Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

Lidi neví někdo, jak se dostat do Ayothaya dungeonu? Podle všeho si mám nechat vyrobit holy threads u šamanky v Ayothaye a pak je ukázat NPCčku Puraim. Nitě mám, ale ten dědula mě stejně nechce pustit...neví někdo proč?

Lidi neví někdo, jak se dostat do Ayothaya dungeonu? Podle všeho si mám nechat vyrobit holy threads u šamanky v Ayothaye a pak je ukázat NPCčku Puraim. Nitě mám, ale ten dědula mě stejně nechce pustit...neví někdo proč?

Nite si musis vyrobit s charem se kterym chces dovnitr. Nadelat spoustu klubicek a pak je jen rozhazet by umel kazdej ...

Guest Baalberith

Dík, sice to bylo s tím se kterým chci lovit ale nevadí...zkusím znovu (třeba má děda sklérózu...). akorát nechápu, proč se materiál loví na místech, která jsou horší jak ten dungeon:-)

Keby to naozaj neslo, tak skus napisat @request, alebo sa pozhanat po nejakom GM v hre, co ti s tym pomoze:)

• 2 months later...

Mel by tu nekdo zajem o videjka LK(spiral i BB)+HP(kemp jakozto stringy, potazmo profu beru jako doplnek krom situaci, kdy je potreba magnet) na ruznych bosech, exp lokacich etc?

Myslim si, ze by to tu pro mnohe mohl byt novy nahled na vec, ze za 1. ne vse se musi zabijet champem a za 2. ze to muze byt i mnohem zabavnejsi a cloveka to leccos herne nauci.

Guest betr

Mel by tu nekdo zajem o videjka LK(spiral i BB)+HP(kemp jakozto stringy, potazmo profu beru jako doplnek krom situaci, kdy je potreba magnet) na ruznych bosech, exp lokacich etc?

Myslim si, ze by to tu pro mnohe mohl byt novy nahled na vec, ze za 1. ne vse se musi zabijet champem a za 2. ze to muze byt i mnohem zabavnejsi a cloveka to leccos herne nauci.

Ok, rad bych videl jak LKckem zabijis Siegera a nejaky mvp v labu .. nebo alespon beznej exp v labu. :)

Betre ja napsal lk+hp to jsou dva lidi, takze mas dost zcestny pozadavky, pro predstavu co sem tim vubec myslel - orc hero, orc lord, tutrle, amon, gloom, rsx, had, osiris, fallen, mamut, lod, dark lord, bapho, pharaon, doppel, detal a dalsi + perlicky v expeni(inkarni, nw, etc). Kazopadne idea expeni v labu s odtazenym kempem a chodit treba jen to uzemi, kde se normalne taha muze byt velmi velmi zajimava.

Guest betr

Betre ja napsal lk+hp to jsou dva lidi, takze mas dost zcestny pozadavky, pro predstavu co sem tim vubec myslel - orc hero, orc lord, tutrle, amon, gloom, rsx, had, osiris, fallen, mamut, lod, dark lord, bapho, pharaon, doppel, detal a dalsi + perlicky v expeni(inkarni, nw, etc). Kazopadne idea expeni v labu s odtazenym kempem a chodit treba jen to uzemi, kde se normalne taha muze byt velmi velmi zajimava.

Samozrejme muzes pouzit cely bezny kemp jak jsi psal, jen pochybuju ze jsi takovy blazen jako ja abys zabijel mvp ladkou a holy lightem, takze dmg char predpokladam pouze to LK. Na spousty mobu ktery pises jsou dva lidi zbytecne moc. ;)

Samozrejme muzes pouzit cely bezny kemp jak jsi psal, jen pochybuju ze jsi takovy blazen jako ja abys zabijel mvp ladkou a holy lightem, takze dmg char predpokladam pouze to LK. Na spousty mobu ktery pises jsou dva lidi zbytecne moc. ;)

ale dva lidi umozni natacet .. videa bych uvital ovsem i s tim, ze by bylo napsane / ukazane co je treba za eqp, pripadne jestli too jde i s normalnim, bezne dostupnym .)

v kafra doll quest je na wiki v tej casti kde su hunty napisane "Po dokončení questu vám zůstanou otevřené."

mne otvorene neostali, spravil som dva cele hunty, splnil ulohu, dostal kamen ... a hunty, ktore mi pribudli - zmizli.

zle som to pochopil? chyba na wiki? chyba v queste? objavia sa ked to cele dokoncim?

• 3 weeks later...

ty a dodelal G hunt nenech se vysmat vse za tebe delaj najemni zoldaci

ja mel zoldaky asi jen na cca 10x ghuntu, zbyvajici jsem delal sam, nebo s lidmi z guildy, co uz prestali hrat... a kdyz jsem na ty ghunty zustal sam, tak co bych nevyuzil vypomoci zoldaku, kdyz na to mam? :P

a nikdo z zoldaku si nestezoval, jednoduchej zpusob, jak si neco vydelat, lepsi jak sedet na p****i v pronte nebo pvp ;)

• 4 weeks later...

bre ranko,

mohol by mi prosim niekto fundovany vysvetlit ako to je s dropovacimi kartami? napr. mimic,hylozoist atd. zaujima ma, ci je tam nejake obmedzenie napr na min. level potvory, aby mi z nej padol box. tiez ma zaujima ci je nejake obmedzenie pri kartach, pomocou ktorych dropuju jedla a ine veci. dakujem pekne.

Většinou je to dáno fixně % šancí na drop itemu. Např zmíněná mimic ti dá 0,1% šanci na drop OBB při zabití jakéhokoliv monstra. Karty na jídla jako grove, gremlin atd. mají 0,5%. Boxy padají na 0,1% při zabití. Stačí se kouknout do skriptu...

Pokud tě zajímá enriched tak tam je závislost od lvl potvory kde s vyšším lvl se zvyšuje šance - viz wiki.

praveze kedysi to bolo tak, ze obb z mimic karty nepadal z kazdej potvory, napr. pri houbareni nepadal, ale az od urciteho lvlu potvory ak sa dobre pamatam. preto ma zaujima ako to je v skutocnosti, aby som zbytocne nebehala s kartami, ktore by mi boli na dve veci :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...