Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Guest Baalberith
Boze tady se nekdo fakt asi nemuze dockat. Jak je tam psano, je to zasah do klienta coz je proti pravidlum. A vubec... dej si ledovou sprchu a nebo si vytiskni obrazek a prilep doprostred monitoru.

Je to íşprava GRF, ktorá povolená je :chair: (pravidlo Ä. 4).

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
...

kdysi sem si upravil grf abych mel zjednodusene efekty a adminum to nejak nevadilo, zakazane jsou upravy zjednodusujici hru nebo upravy nejak zvyhodnujici hrace, tak se nevztekej :chair: tj to same jako custom hlasky u dazzleru trebas ne? a ty ma dost lidi :prop:

Mas 2 moznosti: V levem hornim rohu mapy je Kafra, ke ktere se muzes portnout z Prontery pres pronterskou Kafru. Vyber moznost "teleportacni sluzba" a lokace "Orc Dungeon". Tendle port te bude stat 1200 zenu. Na mape s orcy si pak muzes u kafry ulozit lokaci, ale nedostanes se uz zpatky do mesta jinak, nez pesky. Pripadne muzes jit z Geffenu peso, coz je levo, dolu, dolu, pravo nebo z Pronty dolu, levo, levo, levo, levo. Neni to tak daleko jak se zda.

Kafra v Orc dungu taky teleportuje :chair:

Mam par otazok....

Ako sa dostanem ku Stingom? Bez toho aby ma po ceste napadol nejaky mega super wtf boss alebo nieco co ma proste zabije :shifty:

Preco ked dam info svojho peta (Isis) tak mi raz ukazuje ze ma vybavu a raz ze nema... A pritom som jej ziadnu nedaval...

Nieje nejaka klavesova skratka na info o petovy? Nechce sa mi stale klikat s pravym na peta a potom klikat info....

Dakujem vopred :P

Výbava u petů blbne (respektive její­ zobrazování­); zkratka není­; unstuck můžeÄ kdykoli, kdy je postava offline; ke stingům v GH do church (warp dole uprostřed na "námÄstí­"), doprava (tam je wtf dark lord), doleva, pravý horní­ roh, dolů, warp u středu (po cestÄ dolů druhá odboÄka vpravo).

Mam par otazok....

Ako sa dostanem ku Stingom? Bez toho aby ma po ceste napadol nejaky mega super wtf boss alebo nieco co ma proste zabije :shifty:

jeden Fly Wing a je naprosto neskodnej ;)

Preco ked dam info svojho peta (Isis) tak mi raz ukazuje ze ma vybavu a raz ze nema... A pritom som jej ziadnu nedaval...

Nieje nejaka klavesova skratka na info o petovy? Nechce sa mi stale klikat s pravym na peta a potom klikat info....

Obcas to zlobi, zvyknes si :P

edit: alt-j

Edit2: a doprava i po questu je za 10k (nektera nova mista jdou udelat memo, Turtle Island to neni)

jj tohle sem myslel no jestli se da udelat ten set... tak jo dik.. ani na Wiki to totiz nic nenajde tak sem jen byl tak zvedavej :shifty:

ono když ani jedna z tÄch veÄí­ nepadá, na wiki o tom není­ ani zmí­nka... neví­m neví­m, asi to padat nebude :P (se mi to zdá moc over... 30% matk 8 int 5% aspd... už jen že to dává tolik ti může ří­ct, že to bude nesehnatelné ;) )

Jsou to vÄci z epizody 13, mÄlo by to padat z leib olmaie a sage worma, kní­žka potom z nějaký nový mrchy v moskovii.

StejnÄ tak třeba set feather of icarus a renown archer's scarf.

http://ro.doddlercon.com/wiki/index.php?title=Main_Page

levá půlka (future major updates): "armors" a "weapons"

edit: Hm prej cokoli po http://abc se automaticky naformátuje do tagu, super.

Ebachan: jedine si v grf upravit soubor pettalktable.xml - smazat jeho obsah.

Dweep: Pro peta i homuna je spolecny okynko, tak je tam vybava z peta. Homuni vybavu nemaji a pokud ji neplanuje Gravity, my taky ne :)

Cau, dlouho jsem nehral, resp. naposledy v dobach kdy se chodilo expit do niffu/jup/majo. Co se stalo, ze dnes uz neni v prontere na namesti min. 5 diskuznich mistnosti s hledanim party do techto lokaci? :-) Chodi se snad uz jenom na solo(to asi tezko) nebo je vse v ramci gildy? Prijde mi to docela skoda, fakt to na tech lokacich lezlo, ale dneska uz nesezenu lidi..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...