Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Neví­m jestli se to tu nÄkde neprobí­ralo. NenaÄel jsem o tom žádnou zmí­nku.

Zají­malo by mÄ zda aktivní­ Hunt (jakýkoliv hunt quest) ruÄí­ efekt karty Hylozoist? Protože si to nedokážu vysvÄtlit.

Absolvoval jsem s touto kartou v Clipu hunty na Cruisery 10x70 = 700, Dokebi 10x70 a Äást na Frilldory. Vzhledem k tomu, že zabí­jí­m i moby okolo, tak dohromady to je rozhodnÄ přes dva tisí­ce mobů a nezmÄnil se mi ani jeden.

Jakmile nemám aktivní­ žádný hunt, je promÄna nějakého moba v intervalu 50 až 100 soubojů.

VyzkouÄeno opakovanÄ. Tedy by mÄ zají­malo, zda je to íşÄel, chyba, nebo Äí­lenÄ velká náhoda.

Super, dÄkuju e-mail poslán. A jeÄtÄ jedna vÄc. Dá se nějak zmÄnit to kouzlí­cí­ koleÄko na oficiální­? (toto se mi moc nelí­bí­ :)) Nikdy jsem žádný sprity neupravoval a jediný co mÄ napadlo, zkopí­rovat GRF soubor czechra a nahrát ho mí­sto rebornovskýho nezabral. Jak na to? :)

Super, dÄkuju e-mail poslán. A jeÄtÄ jedna vÄc. Dá se nějak zmÄnit to kouzlí­cí­ koleÄko na oficiální­? (toto se mi moc nelí­bí­ :)) Nikdy jsem žádný sprity neupravoval a jediný co mÄ napadlo, zkopí­rovat GRF soubor czechra a nahrát ho mí­sto rebornovskýho nezabral. Jak na to? :)

Pisni na icq, poradim. :)

je povolené v questu na kafra dollky okopí­rovat pří­bÄhy, které už jsou napsané jinými lidmi a uložené na wiki..?

To myslis vazne :listen:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...