Skywalker Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Nevím jestli vÄem ale u mÄ, když mám nasazený nebo nÄkdo jiný ma nasazený rybářský prut a zaÄne mlátit tak mi hra vyhodí gravity error tusim, ze tohle uz dole od zacatku toho questu, holt rybarsky prut neni zbran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 tusim, ze tohle uz dole od zacatku toho questu, holt rybarsky prut neni zbran Jop, je to od zacatku .. pruty se chovaj divne i pri porteni, sem se divil jakto ze muzu portit max. 1x za sec a pak koukam ze mam v ruce prut, kdyz sem ho sundal tak uz ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Nevím jestli vÄem ale u mÄ, když mám nasazený nebo nÄkdo jiný ma nasazený rybářský prut a zaÄne mlátit tak mi hra vyhodí gravity errorposlední obranná linie emperia? íştok prutem Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 27, 2009 Author Report Share Posted August 27, 2009 no pravda.. kdyby to chtel nekdo zneuzit.. mrknu co se s tim da delat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 no pravda.. kdyby to chtel nekdo zneuzit.. mrknu co se s tim da delatNeslo by udelat z prutu acesory? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsuyu Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Neslo by udelat z prutu acesory? A kam chceš nacpat návnady? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 27, 2009 Author Report Share Posted August 27, 2009 udelal jsem zasah do zdrojaku.. bohuzel klient pozna sprite zbrane podle ID predmetu... tak s tim nic jinyho udelat nejde pokud to ma zustat jako zbran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 (edited) Jop, je to od zacatku .. pruty se chovaj divne i pri porteni, sem se divil jakto ze muzu portit max. 1x za sec a pak koukam ze mam v ruce prut, kdyz sem ho sundal tak uz ok.no prtu snižuje celkem brutálnÄ aspd mi ze 150 na 30 asi a dealy po skillech je ovlivnÄn aspd, Äím vÄtÄí aspod tím menÄí delay no a když máÄ 30aspd tak to je port co 2 sekundy podobnÄ je to i s healem Edited August 27, 2009 by Nerosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orichi Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 (edited) Zdrávím, mám menÄí problém, dnes jsem si nainstaloval reborn a po zapnutí "spustit reborn" mi hra bez jakékoliv hláÄky zmizí, nebo spíÄ to udÄlá jako, že se chce hra zapnout a nakonec nic. V setup.exe se mi nezobrazuje na výbÄr rozliÄení ani okénko v kterém bývá Direct3d HAL, nebo spíÄ okénka tam sou ale sou prázdná. Tak jestli by jste prosím nÄkdo neporadil, dÄkuji Edited August 30, 2009 by Orichi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuromaru Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Zkousim vylepsit RO dle navodu Gwaihir/Jirkan a zajimalo by me jak zavrit listu skillu (drive pres F12).Vim ze to jde krizkem, ale jakmile zmacknu alt tak se zas obevi Nevite nekdo jak to zavrit aby se pres alt a ctrl zase nezobrazilo (a zaroven se dalo zobrazit nejakym normalnim zpusobem, tj. ne odtahnout mimo zobrazovanou plochu.)a kde prosim, najdem taky navod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Zdrávím, mám menÄí problém, dnes jsem si nainstaloval reborn a po zapnutí "spustit reborn" mi hra bez jakékoliv hláÄky zmizí, nebo spíÄ to udÄlá jako, že se chce hra zapnout a nakonec nic. V setup.exe se mi nezobrazuje na výbÄr rozliÄení ani okénko v kterém bývá Direct3d HAL, nebo spíÄ okénka tam sou ale sou prázdná. Tak jestli by jste prosím nÄkdo neporadil, dÄkuji Vím, že mÄ to tohle dÄlalo, když jsem na komplu nebyla na správcovském íşÄtu... Ale jestli jsi, tak potom nevím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senoon Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Zdrávím, mám menÄí problém, dnes jsem si nainstaloval reborn a po zapnutí "spustit reborn" mi hra bez jakékoliv hláÄky zmizí, nebo spíÄ to udÄlá jako, že se chce hra zapnout a nakonec nic. V setup.exe se mi nezobrazuje na výbÄr rozliÄení ani okénko v kterém bývá Direct3d HAL, nebo spíÄ okénka tam sou ale sou prázdná. Tak jestli by jste prosím nÄkdo neporadil, dÄkuji hh... si na/pre instaluj ovladace na graficku kartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 jojo a pak si jeste radsi stahni nejnovejsi directX a musi to slapat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 a kde prosim, najdem taky navod?O par postu vys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsuyu Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 WTF? Ani kompletní re-patch nepomohl Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 7, 2009 Author Report Share Posted September 7, 2009 aaa sorry za to muzu ja ze predelavam control panel Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikmund Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 patcher mi pise toto nacitani zavodu tridy modelu COM pro komponentus identifikatorem CLSID {4590F811-1D3A-11D0-891F-00AA004B2E24}se nezdarilo kvuli nasledujici chybe: 80040154 Stacktrace:v system.management.management.scope.initializeguts(object o) vsystem.management.management.scope.initialize() vsystem.management.managementobjectsearcher.initialize() vsystem.management.managementobjectsearcher.get() vpatcher.formpatcher.patchclient() Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 7, 2009 Author Report Share Posted September 7, 2009 Zkus opravit instalaci NET Frameworku 2.0 - http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikmund Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Zkus opravit instalaci NET Frameworku 2.0 - http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=cs to uz jsem udelal a furt nic. neni to tema win98? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 7, 2009 Author Report Share Posted September 7, 2009 to fakt nevim... windows 98 uz jsem nevidel roky ale kazdopadne nejde o chybu v Patcheru, ale chybu .NET frameworku... takze nemuzu slouzit. Zkusit vygooglovat ten CLSID nebo kod chyby.. jestli na to neexistuje nejaky jiny reseni nez zkusit preinstalovat windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeny Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Mam celkem zajimavy problem s klientem, od te doby co jsme presli na ten "novy patcher" nebo jak to nazvat, tak ani za boha nemuzu plynule rozjet 2 okna. Doted jsem to neresil, ale ted uz jo. Vzdy kdyz pustim druhy ucet, tak zacnu mit odezvu tak 4sekundy a ve spravci uloh se mi reexe.exe nastavi na nejnižÄí prioritu a nechapu proc tomuto tak je. I kdyz ho pak soupnu zase na vyssi prioritu treba normalni tak mi to za chvili zase spadne na tu nejnizsi TT_TT Existuje na muj problem nejake reseni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 19, 2009 Author Report Share Posted September 19, 2009 v nastaveni patcheru zvol jiny MF. Btw klient si sam nastavuje prioritu procesu a threadu podle toho jestli je na popredi nebo na pozadi... nema smysl to menit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 19, 2009 Author Report Share Posted September 19, 2009 Me tak jeste napadlo ohledne ty priority klienta... napsal jsem nekdy pred 2 rokama na to programek - kterej dokaze tu prioritu udrzovat na zvoleny hodnote. Kdyby si chtel nekdo hrat odkaz je tu http://k3dt.eu/backup/priority.zip a je univerzalni na vsecky verze klientu/exe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeny Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Ok diky moc. Zkusim ten programek na ty priority ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 (edited) Novej patch mi nejak zhrouti instalaci Mam stejnej problem na notesu na Vistach (32bit), na stolnim compu s WinXP 32bit. Co delam spatne? Edit: kompletni reinstall ro pomohl. Edited September 21, 2009 by Gwaihir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts