LuKe_p Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Ahoj, mám problém... stáhnul jsem v íşterý 4. 8. 2009 "Reborn-full_2009-06-18.exe" nainstaloval, nastavil nastavení, ale hra nefunguje. PřesnÄ mi nefunguje soubor "Patcher.exe" píÄe mi to "Správná inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdařila...", když spustím "reexe.exe" a zaloguju se, tak se mi napíÄe chyba připojení k serveru. "sakray.exe" mi bÄží, ale dole je pořád napsáno "patch_allow.txt - 4/4". Prosím pomozte...Stahni a nainstaluj .NET Framework: http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=cs Pak by to melo jit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lordikin Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 DÄkuju mockrát, teÄ to jde stustit, akorát mi to pravidelnÄ padá asi po 5 minutách. Ale to bude nejsíÄ problém s widlema... Tak se mÄjte Link to comment Share on other sites More sharing options...
noidiot Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Ahoj, nevi nekdo jak vyresit muj problem? Kdyz spustim patcher tak mi vyjede toto: "C:/Ragnarok/Patcher.exe Only one part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed" Prosim odpovezte nekdo co nejrychleji. Uz jsem nehral RO celej den. Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 10, 2009 Author Report Share Posted August 10, 2009 Preinstaluj okna, tohle NENI normalni chyba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noidiot Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Preinstaluj okna, tohle NENI normalni chyba... Ehm.. Omlouvam se opravdu nevim co to mam preinstalovat. Ale jestli to je chyba PC tak to je jedno. Dekuji za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ergroilnin Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Okna = Windows = operaÄní systém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nifty Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Zdravim,mám jeden nepříjemný problém.Když zapnu patchera vÄe je v pořádku opatchováno pak dám spustit RO a napíÄe to chybu 0xc0000005.Nevíte kde by mohla být chyba ?Předem díky za odpovÄdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 21, 2009 Author Report Share Posted August 21, 2009 hoj tezko rict.. zrejme ti chybi nejaka dynamicka knihovna... nejlepsi je stahnout si znova celou hru z webu. Pokud to neni problem pro tvy pripojeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nifty Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 (edited) Ok zkusím to a pak se ozvu. Edit : Tak můj problém to vyřečilo,díky. Edited August 21, 2009 by Nifty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider4ewer Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Ahoj, neviem kam to daÂť.. (naposledy som hral RO pred nejakou tou dobou..)chcel by som hraÂť na dual, mam vyply NC, aj NS.. a skíşÄal som vÄetky 3 mouse freedom v nastavení, ale i tak mí´žem hraÂť len s jednou postavou, druha sa s followom nehýbe, musím zmeniÂť okno na řu, aby sa pohla. Kedysi m ito Älo, teraz neviem Äo s tým.. skíşste poradiÂť.. díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider4ewer Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Pozerám web, a chcem sa spátaÂť, podporuje váÄ server dual clienta? (2 spustení clienti, aby Älo expiÂť i druhíş postavu / chcem si spraviÂť priestku na heal/), zas až tak slabý PC nemám, a pred pár rokmi mi to Älo.. díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Pozerám web, a chcem sa spátaÂť, podporuje váÄ server dual clienta? (2 spustení clienti, aby Älo expiÂť i druhíş postavu / chcem si spraviÂť priestku na heal/), zas až tak slabý PC nemám, a pred pár rokmi mi to Älo.. díkyJop, bohuzel na dual hraje uz skoro kazdej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Ahoj, neviem kam to daÂť.. (naposledy som hral RO pred nejakou tou dobou..)chcel by som hraÂť na dual, mam vyply NC, aj NS.. a skíşÄal som vÄetky 3 mouse freedom v nastavení, ale i tak mí´žem hraÂť len s jednou postavou, druha sa s followom nehýbe, musím zmeniÂť okno na řu, aby sa pohla. Kedysi m ito Älo, teraz neviem Äo s tým.. skíşste poradiÂť.. díkyZkus na webu najit roext (dinput.dll) a nahrat si ho. Pak vypni /nc a snad to pojede.Roext najdes treba tady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 (edited) Zkus na webu najit roext (dinput.dll) a nahrat si ho. Pak vypni /nc a snad to pojede.Roext najdes treba tady.Jeste doplnim - s ROExt si urcite editni tusim ze dinput.ini, konkretne tenhle mi pracuje jak ma:[ROExt] ; tohle si zeditni podle libosti jestli hrajes v okne... MouseFreedom = 0 ; taky dle libosti :) KeyRemap = 1 ; Tohle musi byt takhle AutoFreeCPU = 1 ;zbytek je fuk WindowOnTop = 0 WindowLock = 0 CodePage = 1250 2Betr: HP na dual je na snadnejsi lokace v dnesni dobe nutnost, ktera, bohuzel, odrazi uroven nabidky P/HP... Edit: a jeste doplnim, porovnani RoEXT mi na notase udrzi 4, maximalni 6 klientu (na neaktivnich to chce povypinat efekty, aktivni beru 2), RO_MF na tom samem az 12 (notebook core2/2,66GHz, 1GB Ram, integrovana Intel grafika tusim 64MB Ram), vse fullscreen 1024x768, v okne je to pry zravejsi Edited August 24, 2009 by jirkan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider4ewer Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Zkus na webu najit roext (dinput.dll) a nahrat si ho. Pak vypni /nc a snad to pojede.Roext najdes treba tady. tak ja si stahl ten dinput.dll a už to fachá :ox díky, tiež dík Jirkanovi za ten edit dinput.ini , nevedel som, že nieÄo také sa tam dá.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Gwaihir, jirkan: díky moc kluci Po tom co jsem zaÄal používat nový patcher, tak mi pořádnÄ nefungovala ani jedna MF. Na dualech se normálnÄ i s vyplými efekty "nahrálo video" a popadaly. Díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Hra mi vyhodi vzdy gravity error pri padnuti ci kliknuti (pravym ci levym tlacitkem) mysi na nektere z novych veci tykajici se novych petu.. Nepomohlo opetovne opatchovani ani resetovani patchu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Treba krmeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Pardon za neupresneni itemu. Vim napr o eq ci taming na whispera, dale horn of hell (nwm na co) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 pomohlo mi znovustáhnití celé hry Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Me to jde v pohode... zkus si nechat poslat reborn.grf ... ale je to fakt divny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Zkousim vylepsit RO dle navodu Gwaihir/Jirkan a zajimalo by me jak zavrit listu skillu (drive pres F12).Vim ze to jde krizkem, ale jakmile zmacknu alt tak se zas obevi Nevite nekdo jak to zavrit aby se pres alt a ctrl zase nezobrazilo (a zaroven se dalo zobrazit nejakym normalnim zpusobem, tj. ne odtahnout mimo zobrazovanou plochu.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Zkousim vylepsit RO dle navodu Gwaihir/Jirkan a zajimalo by me jak zavrit listu skillu (drive pres F12).Vim ze to jde krizkem, ale jakmile zmacknu alt tak se zas obevi Nevite nekdo jak to zavrit aby se pres alt a ctrl zase nezobrazilo (a zaroven se dalo zobrazit nejakym normalnim zpusobem, tj. ne odtahnout mimo zobrazovanou plochu.)IMHO neda, zvlast proto, ze je to "hack" kdy alt-neco to premeni na F12-neco-F12-F12 (lepe receno zmacknuti altu = F12, pusteni = F12F12) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Nevím jestli vÄem ale u mÄ, když mám nasazený nebo nÄkdo jiný ma nasazený rybářský prut a zaÄne mlátit tak mi hra vyhodí gravity error Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Rybarskym prutem se nemlati s tim toho bohuzel moc delat nejde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts