Doctor1 Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Nevíte nÄkdo jestli zmizí manželské skilly s prstenem po přestupu na adv.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 A nebudou ho ty healy healovat? race: undead /hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 A nebudou ho ty healy healovat? je undead...sice TUckem ho asi nedas, ale healama to jde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Tak si to běž zkusit .. je to podle elementu, ne rasy.Jinak prsten ani skilly při přestupu nezmizej. No tak teď sem zkoušel heal na whispery na trůnu v GH castle 2 (id 1185) a heal jim taky dává dmg .. undead, ghost 1 .. ale jako fakt by dmg dávat neměl, všude se uvádí element/property, ne race Jinak v eA svn 11222, co sem si tu teď pustil, na ně (ani na whispery, ani na dolory) heal ještě nefungoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Tak si to bÄž zkusit .. je to podle elementu, ne rasy.Jinak prsten ani skilly při přestupu nezmizej. jsem v praci, tak ted nemuzu, ale nedavno jsem healoval Dolora...taky je ghost/undead... Takze je to bud bug a ja si sypu popel na hlavu, ze jsem o tom nevedel a pouzival jsem to, a nebo ne... Gelle, jsem si stopro jistej, ze na Thanatosy heal fungoval vzdycky...nebo aspon od doby, co jsem na ne narazil poprvy a to bylo chvili po tom, co Thanatos otevreli...Kvuli nim jsem si delal TU priesta, aby to tam kosil...Pak nahodili ten q a nazdar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Tak si to bÄž zkusit .. je to podle elementu, ne rasy.Jinak prsten ani skilly při přestupu nezmizej. Kdyz jsem tam byl, tak jsme na nej narazili a healovali jsme ho a zranovalo ho to. Nevim ted, ktery to byl, ale race a property maji vsichni stejnou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 jak psal gell, jestli bude heal zrařovat se bere podle elementu potvory, rasa na to nemá vliv (např. anubis je undead property, ale demihuman rasa a jde healovat), naopak to nefunguje - pokud je element jakýkoliv krom undead a rasa undead, tak by heal zrařovat nemÄl, pokud tu teÄ zrařuje, tak je to chyba (samozřejmÄ oÄekávám, že sem teÄ napíÄe spousta lidí, kde jsem na to přiÄel atd. tak pro ty připisuju aÂť mají radost: "vycucal jsem si to z prstu" ) A to že nejde na thana moby TU je snad samozřejmé - mají boss flag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 jj, tohle tak defaultne je, u nas je vsak jiny nastaveni a undead monstrum je to, ktery ma bud element nebo rasu. S tou rasou se to tim padem rozsiruje o par monster monster: Pitman, Whisper (s ID 1185) a jiz zminene moby v thanatosu.. Odium, Maero, Dolor a Despero. Tabulka elementu na ne plati podle jejich skutecnyho elementu, tohle nastaveni zajistuje vicemene pouze veci jako Heal, TU (tady bacha na Boss flag, ten zajistuje imunitu vuci TU) a resistenci proti statusum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Je to tak od pocatku Rebornu... vime ze to neni spravne.. berte to jako spetreni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Ahoj, chci se zeptat, jestli jde zapnout nějak následování jiného hráÄe... ProstÄ follow Díky za odpovÄÄShift + pravy mysitko, musis mit vyply noctrl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Jak se da dostat na Moscovia field 2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Na molu napravo od toho, kde se objevíš, když přijedeš do Moscovie, je další převozník, kterej tě zaveze do "lesů". Nevím, proč ty npc nejsou v db vidět na mapě Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Tak jsem proÄel vÄechny mola a naÄel jsem akorát NCP Dimitrij, který mÄ vezme do mÄsta Moscovia, ale ne na field. Dá se tam z toho mÄsta nějak dostat? Nebo je jeÄtÄ nějaké jiné NCP který mÄ vezme na field? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Tak jsem proÄel vÄechny mola a naÄel jsem akorát NCP Dimitrij, který mÄ vezme do mÄsta Moscovia, ale ne na field. Dá se tam z toho mÄsta nějak dostat? Nebo je jeÄtÄ nějaké jiné NCP který mÄ vezme na field?StaÄí prejsÂť na vedÂľajčie mólo v Moscovii myslím a nájdeÄ ho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Dík moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeldark Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Zdravim, potrebovala bych poradit. Mam takovy problem, nahravala jsem videa pres fraps a jelo mi to vse ok, pak jsem to dala do sony vegas 7.0, mezi to jsem vkladala screeny, upravovala hudbu atd porad to bylo ok i nahled jsem si poustela, ale jak se pak to video renderuje tak tam se nastavuje video/projekt/audio mno a tam se nastavuje jaky kodek pak dopodrobna atd to jsem vsechno udelala jenze pak mi tak naskocilo ze se to bude delat pres 4 hodiny tak jsem to po pul hodince vypla a zkousela jsem to nastavit jeste jednou, nechala jsem to bezet pres noc a rano ze se na to podivam a sok melo to 37gb wacko.gif tak jsem to smazala, a zacala jsem to delat podle wiki reborn navodu, jeste kdyz jsem to delala pred tim tak mi to hazelo hlasku ze je to nepristupne medium nebo tak nejak, no ted jsem to teda udelala podle toho rebornu ma to 37 mb jenze problem je v tom, ze mi to jede ale jen hudba a ty screeny kdyz ma bezet video tak je jen cerna obrazovka poradite kde je problem? sad.gif snad jsem o ty nahravky neprisla bylo to pro me dost dulezite /soba navody jsem cerpala zdehttp://czechro.net/forum/index.php?showtopic=195http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:navod_nahravani_videahttp://madmojo.wz.cz/vegas/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 No jestli jsou zdrojový soubory smazaný, tak s tím už nic neudÄláÄ. Při sestavování tý kompozice se ti pravdÄpodobnÄ podařilo nad stopu s videem vložit nějakou jinou (možná jen prázdnou), která ji překryla, a zůstaly jen screeny, které byly nad obÄma předchozíma (= na popředí). Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeldark Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Ty videa stále mám ale prostě do te doby co jsem to převádÄla tak mi nejde ani spustit ty nahrané ani videjka co mam v kompu ... jenom DVDcka mi jednou normalne ... zkousela jsem to jak v BS playeru .. tak v wmp .. mam toho dost ale ani jedno se ence chytit Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Skus este mplayer. Ten funguje (takmer) vzdy. Samozrejme je to iba liecenie priznakov, ale keby si nutne potrebovala pozriet video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Tohle vypada, ze bude spatne nainstalovanyma kodekama. Zkus si nainstalovat VLC - http://www.videolan.org/, to ma svoje vlastni kodeky, jestli to pujde prehrat v nem. Pokud ano, nainstaluj si nejaky balicek kodeku, ja mam dobre zkusenosti s Combined Community Codec Packem - http://www.cccp-project.net/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cjakub Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 zdravim, som v Lighthalzen banke ale stale mi bankar hovori "Due to some critical system errors, all of the bank services have been temporarily stopped...." pojde to niekedy? lebo uz ani vcera ani dnes to nejde.. a neviem ci mam ist do ineho mesta pre zeny alebo mam pockat.. diky za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Tenhle bankovni urednik ani nema fungovat. Musis zajit za nejakym jinym v jinem meste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cjakub Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 diky moc :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 mam taku otazocku: ako presne funguje isilla karta?v popise je napisane, ze skracuje casting o 50% na 5 minut, ale skor to vyzera, ze ho skracuje len tak nahodne na par sekund.ako to teda je? diky za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 mam taku otazocku: ako presne funguje isilla karta?v popise je napisane, ze skracuje casting o 50% na 5 minut, ale skor to vyzera, ze ho skracuje len tak nahodne na par sekund.ako to teda je? diky za odpovedty statusty to dava na 5 sekund (sance 1% pri pouziti magickyho utoku), nevim jestli je spatne popisek nebo funkce... zjistim EDIT: joo, tak je spatne popisek ma to fungovat tak jak jsem ted popsal. Tuhle vec by melo spustit kazdy pouziti magickyho utoku, i kazda vlna od SG napriklad. Zkuste jestli to tak funguje (zjistite ze status okna a +30 flee) na nejakym vlacku potvor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.