Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

no ne presi ale povedz mi kto by sa drbal o pol 2 na vespera ?? respwanul sa o 3tej....3hodiny po restartu...gloom sa respawnol asi po hodine...garm po 2a nieco ....skratka mi to pride trosku uhodene :)...bol by som rad keby mi nejake gm napisalo ako je to s respawnom po restarte :) Thx :)

no ne presi ale povedz mi kto by sa drbal o pol 2 na vespera ?? respwanul sa o 3tej....3hodiny po restartu...gloom sa respawnol asi po hodine...garm po 2a nieco ....skratka mi to pride trosku uhodene :)...bol by som rad keby mi nejake gm napisalo ako je to s respawnom po restarte :) Thx :)

3. září­ 2009 - Reborn Team

» Respawny bossu vraceny na delsi nahodne intervaly. [k3dT]

3. září­ 2009 - Reborn Team

» Respawny bossu vraceny na delsi nahodne intervaly. [k3dT]

a to su ktore ?? :).....na reobrne si pamatam ze boli respawny urobene len v intervale 5-25 alebo instant :)....a to tu som 3,5roka :)....tak neviem na ktore intervali to chcu vratit :)

Tadyto jsou dotazy od hracu hracum, ne dotazy kolem serveru. Proto ti tu jako GM neodpovim. Kazdopadne ja ti neodpovim ani v zadny jiny sekci, z duvodu jakej pise Kuba :) Rikat tu kazdy podrobnosti, tak si z toho za chvilku muzete poskladat vlastni reborn. Kdyz nemate vsecko pod kontrolou a nevite kazdej detail o hre, je to lepsi :)

Jinak ta novinka ze 3.zari se netyka respawnu po restartu, ale respawnu co maj bossove napsanej v databazi. Kazdopadne u nekolika z nich zustal respawn.. jak to rict.. min nahodnej :)

... Zacinaju to vobec nejaky novy hraci? ...

http://www.reborn.cz/forums/index.php?s=&a...ost&p=80189

Tady se představ a třeba mi i napiÄ in-game (He Faistos a nebo Vincenzo). Když budu online - bývám veÄer 19-22:00 tak tÄ protáhnu, provedu, pomůžu vysvÄtlí­m - cokoli si zamaneÄ - a neboj, sem taky na zaÄátku, jenom mám zkuÄenosti z jiného serveru.

Tak se ozvi.

Zdary.

Když už jsme u toho respawnu, jak je to s respawnem mobů v mazu, dost často se mi stává že po vydání­ nové SVNky si třeba ráno zapnu alcha, pár hodin farmí­m, ale třeba po 3hodinách se ti mobe přestanou respawnovat a třeba 5-6hodin tam nejsou (resp. za 5-6hodin sem nezabil ani jednoho moba)

a ja jsem za,aby to GM nerikali,protoze MvPmania po restartu prinasi jen zlo a hadky :)
... Kazdopadne ja ti neodpovim ani v zadny jiny sekci, z duvodu jakej pise Kuba :) Rikat tu kazdy podrobnosti, tak si z toho za chvilku muzete poskladat vlastni reborn. Kdyz nemate vsecko pod kontrolou a nevite kazdej detail o hre, je to lepsi :)

Tohle moc nechapu, jak casto bejva restart - 1x za tejden, posledni dobou spis 1x za mesic - tj. vyuziti takovy informace je vcelku minimalni (pri toceni bosu/mvp s respawnem kolem 2 hodin). A nesdelovat "vsechny" podrobnosti ... myslim ze reborn byl stavenej na dobrym informovani hracu viz vyborna db + wiki. Spis nez "nikomu nereknem jak to je nastaveny" aby nedochazelo ke zneuzivani bych volil moznost nastavime to tak, aby se to zneuzivat nedalo.

:) jj, nejlepsi je kdyz nikdo nebude vedet vubec nic... to je logika jako prase

jaka logika, ja si proste myslim ze hra se ma ridit jasne danejma pravidlama a vzoreckama , pripadne jasne danou nahodou :) - ale nemylsim si ze by to hraci meli uplne vsechno znat, proste hra by byla mohem hezci kdyby sis nemoh vycist ze tyhle potvory je na mape 55 a 5 jich je v tomhle sektoru a 50 v tomhle, ze mezi nima beha boss co tam bude co dve hodiny. Stejne tak wiki - questy a podobne maj bejt k tomu, aby je hraci plnili, obcas zapojili mozek, ne aby si pustil wiki a tupe to oklikal.

Proste kdyz se hralo driv bez DB a wiki, hra byla mnohem zajimavejsi

Myslim ze by ti nerobilo problemy vynutit si ban z DB :)

Proste niektori ludia maju radi sladku nevedomost pri hrani, niektori radi vedia, co kde a ako a tak sa nestane ze predaju kartu NPCcku, ze budu celych 99 levelov expit na poringoch, ... No proste ked sa ti nepaci, nemusis tu featurku vyuzivat :)

jaka logika, ja si proste myslim ze hra se ma ridit jasne danejma pravidlama a vzoreckama , pripadne jasne danou nahodou :) - ale nemylsim si ze by to hraci meli uplne vsechno znat, proste hra by byla mohem hezci kdyby sis nemoh vycist ze tyhle potvory je na mape 55 a 5 jich je v tomhle sektoru a 50 v tomhle, ze mezi nima beha boss co tam bude co dve hodiny. Stejne tak wiki - questy a podobne maj bejt k tomu, aby je hraci plnili, obcas zapojili mozek, ne aby si pustil wiki a tupe to oklikal.

Me zase prijde lepsi, kdyz si zjistim, ze to co potrebuju pada z toho a toho moba, a ze ten mob je tam a tam. A ne abych si bud vsechno pamatoval anebo prochazel mapu po mape, kde ze se to nachazi a zabijel vsechno abych zjistil z ceho ta vec pada:) A urcite bys pak videl ten neskutcny spam na mainu, ve mestech, PMkama od vsemoznych lidi co by se porad na neco ptali :)

Guest Miltank

Databaze je praveze super vec, obvzlast ta reborn je velmi vydarena a pouzivam ji casteji nez tu ratemyserver. Ja jsem naopak rad, kdyz vim, co se kde spawnuje, kolik tam toho je apod. Hledani neceho na blind je nejvetsi otrava, ale chapu ze napr u bossu je to vcelku nutna vec, jinak by se to tocilo jak amon.

Jo a questy smrdi. Skoda, ze u questu nejsou dve moznosti. Prvni pro lidi, co se u toho bavi(tzn mohou si ten quest udelat) a druha moznost pro lidi, co se nechteji zdrzovat takovejma kravinama(tzn kliknes na NPC a tada quest hotovej). :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...