Jump to content
Reborn fórum

Problémy s klientem

Recommended Posts

Lordikin said:
Ahoj, mám problém... stáhnul jsem v íşterý 4. 8. 2009 "Reborn-full_2009-06-18.exe" nainstaloval, nastavil nastavení­, ale hra nefunguje. PřesnÄ mi nefunguje soubor "Patcher.exe" pí­Äe mi to "Správná inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdařila...", když spustí­m "reexe.exe" a zaloguju se, tak se mi napí­Äe chyba připojení­ k serveru. "sakray.exe" mi bÄží­, ale dole je pořád napsáno "patch_allow.txt - 4/4". Prosí­m pomozte...

Stahni a nainstaluj .NET Framework: http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=cs

Pak by to melo jit.

Guest Lordikin

DÄkuju mockrát, teÄ to jde stustit, akorát mi to pravidelnÄ padá asi po 5 minutách. Ale to bude nejsí­Ä problém s widlema... Tak se mÄjte

Ahoj, nevi nekdo jak vyresit muj problem? Kdyz spustim patcher tak mi vyjede toto:

"C:/Ragnarok/Patcher.exe

Only one part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed"

Prosim odpovezte nekdo co nejrychleji. Uz jsem nehral RO celej den. Dekuji

• 2 weeks later...

Ahoj, neviem kam to daÂť.. (naposledy som hral RO pred nejakou tou dobou..)

chcel by som hraÂť na dual, mam vyply NC, aj NS.. a skíşÄal som vÄetky 3 mouse freedom v nastavení­, ale i tak mí´žem hraÂť len s jednou postavou, druha sa s followom nehýbe, musí­m zmeniÂť okno na řu, aby sa pohla. Kedysi m ito Älo, teraz neviem Äo s tým.. skíşste poradiÂť.. dí­ky

Spider4ewer said:
Pozerám web, a chcem sa spátaÂť, podporuje váÄ server dual clienta? (2 spustení­ clienti, aby Älo expiÂť i druhíş postavu / chcem si spraviÂť priestku na heal/), zas až tak slabý PC nemám, a pred pár rokmi mi to Älo.. dí­ky

Jop, bohuzel na dual hraje uz skoro kazdej.

Spider4ewer said:
Ahoj, neviem kam to daÂť.. (naposledy som hral RO pred nejakou tou dobou..)

chcel by som hraÂť na dual, mam vyply NC, aj NS.. a skíşÄal som vÄetky 3 mouse freedom v nastavení­, ale i tak mí´žem hraÂť len s jednou postavou, druha sa s followom nehýbe, musí­m zmeniÂť okno na řu, aby sa pohla. Kedysi m ito Älo, teraz neviem Äo s tým.. skíşste poradiÂť.. dí­ky

Zkus na webu najit roext (dinput.dll) a nahrat si ho. Pak vypni /nc a snad to pojede.

Roext najdes treba tady.

Guest jirkan
  Gwaihir said:
Zkus na webu najit roext (dinput.dll) a nahrat si ho. Pak vypni /nc a snad to pojede.

Roext najdes treba tady.

Jeste doplnim - s ROExt si urcite editni tusim ze dinput.ini, konkretne tenhle mi pracuje jak ma:

[ROExt]
; tohle si zeditni podle libosti jestli hrajes v okne...
MouseFreedom = 0
; taky dle libosti :)
KeyRemap = 1
; Tohle musi byt takhle
AutoFreeCPU = 1

;zbytek je fuk
WindowOnTop = 0
WindowLock = 0
CodePage = 1250

2Betr: HP na dual je na snadnejsi lokace v dnesni dobe nutnost, ktera, bohuzel, odrazi uroven nabidky P/HP... :)

Edit: a jeste doplnim, porovnani RoEXT mi na notase udrzi 4, maximalni 6 klientu (na neaktivnich to chce povypinat efekty, aktivni beru 2), RO_MF na tom samem az 12 (notebook core2/2,66GHz, 1GB Ram, integrovana Intel grafika tusim 64MB Ram), vse fullscreen 1024x768, v okne je to pry zravejsi

Edited by jirkan

Zkousim vylepsit RO dle navodu Gwaihir/Jirkan a zajimalo by me jak zavrit listu skillu (drive pres F12).

Vim ze to jde krizkem, ale jakmile zmacknu alt tak se zas obevi :shifty: Nevite nekdo jak to zavrit aby se pres alt a ctrl zase nezobrazilo (a zaroven se dalo zobrazit nejakym normalnim zpusobem, tj. ne odtahnout mimo zobrazovanou plochu.)

Guest jirkan
  betr said:
Zkousim vylepsit RO dle navodu Gwaihir/Jirkan a zajimalo by me jak zavrit listu skillu (drive pres F12).

Vim ze to jde krizkem, ale jakmile zmacknu alt tak se zas obevi :shifty: Nevite nekdo jak to zavrit aby se pres alt a ctrl zase nezobrazilo (a zaroven se dalo zobrazit nejakym normalnim zpusobem, tj. ne odtahnout mimo zobrazovanou plochu.)

IMHO neda, zvlast proto, ze je to "hack" kdy alt-neco to premeni na F12-neco-F12-F12 (lepe receno zmacknuti altu = F12, pusteni = F12F12)