Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

ehm, da sa nejak znova pomenovat LADka na ktorej mi zrusil nick kafra doll quest?

keby som vedel, ze mi to zrusi meno na nej, tak pouzijem inu :(

Potřebujete: Little Angel Doll, na konci questu ji dostanete zpátky (ale rátajte s tým, že už nebude potom pomenovaná!), 84x Ice Cream a podle potřeby papíry

http://wiki.reborn.cz/kafra_doll_quest

• 3 weeks later...

Zdravim, v inom vlakne som zatial odpoved nedostal, tak to skusim este raz tu:

potreboval by som pomoct so spustenim RO na MacBooku. Nainstaloval som Wineskin, vytvoril wrapper, nainstaloval Reborn, ale ked sa potom snazim spustit Reborn.exe tak sa nic neudeje a program sa po chvilke ukonci. Podla vypisov by to mohlo suvisiet s nejakym Mono blokom (NET frameworkom?), ale ten som pri vytvarani Wrapperu instaloval, tak neviem...nejaky napad?

Dakujem

Zdravim, v inom vlakne som zatial odpoved nedostal, tak to skusim este raz tu:

potreboval by som pomoct so spustenim RO na MacBooku. Nainstaloval som Wineskin, vytvoril wrapper, nainstaloval Reborn, ale ked sa potom snazim spustit Reborn.exe tak sa nic neudeje a program sa po chvilke ukonci. Podla vypisov by to mohlo suvisiet s nejakym Mono blokom (NET frameworkom?), ale ten som pri vytvarani Wrapperu instaloval, tak neviem...nejaky napad?

Dakujem

- naplanuj sraz a vem jablicko s sebou

- nainstaluj si na jablicko widle

- hraj na jinem stroji

Sory ale "pouzivam nestandardni system" a "hlasi mi to nejakou chybu" je lidem kteri by ti chteli pomoci platny jak .. radsi nic, pred nedavnem jsem se tu uprimne vyjadril .. a zas by mi jen nekdo vynadal ze jsem zbytecne vulgarni ..

• 1 month later...

Hi, možná se už nÄkdo ptal, ale nenašla jsem to tu, ale ... jak zobrazím přehled itemů, které mi sbírá looter pet? Mám Yoyo a je to můj první looter pet, ale aÂť jsem vyzkoušela jakoukoliv kombinaci ALT+... tak jsem jeho inventář neotevřela. Prohlédla jsem i http://www.reborn.cz/ovladani_hry?s[]=alt ... ale tam taky nic nebylo.

Za odpovÄÄ dÄkuji, a omlouvám se, jestli to tu už bylo.

Hi, možná se už nÄkdo ptal, ale nenašla jsem to tu, ale ... jak zobrazím přehled itemů, které mi sbírá looter pet? Mám Yoyo a je to můj první looter pet, ale aÂť jsem vyzkoušela jakoukoliv kombinaci ALT+... tak jsem jeho inventář neotevřela. Prohlédla jsem i http://www.reborn.cz/ovladani_hry?s[]=alt ... ale tam taky nic nebylo.

Za odpovÄÄ dÄkuji, a omlouvám se, jestli to tu už bylo.

Peti lootej vsechno a to co ma aktualne v sobe nijak nezjistis. Muzes ho bud vysypat nebo relognout - po relogu budes mit veci v inventari (pokud je uneses, zbytek zustane na zemi).

• 3 weeks later...

Ve ktere DB jsou relevantni informace? Konkretne mi jde o item http://db2.reborn.cz/rodb.cgi?item=2148 . Podle DB2 dropuje z dark pinguiculy, mam z nich uz i kartu, ale stit zadny. Kdyz se na stejny item podivam do db, tak nema drop z niceho. Hledal jsem si podle db2 veci na RK co maji nejvic def na renewalu. Ktera DB je tedy spravne? Diky.

Guest Baalberith

Ve ktere DB jsou relevantni informace? Konkretne mi jde o item http://db2.reborn.cz...b.cgi?item=2148 . Podle DB2 dropuje z dark pinguiculy, mam z nich uz i kartu, ale stit zadny. Kdyz se na stejny item podivam do db, tak nema drop z niceho. Hledal jsem si podle db2 veci na RK co maji nejvic def na renewalu. Ktera DB je tedy spravne? Diky.

Ta vec naozaj dropuje na 0,2%, @mi je mi toho svedkom :)

Ide o renewal item, pokial ho nosis na 3rd classe, takze to bude db2.reborn.cz:

Pokial netusite, ktora databaza je platna, pouzivajte renewal db na db2.reborn.cz s vynimkou itemov pre pre-renewaly, tie su platne z povodnej DB

• 2 weeks later...

Hi, když se mi naÄítají mapy, vidím často obrázky potvor s dvÄma evolucemi (vÄtrný vír ve vílu, hořící "něco" v pÄkného svalovce a tak) a pod sebou mívají napsáno Agni, Tera, .... . Nejdřív jsem si myslela, že to jsou nový homuni, ale to jsem se sekla. Ví nÄkdo, kým jsou?

Nemyslím si, že by tam byli jen tak pro legraci. Vypadají totiž úžasnÄ :)

Hi, když se mi naÄítají mapy, vidím často obrázky potvor s dvÄma evolucemi (vÄtrný vír ve vílu, hořící "něco" v pÄkného svalovce a tak) a pod sebou mívají napsáno Agni, Tera, .... . Nejdřív jsem si myslela, že to jsou nový homuni, ale to jsem se sekla. Ví nÄkdo, kým jsou?

Nemyslím si, že by tam byli jen tak pro legraci. Vypadají totiž úžasnÄ :)

summony sorcerera ( vývoj profy )

• 2 weeks later...

Je normální aby mi Filir (Homun) likvidoval má vysazená kvítka? Takového chování jsem si všimla 3x, ale vždy jen u Geographera. Parazity mi nechával na pokoji, ale i Geo mi normálnÄ nechává na pokoji. Dvakrát se to stalo v chumlu nepřátel a jednou už když bylo "po akci". Přitom všechny kytky nesou mé jméno :D

Je normální aby mi Filir (Homun) likvidoval má vysazená kvítka? Takového chování jsem si všimla 3x, ale vždy jen u Geographera. Parazity mi nechával na pokoji, ale i Geo mi normálnÄ nechává na pokoji. Dvakrát se to stalo v chumlu nepřátel a jednou už když bylo "po akci". Přitom všechny kytky nesou mé jméno :D

robi to aj mne, a na otazku kde je problem, mi bolo povedane ze mam zle config :)

pritom tu cast kde su napisane summon flora potvory som nemenil ... tak neviem.

řekl bych, že nemáš nastavenou AI aby ti vysummonÄné nezabíjel... pro jistotu si zkontroluj, že máš nastaveno aby tyhle moby nezabíjel:

MOB ID

parasite 1555

flora 1575

hydra 1579

mandragora 1589

geographer 1590

snad pomůže :)

řekl bych, že nemáš nastavenou AI aby ti vysummonÄné nezabíjel... pro jistotu si zkontroluj, že máš nastaveno aby tyhle moby nezabíjel:

MOB ID

parasite 1555

flora 1575

hydra 1579

mandragora 1589

geographer 1590

snad pomůže :)

DÄkuji za radu, ale tak jako kolega výše, tak to mám nastavené na avoid, tudíž si jich vůbec nemá všímat. Už mi takhle zlikvidoval asi 6 Geo a to i krátce po vysazení a přitom jsem jich vysadila asi 30 celkem. Parasite ještÄ ani jednoho. Je možné, že reaguje na Geův casting Healu? Dvakrát mi ho už asi takhle zabil a stalo se, že i do nÄj praštil, ale pak si ho hned přestal všímat.

V konfigu nemůže být chyba, ne tedy na mé stranÄ, neboÂť by takhle likvidoval úplnÄ všechny vysázené kytičky :)

• 4 weeks later...

Äao lidi mam takovy maly problem. Mam notebook HP Probook4535s s grafikou AMD Radeon HD 6480G (žadny vybuch geniality ale lepši jak dratem do oka) a pořidil jsem si k tomu obrazovku HP Compaq L2311c. Obrazovka vali vklidu vše jede ale RO prostě nezpustim. přes reborn.exe spustim luncher ten se naÄte opatchuje dam spustit vyhodi se mi normlani okno kde se loguju a tam se spusti načitaci koleÄko sedmiÄek a po par s to vyhodi že program přestal pracovat. Bez obrazovovky ale naprosto vpohodÄ RO jede neni problem mit i 10 acc naraz bez lagu. Tuší nÄkdo kde by mohla byt chyba??

Guest Baalberith

Äao lidi mam takovy maly problem. Mam notebook HP Probook4535s s grafikou AMD Radeon™ HD 6480G (žadny vybuch geniality ale lepši jak dratem do oka) a pořidil jsem si k tomu obrazovku HP Compaq L2311c. Obrazovka vali vklidu vše jede ale RO prostě nezpustim. přes reborn.exe spustim luncher ten se naÄte opatchuje dam spustit vyhodi se mi normlani okno kde se loguju a tam se spusti načitaci koleÄko sedmiÄek a po par s to vyhodi že program přestal pracovat. Bez obrazovovky ale naprosto vpohodÄ RO jede neni problem mit i 10 acc naraz bez lagu. Tuší nÄkdo kde by mohla byt chyba??

pokial mas zapnute RCX, tak ho vypni. Povypinat beziace programy na pozadi moze tiez pomoct.

pokial mas zapnute RCX, tak ho vypni. Povypinat beziace programy na pozadi moze tiez pomoct.

RCX jsem vživotÄ nepoužil. tak snad by nemuselo byt ani zapnute :), bezici programy na pozadi mmm jo to kdybych věděl jak a kde vyřešit xD

Edit:

tak jsem zkusil vše. kompletni rein RO, preventivni rein ovladace grafarny, instalaci vsech systemovych aktualizaci, dodateÄnou instalci frame worku a jeho aktualizaci ... a nic furt to samy patcher opachuje dam spustit a bila obrazovka a konec ...

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...