pristi rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Taky díky a z tÄch huntů budu mít jeÄtÄ dlooouho noÄní můry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 SamozřejmÄ dÄkuji za íşžasný event, hunty no.1, výborné ale...Älo by příÄtÄ udÄlat ty expy jinak než přes ÄepiÄku? Přecijen top máme morfo, magni, CoMku, Ullesku a kotel dalÄích výborných Äepic... kdyby to Älo třeba do midu nebo tak nebo nějaký "nekoneÄný manuál" který by skončil po eventu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Nejvic prijatych darku:ChmatacekRed SoniaBebetkaScannerCislo Nejvic odeslanych darku:AdinkaChmatacekBlahsenVoltronJackal7 Celkem se poslalo 999 darku, nevybranych darku zustalo 50. Ti mozna jeste dostanou sanci si je vybrat. Kompletni seznamy zde:http://dupeto.cz/~kingkoca/darky_prijate.htmlhttp://dupeto.cz/~kingkoca/darky_odeslane.htmlhttp://dupeto.cz/~kingkoca/darky_nevybrane.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 ...Bude aj vypis toho kdo komu poslal kolik darku jako v loni, nebo od toho letos radsi upustime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Zhruba kde sa nachádza Maria? Aspoř približne please. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 zaprvé v Lutii a zadruhé, restart jeÄtÄ nebyl, tyhle lidi proliskat by neÄkodilo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Espectro Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Par informaci,Vanocni event je rozdelen na dve casti-1. Zacina v Lutii jak uz bylo receno u Marie2. Cast zacina u Santa clause v Prontee - Tuto cast lze zacit jen pod podminkou jestli ze splnite prvni cast. vesele Vanoce , doufam ze se Vam event bude libit Espe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Pekny kvestik na cepicku xD Mel bych hloupy dotaz, pujde zas posilat vanocni darky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blahsen2 Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 (edited) nechci rypat ale fakt by sa Jezis nechal zlakat neakymi trblietajucimi sa srackami ked odolal lakanie diabla? hm fakt?nad dalsim Questom mozno porozmyslat Edited December 26, 2010 by Blahsen2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Santa mi nechce dat vanocne oblecky, aj ked mi tento rok este ziadne nedal. stale vravi, ze uz mi ziadne neda. :-/ ma niekto rovnaky problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Santa mi nechce dat vanocne oblecky, aj ked mi tento rok este ziadne nedal. stale vravi, ze uz mi ziadne neda. :-/ ma niekto rovnaky problem?Santa's Bag lze ziskat jako odmenu za hunt Sasquatch Vaanocni Hunt 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haleth Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 ehm , mam taky problem ze namiesto jedneho stormyka tam boli 4 ...najprv boli dvaja, ptm som sa porozpravala s pomocnikom, on zmizol a namiesto neho dalsi stormyk, tak som sa odhl. a prihlasila a spravila to iste a uz tam boli 4.stalo sa uz niekomu nieco podobne?...alebo tusite jak to spravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Mne sa to stalo tiež. Oni síş tam najprv Ätyria a ked chcem, aby pomocnik zavolal storma, objavia sa dalsi dvaja. Nedávajíş sice velke rany, ale síş nezranitelní. Jediné, co ma napadlo je, ci uz neuplynul nejaky casový limit na urobenie questu, alebo že to proste treba skíşÄaÂť dokola, kym sa nepodarí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Jsou nezranitelni Just made my day... Kazdopadne...maji sice trochu vyssi flee ale mam vzato ze to nekdo zabil i s Acolytkou....a ja to umlatil BSkem co nema zadnou dex...navic staci kdyz zabijete jednoho Stormyka....ani jste ty dalsi nemuseli vyvolavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Ti stormici navic tam jsou nejspis jako pozustatek po nekom, kdo je nedokazal zabit v casovem limitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 (edited) Tak questik se mi libil napadem, delal jsem ho zatim 2 postavami, jen bych mel par doufam ze konstruktivnich pripominek/nametu k technicke realizaci: -Porter ke Stormikovi by urcite zaslouzil neco jako instanci nebo alespon waiting room - spolehat na to ze si hraci udelaj poradek sami nejde (ani nemaj jak) a jeden jediny predbihac dokaze otravit peknych par lidi.-Stormik by mozna mohl byt vice meele friendly, pripadne vic verzi podle postavy/lvl, aby si i low levely skrtly - kdyz je to event pro vsechny. Nebo alespon moznost si k nemu vzit pomocniky-Osetreni na vic summonu a/nebo killmonsters pri portnuti hrace by (zvlaste pri inteligenci nekterych hracu) nebylo vubec od veci. A takova posledni drobnost - pokud je to tak jak si myslim (netestoval jsem, odhaduju podle scriptu, ikonky a lonska) bylo by dobre nekde napsat, ze je dobre jednou za cas tu cepku sundat/nasadit Edit: 2 Dweep - ono i po sundani to dava expy (vyzkouseno na to netreba cekat kdy to zase spadne), takze odhaduju motivaci (aby se to nescitalo/nenasobilo s exp knizkama) a odhaduju technickou realizaci (to same co knizka - nahodi to na ?pul hodiny? zvysene expy - proto ta ikonka) Edited December 27, 2010 by jirkan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 A takova posledni drobnost - pokud je to tak jak si myslim (netestoval jsem, odhaduju podle scriptu, ikonky a lonska) bylo by dobre nekde napsat, ze je dobre jednou za cas tu cepku sundat/nasaditletos je to takové zvláÄtní, jakmile si jednou nasadíÄ Äepici a naskoÄí it exp ikonka, už se jí nezbavíÄ ... dotaz k práÄkům ( chepet hunt ) : půjdou i letos posílat / tradeovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 letos je to takové zvláÄtní, jakmile si jednou nasadíÄ Äepici a naskoÄí it exp ikonka, už se jí nezbavíÄ ... dotaz k práÄkům ( chepet hunt ) : půjdou i letos posílat / tradeovat? vidÄl jsem je na trhu tak hádám že jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Jsou nezranitelni Just made my day... Kazdopadne...maji sice trochu vyssi flee ale mam vzato ze to nekdo zabil i s Acolytkou....a ja to umlatil BSkem co nema zadnou dex...navic staci kdyz zabijete jednoho Stormyka....ani jste ty dalsi nemuseli vyvolavat To je sice pekne, ale ja mam hit 85, kdežto on má flee 95 - ani toho jedného nezmáknem. Card revolution je neíşčinný a mammonite som zatial riskovat nechcel. Moja druhá potavicka je sword s hit 100 - ten by to hádam aj zvládol ale zrejme nezozeniem dalsie ice cubicky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 hit 85 x flee 95Neznamená tohle, že pravdÄpodobnost na hit je 90%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 (edited) Neznamená tohle, že pravděpodobnost na hit je 90%? Skôr myslím, že -10% , pretože kým ma dvaja zabili som dal iba 2 zásahy (dávajú mi zranenie 1-3 a mam cca 1350 hp)Skúsim sa vyexpiť o jednu úroveň a dať všetko do dex - to by znížilo rozdiel na 89 vs 95 Edited December 27, 2010 by Palantir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts