Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Guest jirkan

Mas potvoru co ma DEF=90, VIT=100, a das ji napr. ranu za 10000.

Normalne bys ji dal 10000 * (100-90def)% - 100vit = 10000* 10% - 100 = 1000-100 = ranu za 900

Kdyz piercuje, tak ji das ranu 10000 - 100vit (defense se nezapocte) = ranu za 9900

• 4 weeks later...

Hi,

je možné, aby po mÄ íştočil Roween, který má v databázi módy Looter Assist a Can Attack ... přitom já na nÄj neíştočim .. třeba ted mi jednoho Roweena mlátiil Filir a jiny Roween Äel po mÄ a ne po Filirovi .. což by mÄl vzhledem k Assist (pokud neí­ v pří­padÄ homunů vyjí­mka ... což se mi u jiných Assistů jeÄtÄ nestalo). Sranda je, že ne včichni Roweeni se takhle chovají­ .. nÄkteří­ me prostě ignorují­ :-D

DalÄí­ vÄc je, že mi mapa Geffen field 07 "zlobí­"... již nÄkolikrát v krátké dobÄ mi na ní­ vypadli textury, objevovali se bí­lé Ätverce a pod. To samé se stalo sestře na mapÄ s hrady Geffenu a pomohl jí­ až asi 3. restart klienta.

Poslední­ vÄc (aÂť tolik neotravuju :-D) když chcci hodit na homuna pot a on má pod sebou loot a jeÄtÄ bojuje s pří­Äerami mám problém jej "zamí­řit" .. když mi totiž skill-ukazatel najede na item zmÄní­ se na ruÄku s Äí­slem skill a skill nemůžu použí­t. Je možné to nějak "obejit" nebo povolit Auto Aid potion, ale s tim že jeho Äance na hozeni je třeba 10% (pokud to jde).

Diky předem za odpovÄdi

PS. Jak moc se dá vÄřit databázi :-D ... Na mapÄ Niffu-mÄsta chybí­ zmí­nka o tom že na ní­ bÄhá Boss White Knight .. či tak nějak ;-)

PS. Jak moc se dá vÄřit databázi :-D ... Na mapÄ Niffu-mÄsta chybí­ zmí­nka o tom že na ní­ bÄhá Boss White Knight .. či tak nějak ;-)
Lord of the dead, mvp v bio3 a (jeÄtÄ něco, co si teÄ nepamatuju) se nespawnujou klasicky, ale skriptem, takže jsou uvedený mezi offline mobama.

DalÄí­ vÄc je, že mi mapa Geffen field 07 "zlobí­"... již nÄkolikrát v krátké dobÄ mi na ní­ vypadli textury, objevovali se bí­lé Ätverce a pod. To samé se stalo sestře na mapÄ s hrady Geffenu a pomohl jí­ až asi 3. restart klienta.

Poslední­ vÄc (aÂť tolik neotravuju :-D) když chcci hodit na homuna pot a on má pod sebou loot a jeÄtÄ bojuje s pří­Äerami mám problém jej "zamí­řit" .. když mi totiž skill-ukazatel najede na item zmÄní­ se na ruÄku s Äí­slem skill a skill nemůžu použí­t. Je možné to nějak "obejit" nebo povolit Auto Aid potion, ale s tim že jeho Äance na hozeni je třeba 10% (pokud to jde)

nezlobí­ mapa ale tvuj pocitac to nejak neprekousne obcas

a to s tim potem , si vypni zachytavani kurzoru je to v alt + o

Hi,

je možné, aby po mÄ íştočil Roween, který má v databázi módy Looter Assist a Can Attack ... přitom já na nÄj neíştočim .. třeba ted mi jednoho Roweena mlátiil Filir a jiny Roween Äel po mÄ a ne po Filirovi .. což by mÄl vzhledem k Assist (pokud neí­ v pří­padÄ homunů vyjí­mka ... což se mi u jiných Assistů jeÄtÄ nestalo). Sranda je, že ne včichni Roweeni se takhle chovají­ .. nÄkteří­ me prostě ignorují­ :-D

Noo, myslim ze Roween funguje tak celkom podobne ako Joker -> casto meni aggresive a passive mod. Aj ked je pravda ze posledne co som hral este s vanilom tak v payonskom guilddungu sa moby spravali... velmi cudne, utocili na mna aj ked som "len" coldboltoval zdialky, zatialco homun poctivo tlkol :(

• 2 weeks later...

Hi,

mÄla jsem výkup u VýkupÄí­ho a skončila mu platnost a já si chci vyzvednout itemy (Castus needle byl za 250,- a mÄla jsem tam 341ks) .... vÄera mi panel ukazoval platnost 3 dny ... ale když jsem se dneska koukla jak je na tom tak tam výkup nebyl. A nemůžu si je nijak vyzvednout ... znamená to, že vÄe (pení­ze i cactus needle) je ztracené?

Předem dÄkuji za odpovÄÄ

Hi,

mÄla jsem výkup u VýkupÄí­ho a skončila mu platnost a já si chci vyzvednout itemy (Castus needle byl za 250,- a mÄla jsem tam 341ks) .... vÄera mi panel ukazoval platnost 3 dny ... ale když jsem se dneska koukla jak je na tom tak tam výkup nebyl. A nemůžu si je nijak vyzvednout ... znamená to, že vÄe (pení­ze i cactus needle) je ztracené?

Předem dÄkuji za odpovÄÄ

vypis v control panelu je zbuglej, vzdy kontroluj stav vykupu primo ve hre. a pokud uz vykup neexistuje, tak penize a itemy najdes u postaka (postovni schranka)

Äau chtel bych se zeptat na skilly z ice falchionu a fireblendu jelikoz kdyz si je nasadim tak ve skillem zadny bolty nemam.nefungujou nebo sem trubka? :D

Pokud použí­váÄ maximalizované skill okno, jsou tam jenom skilly ze stromu tvého povolání­. Pokud bolty normálnÄ mí­t nemůžeÄ, musí­Ä si ho minimalizovat (ikonka "_" hned vedle zaví­rací­ho kří­žku "x")

Pokud použí­váÄ maximalizované skill okno, jsou tam jenom skilly ze stromu tvého povolání­. Pokud bolty normálnÄ mí­t nemůžeÄ, musí­Ä si ho minimalizovat (ikonka "_" hned vedle zaví­rací­ho kří­žku "x")

jaj sry ubec sem si toho nevsim :D diky

nejak se posledni dobou mnozi vyvolavani mvp z hocuspocusu a nasledne neuklizeni mapy po sobe, drive se tohle trestalo jailem...

viz treba vecer velka valkyra na payon forest 3, dnes rano velka valkyra na payon forest 9

Tohle se loguje... pujdeme trestat :D

Nevidim duvod nekoho trestat,hokusovat muze snad kazdy,ale valkyrku pak neni treba schopen zabit,naopak je to pak vyhoda pro ty co ji dokazou zabit,tak z toho nedelejte takovou vedu :D

To sice muze kazdy, ale existujou vhodnejsi lokace nez payon fieldy. :D

To sice muze kazdy, ale existujou vhodnejsi lokace nez payon fieldy. ;)

no ako som cital z wiki tak si to mvp nemozes vyvolat kedy chces a aj preto sa to vola hocus-pocus :) vam nedoslo, ze niektori tie mvp mozu vyvolat nechcene? :thumbup:

(inac hlasim nezavisle, sage-a nemam)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...