Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Je mozne, ze som to zle pocul, zle pochopil alebo nieco take, ale nejako sa po mna dostalo, ze ked sa organizator tej areny z nej akosik... vymota von, arena akosik funkcna neostane a vsetko vysummonene sa v nej premaze... Ak to tak nie je, tak prosim, prijmi moje ospravedlnenie :thumbup:

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Je mozne, ze som to zle pocul, zle pochopil alebo nieco take, ale nejako sa po mna dostalo, ze ked sa organizator tej areny z nej akosik... vymota von, arena akosik funkcna neostane a vsetko vysummonene sa v nej premaze... Ak to tak nie je, tak prosim, prijmi moje ospravedlnenie :thumbup:

uz je to nejaky patek zpet, ale jsme naposledy zkouseli, tak i kdyz ten, co arenu pronajal, odlogl, tak vse zustalo jak melo, i mobove . akorat byla arena "free"

mobove tam vydrzi do te doby, nez si ji nekdo novy pronajme, tak muze pak ty moby "smazat" nebo take zabit :)

nebo to tam klidne vydrzi i do restartu, pak zmizi doopravdy ;)

Nevidim duvod nekoho trestat,hokusovat muze snad kazdy,ale valkyrku pak neni treba schopen zabit,naopak je to pak vyhoda pro ty co ji dokazou zabit,tak z toho nedelejte takovou vedu :thumbup:

Jedno takove pekne porekadlo. Co si nadrobis, to si i snis. Kdyz si nekdo chce hocusovat, tak se vsim vsudy. Ty nemusis na icq poslouchat co to tam dela a ze mu to brani v jeho oblibenem expeni hunteni a nevim co jeste. Ja jsem to pravidlo sice nevymyslel, ale libi se mi a budu lpet na jeho dodrzovani. Pokud nekdo vyvola neco, co nemuze dat, klidne at mi napise a ja toho moba odstranim.

Guest jirkan

Zle pochopil :)

Mas tam 2 zakladni mody - pronajmout arenu na hodinu (pak mas pravo jako pronajimatel zabit potvory pres NPC (bez lootu samozrejme)), nebo pronajmout soukrome - kdyz das soukrome, tak to na zacatku zabije potvory a vyhazi vsechny postavy co tam jsou, a dal to tam pusti jenom lidi z tvoji party/gildy.

Pak kdyz v arene nikdo neni (ani mrtvej), tak mas moznost ji nekomu sebrat jakoby najem uz vyprsel i driv.

Takze co se podle me stalo - vypadli z areny vsichni, pronajal si ji hned nekdo jinej a ve sve hamiznosti vyzrat bose dal "pronajmout soukrome" i s bossikem ktereho to zabilo ;)

Tak povolte ukládání­ memo do test areny a nebude problém se tam přesunout a nebo nám řeknÄte mapu kam nikdo nechodí­

EDIT : Koukám že rachel 13 by byl ideální­ takže hledejte valkyrky tam :)

uloz si memo pred to npc, co te pousti do areny :thumbup:

Guest jirkan
Se diví­m, že to nikdo nezneuží­vá jako dří­v skákání­ MVP přes warp. Nebo je ta arena nějak poÄéfená?

Proc myslis ze to lidi lamou na fieldech? To si takhle ve meste udelas full kemp, vedle mesta vyrobis valkyru, dobehnes k ni, @memo 1 a zhebnes, a pak uz jen stridave hazis warp a boostujes champa.

Staci kdyz se projdes Rachelem, Albertou a asi i par dalsimi lokacemi kam nechodim tak o nich nevim :thumbup: ...

a prave proto rikam,ze je to spis vyhoda,kdyz tam nekdo takovy MvP necha smile.gif

Vsak jo :) se tu pise o trestni odpovednosti za to, ze po sobe nekdo neuklidi. Ale aspon IMHO @m kuci mam tu valkyru ze ktery padne karta na pay_fild01 je taky korektni zpusob jak po sobe uklidit ;)

Proc myslis ze to lidi lamou na fieldech? To si takhle ve meste udelas full kemp, vedle mesta vyrobis valkyru, dobehnes k ni, @memo 1 a zhebnes, a pak uz jen stridave hazis warp a boostujes champa.

Staci kdyz se projdes Rachelem, Albertou a asi i par dalsimi lokacemi kam nechodim tak o nich nevim :) ...

a to si kedy naposledy skusal :) nvm ale mne osobne sa zda ze sa slusne healuje mozno to bude tim ze je niako dlhsie aktivna ked na mape nikto nieje

a pokial to este je mozne tak ma napadaju max 2-3 ludia co to daju

ale ked sa ti to podary tak mas moj obdiv :)

A podla mojho nazoru pokial sa chce constovy kazde nechcene MVP odstranit tak neni co riesit

inak preco nefunguje nastavenie - ked vsetci opustia mapu resetne sa a mvp zmizne ? ( mozno je to blbost ale zdalo sa mi ze to tak bolo ) nebolo by to take zle a hlavne gm by sa memuseli otravovat z odstranovanim / trestanim )

Staci kdyz se projdes Rachelem, Albertou a asi i par dalsimi lokacemi kam nechodim tak o nich nevim :) ...

1) valkyra se heajuhe nekolik desitek tisic za par vterin a pri prumernem skakani se ti podari tak kazda druha asura (jinak smrt, dispell, netrefis se)

2) ikdyz by ses trefoval dost, mezi warpama (cekani na boosty a staty, mezi tim se ona stale haluje) skoro vzdy nekam utece

3) ikdyz by se ti darilo to prebijet a daval bys ji cocku jaxvina, nakonec ti stejne portne po nejake asure a muzes jet odznova :)

nevidim na klavesnici, su unavenej, omluvte pripadne chyby :)

.. prosim vás, ako tu na fore nastavim, aby mi zobrazovalo vÄetko posty (alebo aspon poÄet prí­spevkov v jednom topicu?) .. ukazuje mi len prvý post a "Prispevky v tomto tematu" .. muzu klikat na ne, ale ja chcu vidiet vÄetky prispevky naraz, nie po jednom.. kde sa to nastavuje prosim?

edit: ajo už to mám x)

• 4 weeks later...

Zdravim,

Mam otazocku...Chcem zacat hrat, som dost velky novacik (davnejsie som to hral asi mesiac, ale vsetko som zabudol). Oplati sa mi tu este zacat? Ma to zmysel ked server je uz takto moc rozbehnuty? Zacinaju to vobec nejaky novy hraci? Hm, mozu sa vytvorit trebars 2 ucty a byt logovany na obidvoch a expit ich navzajom?

Dakujem za odpovede ...

.. prosim vás, ako tu na fore nastavim, aby mi zobrazovalo vÄetko posty (alebo aspon poÄet prí­spevkov v jednom topicu?) .. ukazuje mi len prvý post a "Prispevky v tomto tematu" .. muzu klikat na ne, ale ja chcu vidiet vÄetky prispevky naraz, nie po jednom.. kde sa to nastavuje prosim?

edit: ajo už to mám x)

Nad prvnim postem na strance jsou napravo moznosti. Tak si tam prepni zobrazeni na Standard a bude to :)

Zdravim,

Mam otazocku...Chcem zacat hrat, som dost velky novacik (davnejsie som to hral asi mesiac, ale vsetko som zabudol). Oplati sa mi tu este zacat? Ma to zmysel ked server je uz takto moc rozbehnuty? Zacinaju to vobec nejaky novy hraci? Hm, mozu sa vytvorit trebars 2 ucty a byt logovany na obidvoch a expit ich navzajom?

Dakujem za odpovede ...

Ano, ano, ano a ano :)

Jsou tu sice rozdily mezi novacky a hraci, co tu hrajou spoustu let, ale neni to nic neprekonatelneho. Rozhodne se neda rici, ze bys byl jediny novacek. Dual (jak je rika nalogovanym dvoum uctum zaroven) je zde povolen.

• 1 month later...

Zdraví­m.

Mám dotaz. DÄlal sem sign quest přizval sem si kamarada na poražení­ monster vyvolaných Serin. Po nějake dobÄ se nám to nakonec povedlo jenže kamarád(jelikož jsem mu zapomÄl ří­ct aÂť to nedÄlá) vyhodil Seal of Witch. Carodejnice se mnou nechce mluvit dokud ji je vÄechny nevrátim. Neví­te nÄkdo jak z této bezvýchodné situace ven?

VyřeÄeno.Velké dí­ky [GM] Ellianna

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...