Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Muzu dotaz jak je tu u Soul Linkera nastavena esma/estin/estun?

Jsem base lvl 53, MATK 260-430 ve statusu. Geographerovi (s lvl 4 windem) davam skillem Estun (ktery pise 35%MATK) za 350-700 zhruba (coz nechapu jak je mozne). Nasledna esma da s bidou za 200-400/lvl. Jak presne si mam vysvetlit vzorecek na Esmu (40+BaseLV%) ?

Predem dik za objasneni

Jsem base lvl 53, MATK 260-430 ve statusu. Geographerovi (s lvl 4 windem) davam skillem Estun (ktery pise 35%MATK) za 350-700 zhruba (coz nechapu jak je mozne). Nasledna esma da s bidou za 200-400/lvl. Jak presne si mam vysvetlit vzorecek na Esmu (40+BaseLV%) ?

Predem dik za objasneni

Geographer ma element "earth3",tak si zkus pres Warm Wind nastavit Fire element...

Geographer ma element "earth3",tak si zkus pres Warm Wind nastavit Fire element...

4wind znamena fire

-1

EDIT :

nerozumim tvemu jazyku
Geographerovi (s lvl 4 windem) davam skillem Estun ...
4wind znamena fire

myslel jsem tim, ze mictian ani nevi ze warm wind 4 dava fire element a jeste radi aby si ho Julca dala

Muj dotaz byl myslen "proc dava skill, ktery ma podle popisku 35% MATK vic zraneni, nez skill, ktery ma (40+ baselvl%)". Promin jestli jsem se spatne vyjadrila. Protoze bud nechapu jak se pocita magicke zraneni, nebo mi neni jasne jak se pocita ten vzorecek, ci je chyba nekde uplne jinde? Warm wind lvl 4 samozrejme pouzivam, myslim jsem to i psala, asi ale zas spatne? :D

EDIT: Aha, dekuju strexi, takze estun je silnejsi nez vypada. Tak tim se to asi vysvetluje.

Predem dik za objasneni

Dle meho nazoru po provedenii par matematickych kalkulaci, praktickych zkouskach .. nasledne i nakouknuti do zdroje,

dava estun zrejme 135%matk na 7lvlu.

Esma dava spravnej dmg (pocty jsou za lvl)

[nahodny cislo 260;430 x 0,93(za 40+53lvl) x 0,74(mdef geo) - 60(int geo) - 23 (vit/2 geo)] x 2(element)

priklad u tebe [260 x 0,93 x 0,74 - 60 - 23] x2 = 192

Můžu se zeptat jak fungujou kytky (NPC) Finifulka, Achioncea a Ceoranie, z questu na Peco Peco Hairband? Z vytáhl jsem z nich 11 Kvetu Finif., 9 Korenu Achioncei a 3 Listy Ceoranie a tí­m to skončilo. Neví­m jestli to má nějaký spawn než se mnou ty NPC (kytky) znovu budou moct mluvit... ale už to zkouÄí­m 3 dny a nic.

Když jsem ten quest dÄlal prvnÄ tak si nepamatuju že bych s tí­m mÄl takové problémy, nebo jsem jen něco přehlí­dl? Poradí­ nÄkdo?

Můžu se zeptat jak fungujou kytky (NPC) Finifulka, Achioncea a Ceoranie, z questu na Peco Peco Hairband? Z vytáhl jsem z nich 11 Kvetu Finif., 9 Korenu Achioncei a 3 Listy Ceoranie a tí­m to skončilo. Neví­m jestli to má nějaký spawn než se mnou ty NPC (kytky) znovu budou moct mluvit... ale už to zkouÄí­m 3 dny a nic.

Když jsem ten quest dÄlal prvnÄ tak si nepamatuju že bych s tí­m mÄl takové problémy, nebo jsem jen něco přehlí­dl? Poradí­ nÄkdo?

co ja si pamatuju, tak je presnej pocet kytek. takze kdyz potrebujes 13 finifulek, je 13 kytek... a zadna kytka ti neda dvakrat :D

co ja si pamatuju, tak je presnej pocet kytek. takze kdyz potrebujes 13 finifulek, je 13 kytek... a zadna kytka ti neda dvakrat :D

Presne tak to je. Jen jedna kytka je pekelne zasita, takze hledat, hledat, hledat. :(

edit: nasel jsem souradnice tech kytek tak kdybys to nemoh najit, muzes se ozvat :)

edit2: chybicka :)

Jakým způsobem je vidÄt do Hidu/Cloaku? Nějakou zmÄnou GRF? Nebo je na to nějaký item a já jsem zaspal dobu?

Když si s tí­mhle totiž blbnu ve mÄstÄ tak se tak přibližnÄ v polovinÄ pří­padů najde Ämoula co ví­ přesnÄ kde jsem a nahodí­ ruwach/sight... whatever :laughing1: .

A pochybuju, že by tolik lidí­ nosilo Mayu nebo plácalo jeden Box of Sunlight přes druhý ve mÄstÄ.

Jakým způsobem je vidÄt do Hidu/Cloaku? Nějakou zmÄnou GRF? Nebo je na to nějaký item a já jsem zaspal dobu?

Když si s tí­mhle totiž blbnu ve mÄstÄ tak se tak přibližnÄ v polovinÄ pří­padů najde Ämoula co ví­ přesnÄ kde jsem a nahodí­ ruwach/sight... whatever :laughing1: .

A pochybuju, že by tolik lidí­ nosilo Mayu nebo plácalo jeden Box of Sunlight přes druhý ve mÄstÄ.

Priesti maji moznost ve meste videt HP vsech, i tech v cloaku/hidu - takze vidi caru kde jsi...

Ako sa tu pocita earthquake? Pocet charov sa kontroluje iba na zaciatku (tj ak je na zaciatku 8 charov, dmg kazdej vlny na postavu je rovnaky bez ohladu kolko postav umrelo v prvej ci druhej vlne) alebo kazda vlna to kontroluje zvlast?

Když je na screenu 50lidí­ EQ dá každému dmg za 3x 10K bez ohledu na to kolik lidi bÄhem nÄj umře a IW jej myslí­m ovlivřuje, ale neví­m jestli jeden "pilí­ř IW" se poÄí­tá jako jeden ÄlevÄk nebo celá IW

• 2 weeks later...

jen ze zvedavosti:

Pravidla pro homunculy:

2. Expení­ pomocí­ homunkula když je majitel AFK je povoleno, avÄak majitel musí­ zareagovat na pří­padnou GM kontrolu do 5 minut.

- Tresty:

1. jail, sní­žení­ intimacy na polovinu

2. 12 hodin jail, sní­žení­ intimacy na 0

3. 24 hodin jail, smazání­ homuna.

2.4 2010 v 0:52 Essex Ragnos AFK homun, 4.trest jail na 24h , smazani homuna + specialni trest :megalol:

co je presne ten 4. trest? PermBAN?

pripadne ten 4. trest doplnit:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...