Sameth Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Je mozne, ze som to zle pocul, zle pochopil alebo nieco take, ale nejako sa po mna dostalo, ze ked sa organizator tej areny z nej akosik... vymota von, arena akosik funkcna neostane a vsetko vysummonene sa v nej premaze... Ak to tak nie je, tak prosim, prijmi moje ospravedlnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Je mozne, ze som to zle pocul, zle pochopil alebo nieco take, ale nejako sa po mna dostalo, ze ked sa organizator tej areny z nej akosik... vymota von, arena akosik funkcna neostane a vsetko vysummonene sa v nej premaze... Ak to tak nie je, tak prosim, prijmi moje ospravedlnenie uz je to nejaky patek zpet, ale jsme naposledy zkouseli, tak i kdyz ten, co arenu pronajal, odlogl, tak vse zustalo jak melo, i mobove . akorat byla arena "free"mobove tam vydrzi do te doby, nez si ji nekdo novy pronajme, tak muze pak ty moby "smazat" nebo take zabit nebo to tam klidne vydrzi i do restartu, pak zmizi doopravdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Nevidim duvod nekoho trestat,hokusovat muze snad kazdy,ale valkyrku pak neni treba schopen zabit,naopak je to pak vyhoda pro ty co ji dokazou zabit,tak z toho nedelejte takovou vedu Jedno takove pekne porekadlo. Co si nadrobis, to si i snis. Kdyz si nekdo chce hocusovat, tak se vsim vsudy. Ty nemusis na icq poslouchat co to tam dela a ze mu to brani v jeho oblibenem expeni hunteni a nevim co jeste. Ja jsem to pravidlo sice nevymyslel, ale libi se mi a budu lpet na jeho dodrzovani. Pokud nekdo vyvola neco, co nemuze dat, klidne at mi napise a ja toho moba odstranim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Je mozne, ze som to zle pocul, zle pochopil alebo nieco take, ale nejako sa po mna dostalo, ze ked sa organizator tej areny z nej akosik... vymota von, arena akosik funkcna neostane a vsetko vysummonene sa v nej premaze... Ak to tak nie je, tak prosim, prijmi moje ospravedlnenie Zle pochopil Mas tam 2 zakladni mody - pronajmout arenu na hodinu (pak mas pravo jako pronajimatel zabit potvory pres NPC (bez lootu samozrejme)), nebo pronajmout soukrome - kdyz das soukrome, tak to na zacatku zabije potvory a vyhazi vsechny postavy co tam jsou, a dal to tam pusti jenom lidi z tvoji party/gildy.Pak kdyz v arene nikdo neni (ani mrtvej), tak mas moznost ji nekomu sebrat jakoby najem uz vyprsel i driv. Takze co se podle me stalo - vypadli z areny vsichni, pronajal si ji hned nekdo jinej a ve sve hamiznosti vyzrat bose dal "pronajmout soukrome" i s bossikem ktereho to zabilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Tak povolte ukládání memo do test areny a nebude problém se tam přesunout a nebo nám řeknÄte mapu kam nikdo nechodíEDIT : Koukám že rachel 13 by byl ideální takže hledejte valkyrky tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Tak povolte ukládání memo do test areny a nebude problém se tam přesunout a nebo nám řeknÄte mapu kam nikdo nechodíEDIT : Koukám že rachel 13 by byl ideální takže hledejte valkyrky tam uloz si memo pred to npc, co te pousti do areny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Se divím, že to nikdo nezneužívá jako dřív skákání MVP přes warp. Nebo je ta arena nějak poÄéfená? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Se divím, že to nikdo nezneužívá jako dřív skákání MVP přes warp. Nebo je ta arena nějak poÄéfená? a prave proto rikam,ze je to spis vyhoda,kdyz tam nekdo takovy MvP necha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 a prave proto rikam,ze je to spis vyhoda,kdyz tam nekdo takovy MvP necha jj, obcas je sranda se tam podivat, a zjistit, co tam kdo zapomel Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Pokud nekdo vyvola neco, co nemuze dat, klidne at mi napise a ja toho moba odstranim.Alebo nech napise na main, mozno bude niekto iny kto ho ma zaujem odstranit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Se divím, že to nikdo nezneužívá jako dřív skákání MVP přes warp. Nebo je ta arena nějak poÄéfená?Proc myslis ze to lidi lamou na fieldech? To si takhle ve meste udelas full kemp, vedle mesta vyrobis valkyru, dobehnes k ni, @memo 1 a zhebnes, a pak uz jen stridave hazis warp a boostujes champa.Staci kdyz se projdes Rachelem, Albertou a asi i par dalsimi lokacemi kam nechodim tak o nich nevim ... a prave proto rikam,ze je to spis vyhoda,kdyz tam nekdo takovy MvP necha smile.gifVsak jo se tu pise o trestni odpovednosti za to, ze po sobe nekdo neuklidi. Ale aspon IMHO @m kuci mam tu valkyru ze ktery padne karta na pay_fild01 je taky korektni zpusob jak po sobe uklidit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Já radÄji tu valkyrku přenechám GMku než RNRkám s +7valk vÄcma, GM nemá jeÄtÄ ani botky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Maximalne tak +10 valk stity, jinak se nosi +7 veci z satana Link to comment Share on other sites More sharing options...
surya Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Proc myslis ze to lidi lamou na fieldech? To si takhle ve meste udelas full kemp, vedle mesta vyrobis valkyru, dobehnes k ni, @memo 1 a zhebnes, a pak uz jen stridave hazis warp a boostujes champa.Staci kdyz se projdes Rachelem, Albertou a asi i par dalsimi lokacemi kam nechodim tak o nich nevim ... a to si kedy naposledy skusal nvm ale mne osobne sa zda ze sa slusne healuje mozno to bude tim ze je niako dlhsie aktivna ked na mape nikto niejea pokial to este je mozne tak ma napadaju max 2-3 ludia co to daju ale ked sa ti to podary tak mas moj obdiv A podla mojho nazoru pokial sa chce constovy kazde nechcene MVP odstranit tak neni co riesit inak preco nefunguje nastavenie - ked vsetci opustia mapu resetne sa a mvp zmizne ? ( mozno je to blbost ale zdalo sa mi ze to tak bolo ) nebolo by to take zle a hlavne gm by sa memuseli otravovat z odstranovanim / trestanim ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Proc myslis ze to lidi lamou na fieldech? To si takhle ve meste udelas full kemp, vedle mesta vyrobis valkyru, dobehnes k ni, @memo 1 a zhebnes, a pak uz jen stridave hazis warp a boostujes champa.Staci kdyz se projdes Rachelem, Albertou a asi i par dalsimi lokacemi kam nechodim tak o nich nevim ...1) valkyra se heajuhe nekolik desitek tisic za par vterin a pri prumernem skakani se ti podari tak kazda druha asura (jinak smrt, dispell, netrefis se)2) ikdyz by ses trefoval dost, mezi warpama (cekani na boosty a staty, mezi tim se ona stale haluje) skoro vzdy nekam utece3) ikdyz by se ti darilo to prebijet a daval bys ji cocku jaxvina, nakonec ti stejne portne po nejake asure a muzes jet odznova nevidim na klavesnici, su unavenej, omluvte pripadne chyby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 a pokial to este je mozne tak ma napadaju max 2-3 ludia co to daju ale ked sa ti to podary tak mas moj obdiv mam tvoj obdiv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
surya Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 mam tvoj obdiv ?a pokial to este je mozne tak ma napadaju max 2-3 ludia co to dajutak ty urcite ale nie koly valkyre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 tak ty urcite ale nie koly valkyre nic ine okrem toho ma nenapada :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider4ewer Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 .. prosim vás, ako tu na fore nastavim, aby mi zobrazovalo vÄetko posty (alebo aspon poÄet príspevkov v jednom topicu?) .. ukazuje mi len prvý post a "Prispevky v tomto tematu" .. muzu klikat na ne, ale ja chcu vidiet vÄetky prispevky naraz, nie po jednom.. kde sa to nastavuje prosim? edit: ajo už to mám x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacicka Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Zdravim,Mam otazocku...Chcem zacat hrat, som dost velky novacik (davnejsie som to hral asi mesiac, ale vsetko som zabudol). Oplati sa mi tu este zacat? Ma to zmysel ked server je uz takto moc rozbehnuty? Zacinaju to vobec nejaky novy hraci? Hm, mozu sa vytvorit trebars 2 ucty a byt logovany na obidvoch a expit ich navzajom? Dakujem za odpovede ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 .. prosim vás, ako tu na fore nastavim, aby mi zobrazovalo vÄetko posty (alebo aspon poÄet príspevkov v jednom topicu?) .. ukazuje mi len prvý post a "Prispevky v tomto tematu" .. muzu klikat na ne, ale ja chcu vidiet vÄetky prispevky naraz, nie po jednom.. kde sa to nastavuje prosim? edit: ajo už to mám x)Nad prvnim postem na strance jsou napravo moznosti. Tak si tam prepni zobrazeni na Standard a bude to Zdravim,Mam otazocku...Chcem zacat hrat, som dost velky novacik (davnejsie som to hral asi mesiac, ale vsetko som zabudol). Oplati sa mi tu este zacat? Ma to zmysel ked server je uz takto moc rozbehnuty? Zacinaju to vobec nejaky novy hraci? Hm, mozu sa vytvorit trebars 2 ucty a byt logovany na obidvoch a expit ich navzajom? Dakujem za odpovede ...Ano, ano, ano a ano Jsou tu sice rozdily mezi novacky a hraci, co tu hrajou spoustu let, ale neni to nic neprekonatelneho. Rozhodne se neda rici, ze bys byl jediny novacek. Dual (jak je rika nalogovanym dvoum uctum zaroven) je zde povolen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Nevi nahodou nekdo nebo nema nekdo navod na spusteni Gopiniche? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Jak je teÄkom přesnÄ nastavené Emperium? Platí pořád 68 kHP + 2kHP za def invest, kde Def je 40 a VIT je 30 podle databaze? ANebo je to nastavené podle oficiálu: Def 40, Vit 80? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mei Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 125k hp 40 / 30 co sem naposled slysel ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thoros Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Zdravím. Mám dotaz. DÄlal sem sign quest přizval sem si kamarada na poražení monster vyvolaných Serin. Po nějake dobÄ se nám to nakonec povedlo jenže kamarád(jelikož jsem mu zapomÄl říct aÂť to nedÄlá) vyhodil Seal of Witch. Carodejnice se mnou nechce mluvit dokud ji je vÄechny nevrátim. Nevíte nÄkdo jak z této bezvýchodné situace ven? VyřeÄeno.Velké díky [GM] Ellianna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.