Azarael Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 nefungujeee miiii tooo hraju hraju pak to vypnu, tÄsnÄ před restartem co byl dneska, no a kdyz to znova zapnu, napisu heslo a vono prd, chyba servru, zkusim to desetkrat furt to samy, tak stahnu pathe spustim a vono furt nic pls help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 nefungujeee miiii tooo hraju hraju pak to vypnu, těsně před restartem co byl dneska, no a kdyz to znova zapnu, napisu heslo a vono prd, chyba servru, zkusim to desetkrat furt to samy, tak stahnu pathe spustim a vono furt nic pls help Čítame novinky, inak základná vec, ktorá sa robí, keď niečo nefunguje... OPATCHOVAŤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azarael Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Dik:), ja to opachovany mel, ale stejne neslapal, ale ted je to v poho diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishacka Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Uploadnul jsem k jirkanovi novyho opatchovanyho klienta (ke vcerejsimu datu)... je to jen zabalena hra, instalator tam bude pozdeji. Pro vsechny, kterym nejde patchovat, stahujte:https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/klient.zip url not found Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 Je to ted spravne takhle https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/klient.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
RettyCZE Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) Ahoj..Tady SmallieCattie .. jsem v guilde se shiwanemmám menÄí problémek.. potom co muj bráÄka formatoval disk C .. tak předtím RO Älapalo upe bájo. Ale po tom formátu to pořád píÄe toto! Nevím co s tím prosím poradtÄ jinak budu muset udÄlat pápá EDIT: Zmenena velikosti obrazku, priste prosim troska setrit mistem;p (strexi) Edited January 21, 2008 by strexi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RettyCZE Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 copak tu neni nikdo kdo by me poradil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 pravdepodobne budes muset pockat do rana/poledne/odpoledne az se najde osoba co ti bude schopna poradit, ted uz je pomerne pozde;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RettyCZE Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 pravdepodobne budes muset pockat do rana/poledne/odpoledne az se najde osoba co ti bude schopna poradit, ted uz je pomerne pozde;)no uvidim stejne pridu kolem treti zatim dobrou Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Co takhle stahnout znovu klienta a nainstalovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Podle vypisu adresare vidim, ze mas v jedny slozce klienty pro vice serveru, v tom bejva casto problem. Taky nevidim setup.exe (pravdepodobne asi skrytej za tou hlaskou)... kdybys ho tam nemel, bude chyba nejspis tam, setup.exe musis spustit jako prvni. Jine servery muzou mit jiny setup.exe, ktery uklada data jinam do registru, tam taky muze bejt chyba. Kazdopadne, jediny nejlepsi reseni je: stahnout si klienta odsud a nainstalovat ho zvlast, a pouzivat ho pro pripojeni jen k rebornu. Na ostatni servery radeji nainstaluj jejich klienty do jiny slozky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 + pratelska rada - smaz si ty ikonky z panelu rychleho spusteni, uzamkni si hlavni panel, a neinstaluj RO do slozky jako je program files, spis nekam do slozky co si vytvoris na plose. a taky bych nepouzival NOD32, me to u nejakejch her zlobilo, pouzivam ted AVG a jde to fajn. A legalizuj si windows, jinak te zavrou policiste do vezeni. Hezky den Aragan http://www.grisoft.cz/ <<< link na AVGhttp://www.microsoft.com/cze/windows/default.mspx <<< Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) Nejlepsi antivir je zadny btw. vsechno spatne ICQ, Internet Explorer, nelegalni winy, strasny neporadek v adresari s RO:) Edited January 22, 2008 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Nejlepsi antivir je zadny btw. vsechno spatne ICQ, Internet Explorer, nelegalni winy, strasny neporadek v adresari s RO:) az me zacina desit co o cloveku vypovida jeho screen "plochy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 az me zacina desit co o cloveku vypovida jeho screen "plochy"vic nez rozbor spermatu xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 az me zacina desit co o cloveku vypovida jeho screen "plochy"Dovoluji si upozornit ct. publikum (zvlaste piratskou cast) na skutecnost, ze kombinace alt-printscreen grabuje jen aktivni okno, ne celou plochu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkkenji1 Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 (edited) ahojte,mam problem stahol som si vaseho clienta,opatchoval ho vsetkym co sa dalo,pustim hru zadam meno a heslo,zvolim server potvrdim a nic sa nedeje...po chvilke vyhlasi ze sa neda pripojit na server mozete mi niekdo poradit ako to sprovoznit?za odpoved vopred dakujem PS:firewall mam vypnuty,porty fowardnute ragnarok mi ide na druhych serveroch(americkych,europskych) akurat na vasom a na czechRO mi to robi Edited January 26, 2008 by Darkkenji1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkkenji1 Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ludia pomoze mi tu niekdo? /sob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ahojte,mam problem stahol som si vaseho clienta,opatchoval ho vsetkym co sa dalo,pustim hru zadam meno a heslo,zvolim server potvrdim a nic sa nedeje...po chvilke vyhlasi ze sa neda pripojit na server mozete mi niekdo poradit ako to sprovoznit?za odpoved vopred dakujem PS:firewall mam vypnuty,porty fowardnute ragnarok mi ide na druhych serveroch(americkych,europskych) akurat na vasom a na czechRO mi to robipingnut server.reborn.cz ti ide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkkenji1 Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ide vsetko funguje ale pripojit sa nemozem Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 Mas urcite forwardnuty 6900,7000 a 4501 TCP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkkenji1 Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Mas urcite forwardnuty 6900,7000 a 4501 TCP? mam na 100%...tieto porty su len pre vas server alebo aj ine servery maju tieto iste?lebo jak som uz spominal na zahranicnych serveroch sa mi da pripojit Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 mam na 100%...tieto porty su len pre vas server alebo aj ine servery maju tieto iste?lebo jak som uz spominal na zahranicnych serveroch sa mi da pripojit ne.. ostatni maj 6900, 6121 a 5121 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkkenji1 Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ne.. ostatni maj 6900, 6121 a 5121 no sranda je ze port 6121 a 5121 nemam fowardnuty Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 A opravdu si je potrebujes forwardovat? Dost hracu tu ma taky Dial Telecom a problemy nemaji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts