Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Prosí­m poradí­ mnÄ nÄkdo zaÄal jsem Ragnarok hrát poprvé a potřebuju trochu poradit. ChtÄl bych být merchantem takže musí­m udÄlat ten přestupný quest ale neví­m kde se naučit basic skilly které jsou k tomu potřeba s tí­m bych potřeboval pomoc. A jak si pak zviÄuju job asi obchodování­m ale radči se ptám. A kde dobře expit na 9 lvl. Předem dí­ky.

Ahoj :) Projdi si takovej malej tutorial do hry a taky mrkni na wiki, kde jsou informace o merchovi, popis prestupovyho questu a podobne. Samy uzitecny informace :)

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

neví­te kde se nauÄí­m basic skilly.

Abys mohl prestoupit na dalsi povolani, musis mit job level 10 a vsechny skillpointy naklikane do Basic Skillu v okne skillu (klavesova zkratka Alt+S).

Proc by nemohly byt v db? Mame tam spoustu predmetu, ktere jeste dlouho ve hre neuvidime :-).

Jinak se jedna o dropy monster z Dimensional Gore, ktere jeste nemame. Botky jsou navic z bossika Satan Morroca.

Ja taky nechapu, proc je poring ruzovej a neresim to. :)

Proste to tak je a ma to tak byt, neni na tom co chapat nebo nechapat...

Cart termination ignoruje guard, shield reflect, parry, cicada skin shedding a (možná) energy coat. Neignoruje SW, kyrii a asu :air_kiss:

Taktéž neignoruje jeden ka-skill od linkera, nevzpomenu si na jméno. A s parry si opravdu nejsem jistý, energy coat neignoruje (alespoř podle oficiálu by nemÄl) :cray:

Idefix: prosí­m, nechtÄj si vydupat oslabení­ WSek, už tak to nemáme lehký :cray:

A kdyby se nÄkdo ptal na meltdown... prochází­ i skrz SW a guard :air_kiss:

S jakym dungem, popr. s jakou lokaci prijde >> tento << mob? A kdy to prijde na reborn?

O novinkach v novych svn popr nejakych novych lokacich se vetsinou dozvim az kdyz sou na rebu... takze mi pomuze i rada, kde tyto info ziskavat.

Diky

Na normalnich mapach se nenachazi. Je moznost jej videt jako ochrance pokladu. Je to jeden z mobu, ktere gravity neimplementovala na zadnou mapu. Jeho kartu muzes vytahnout z OCA. V blizke budoucnosti asi nepocitej, ze ho ve hre bezne potkas ;-).

Informace se ziskavaji ruzne, hlavne Ragnainfo foora/wiki a zdroje typu Doddler a jeho Ro Future Wiki.

Betr: protoze u tech ctyrech prvnich glovek je karta ve 4. slotu pro karty a u ty jedny je to v 1. slotu, proto se to zobrazuje odlisne. Nevim proc tomu tak je, mozna nejakou zmenou v eAthene a na jakou pozici se ukladaj karty, pokud ma item jen jeden slot. Soudim tak dle toho, ze ta s kartou na 1. pozici je novejsiho data nez ty ostatni.

Gell: souvisi to s pojmenovanim itemu, kdy se elementy a pojmenovani ukladaji na pozice karet, akorat se tam davaji jiny cisla nez item_id tech karet. Element 2 je Earth (na pozici 2. karty) a na pozici 4. karty je taky 2 v dusledku bitovyho posunu char_id Armese. Proto je tam dvojka na 2 mistech -> parser vidi 2 stejny cisla, proto hodi double. Fixnul jsem to.

MÄl bych dotaz. Na reborn databázi jsem si na mapÄ Morrocu všiml, že je tam uprostřed warp do Morroc Castle. Ve hře mÄ to vÄak nepustí­ dál, než na kraj té tmavé hlí­ny (nebo pí­sku...). Zají­malo by mÄ tedy, jestli a jak se dá dostat do Morroc castle?

Dí­ky předem, Eatel

Diky moc..uz jsem celej ten hrad prolezl a nevite kde se da sehnat povoleni ke vstupu do vezeni v Morroc Castle? Mam pocit ze tam je to jediny misto, kam stoji za to v hradu jit, protoze nikde jinde nic neni :) (až na jednoho chlápka)

EDIT:Taky bych se chtěl zeptat, jak se dá v RO nějak slušně vydělat? Vždycky čtu, kolik maj lidi milionů zenů a já mám teď 16 000 a to jen proto, že už dlouho šetřim :) (btw: můj level je 27 a job level 20)

EDIT: a taky by mě zají­malo na co je dobrý takový Chicken Egg, jehož cena je 0...a sní­st se taky nedá :)

Diky moc..uz jsem celej ten hrad prolezl a nevite kde se da sehnat povoleni ke vstupu do vezeni v Morroc Castle? Mam pocit ze tam je to jediny misto, kam stoji za to v hradu jit, protoze nikde jinde nic neni :) (až na jednoho chlápka)

EDIT:Taky bych se chtÄl zeptat, jak se dá v RO nějak sluÄnÄ vydÄlat? Vždycky Ätu, kolik maj lidi milionů zenů a já mám teÄ 16 000 a to jen proto, že už dlouho Äetřim ;) (btw: můj level je 27 a job level 20)

EDIT: a taky by mÄ zají­malo na co je dobrý takový Chicken Egg, jehož cena je 0...a sní­st se taky nedá :)

tak to mas este malicky lvl :)

zaraba sa rozne- na kartickach (niektore z nich maju velku cenu aj ked padaju z priser ktore das aj na low lvli trebars thara alebo hydra) potom na veciach ktore padaju z bossikov tzn. ze sa k nim nedostanes inak ako kupit pokial si ich sam nevyhuntis...

a najdolezitejsie zo zaciatku je ZBIERAT LOOT na tvojom lvli sme chodili zarabat trebars do payon cave

Chicken egg je sucastou velkonocneho questu o ktorom sa dozvies na fore :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...