Gwaihir Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 Predpokladam, ze ma ignorovat DEF u dane rasy. Takze kdyz tam nades DEF treba 100, tak se to bude brat jako DEF 0, ale furt tam zbude asi nejaka VIT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 No nejak moudrej z toho teda nejsem:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 Tak jinak: Acidus ma DEF 21. Takze kdyz na nej utocis, tak se brani mimo jine pomoci hodnoty u DEF. No a kdyz mas tu vec, co ignoruje DEF u rasy Dragon, pak ten Dragon bude mit efektivni DEF 0. Jeste neco neni jasne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Mas potvoru co ma DEF=90, VIT=100, a das ji napr. ranu za 10000. Normalne bys ji dal 10000 * (100-90def)% - 100vit = 10000* 10% - 100 = 1000-100 = ranu za 900 Kdyz piercuje, tak ji das ranu 10000 - 100vit (defense se nezapocte) = ranu za 9900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Dekuji, ted uz se v tom zacinam orientovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Hi, je možné, aby po mÄ íştočil Roween, který má v databázi módy Looter Assist a Can Attack ... přitom já na nÄj neíştočim .. třeba ted mi jednoho Roweena mlátiil Filir a jiny Roween Äel po mÄ a ne po Filirovi .. což by mÄl vzhledem k Assist (pokud neí v případÄ homunů vyjímka ... což se mi u jiných Assistů jeÄtÄ nestalo). Sranda je, že ne včichni Roweeni se takhle chovají .. nÄkteří me prostě ignorují :-D DalÄí vÄc je, že mi mapa Geffen field 07 "zlobí"... již nÄkolikrát v krátké dobÄ mi na ní vypadli textury, objevovali se bílé Ätverce a pod. To samé se stalo sestře na mapÄ s hrady Geffenu a pomohl jí až asi 3. restart klienta. Poslední vÄc (aÂť tolik neotravuju :-D) když chcci hodit na homuna pot a on má pod sebou loot a jeÄtÄ bojuje s příÄerami mám problém jej "zamířit" .. když mi totiž skill-ukazatel najede na item zmÄní se na ruÄku s Äíslem skill a skill nemůžu použít. Je možné to nějak "obejit" nebo povolit Auto Aid potion, ale s tim že jeho Äance na hozeni je třeba 10% (pokud to jde). Diky předem za odpovÄdi PS. Jak moc se dá vÄřit databázi :-D ... Na mapÄ Niffu-mÄsta chybí zmínka o tom že na ní bÄhá Boss White Knight .. či tak nějak ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 PS. Jak moc se dá vÄřit databázi :-D ... Na mapÄ Niffu-mÄsta chybí zmínka o tom že na ní bÄhá Boss White Knight .. či tak nějak ;-)Lord of the dead, mvp v bio3 a (jeÄtÄ něco, co si teÄ nepamatuju) se nespawnujou klasicky, ale skriptem, takže jsou uvedený mezi offline mobama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Lord of the dead, mvp v bio3 a (jeÄtÄ něco, co si teÄ nepamatuju) se nespawnujou klasicky, ale skriptem, takže jsou uvedený mezi offline mobama. ktullanux Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 ktullanux ten je questový jako satan třebas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 DalÄí vÄc je, že mi mapa Geffen field 07 "zlobí"... již nÄkolikrát v krátké dobÄ mi na ní vypadli textury, objevovali se bílé Ätverce a pod. To samé se stalo sestře na mapÄ s hrady Geffenu a pomohl jí až asi 3. restart klienta. Poslední vÄc (aÂť tolik neotravuju :-D) když chcci hodit na homuna pot a on má pod sebou loot a jeÄtÄ bojuje s příÄerami mám problém jej "zamířit" .. když mi totiž skill-ukazatel najede na item zmÄní se na ruÄku s Äíslem skill a skill nemůžu použít. Je možné to nějak "obejit" nebo povolit Auto Aid potion, ale s tim že jeho Äance na hozeni je třeba 10% (pokud to jde) nezlobí mapa ale tvuj pocitac to nejak neprekousne obcasa to s tim potem , si vypni zachytavani kurzoru je to v alt + o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Hi, je možné, aby po mÄ íştočil Roween, který má v databázi módy Looter Assist a Can Attack ... přitom já na nÄj neíştočim .. třeba ted mi jednoho Roweena mlátiil Filir a jiny Roween Äel po mÄ a ne po Filirovi .. což by mÄl vzhledem k Assist (pokud neí v případÄ homunů vyjímka ... což se mi u jiných Assistů jeÄtÄ nestalo). Sranda je, že ne včichni Roweeni se takhle chovají .. nÄkteří me prostě ignorují :-DNoo, myslim ze Roween funguje tak celkom podobne ako Joker -> casto meni aggresive a passive mod. Aj ked je pravda ze posledne co som hral este s vanilom tak v payonskom guilddungu sa moby spravali... velmi cudne, utocili na mna aj ked som "len" coldboltoval zdialky, zatialco homun poctivo tlkol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Hi, mÄla jsem výkup u VýkupÄího a skončila mu platnost a já si chci vyzvednout itemy (Castus needle byl za 250,- a mÄla jsem tam 341ks) .... vÄera mi panel ukazoval platnost 3 dny ... ale když jsem se dneska koukla jak je na tom tak tam výkup nebyl. A nemůžu si je nijak vyzvednout ... znamená to, že vÄe (peníze i cactus needle) je ztracené? Předem dÄkuji za odpovÄÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Hi, mÄla jsem výkup u VýkupÄího a skončila mu platnost a já si chci vyzvednout itemy (Castus needle byl za 250,- a mÄla jsem tam 341ks) .... vÄera mi panel ukazoval platnost 3 dny ... ale když jsem se dneska koukla jak je na tom tak tam výkup nebyl. A nemůžu si je nijak vyzvednout ... znamená to, že vÄe (peníze i cactus needle) je ztracené? Předem dÄkuji za odpovÄÄ vypis v control panelu je zbuglej, vzdy kontroluj stav vykupu primo ve hre. a pokud uz vykup neexistuje, tak penize a itemy najdes u postaka (postovni schranka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 vypis v control panelu je zbuglej, vzdy kontroluj stav vykupu primo ve hre. a pokud uz vykup neexistuje, tak penize a itemy najdes u postaka (postovni schranka) ARIGATOUU .. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mozeg Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Äau chtel bych se zeptat na skilly z ice falchionu a fireblendu jelikoz kdyz si je nasadim tak ve skillem zadny bolty nemam.nefungujou nebo sem trubka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Äau chtel bych se zeptat na skilly z ice falchionu a fireblendu jelikoz kdyz si je nasadim tak ve skillem zadny bolty nemam.nefungujou nebo sem trubka? Pokud používáÄ maximalizované skill okno, jsou tam jenom skilly ze stromu tvého povolání. Pokud bolty normálnÄ mít nemůžeÄ, musíÄ si ho minimalizovat (ikonka "_" hned vedle zavíracího křížku "x") Link to comment Share on other sites More sharing options...
mozeg Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Pokud používáÄ maximalizované skill okno, jsou tam jenom skilly ze stromu tvého povolání. Pokud bolty normálnÄ mít nemůžeÄ, musíÄ si ho minimalizovat (ikonka "_" hned vedle zavíracího křížku "x")jaj sry ubec sem si toho nevsim diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 nejak se posledni dobou mnozi vyvolavani mvp z hocuspocusu a nasledne neuklizeni mapy po sobe, drive se tohle trestalo jailem... viz treba vecer velka valkyra na payon forest 3, dnes rano velka valkyra na payon forest 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 nejak se posledni dobou mnozi vyvolavani mvp z hocuspocusu a nasledne neuklizeni mapy po sobe, drive se tohle trestalo jailem... viz treba vecer velka valkyra na payon forest 3, dnes rano velka valkyra na payon forest 9Tohle se loguje... pujdeme trestat Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Nevidim duvod nekoho trestat,hokusovat muze snad kazdy,ale valkyrku pak neni treba schopen zabit,naopak je to pak vyhoda pro ty co ji dokazou zabit,tak z toho nedelejte takovou vedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Nevidim duvod nekoho trestat,hokusovat muze snad kazdy,ale valkyrku pak neni treba schopen zabit,naopak je to pak vyhoda pro ty co ji dokazou zabit,tak z toho nedelejte takovou vedu To sice muze kazdy, ale existujou vhodnejsi lokace nez payon fieldy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senoon Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 To sice muze kazdy, ale existujou vhodnejsi lokace nez payon fieldy. no ako som cital z wiki tak si to mvp nemozes vyvolat kedy chces a aj preto sa to vola hocus-pocus vam nedoslo, ze niektori tie mvp mozu vyvolat nechcene? (inac hlasim nezavisle, sage-a nemam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 na takove pokusy mas ideal arenu ve veins, kde si muzes lamat DB, BB, mas tam i potvory na hocus pocusy a nikoho tim neobtezujes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 ... a ked ti to padne tak je mvp v prdeli si chcel povedat, vsak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 ... a ked ti to padne tak je mvp v prdeli si chcel povedat, vsak? co jak ti padne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.