.Jakubicek. Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Zdalo se mi to nebo jsem videl v CP pouzivat normalne skilly ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 S tim opoustenim hradu: Zakazat behem GW nebo opravit aby zustalo empo ale vyhodi to vsechny hrace z hradu. Ale spis ta prvni moznost. Tak to vidim ja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexie Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 I mÄ se to s tím CPÄkem občas zdálo. Ale mohla jsem mít halucinace.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Opusteni hradu proc ne, ale zmizeni a neobjeveni empa urcite ne, at si bezne naprosto mimo Jirkan rika co chce.Jinak az teda na chybku v tom alde to bylo vcelku fajn My se bavili a verim, ze nejen my. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Ten post prave rozumny neni, jelikoz dokud chces hrat GW pro zabavu, tak to stoji za prd. Me ta krasna hra uz davno vubec nebavi a hraju ji pro to, abych moh nekomu nakopat zadek a pak si tu cist o tom kdo ho ma vetsiho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 My se bavili a verim, ze nejen my. no ja se nebavil, odezvy nad 2k milisekund me uzemnili do pozice ctenare akcniho comixu:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 (edited) S tim opoustenim hradu: Zakazat behem GW nebo opravit aby zustalo empo ale vyhodi to vsechny hrace z hradu. Ale spis ta prvni moznost. Tak to vidim ja....ZakázaÂť íşplne, zbytoÄná Äpekulácia, keby to vyhadzovalo Âľudí z hradu, tak by sa takto pretáÄalo bez námahy... Každopádne fajnový bug, divím sa, že to niekto neskíşsil skí´r A íşmysel bol skí´r znížiÂť invest a čistá zvedavosÂť (tá najviac ) Edited February 8, 2009 by Baalberith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 ZakázaÂť íşplne, zbytoÄná Äpekulácia, keby to vyhadzovalo Âľudí z hradu, tak by sa takto pretáÄalo bez námahy... Každopádne fajnový bugNaprosty souhlas...že to niekto neskíşsil skí´r Kuzma the revolutionary A íşmysel bol skí´r znížiÂť invest a čistá zvedavosÂť (tá najviac )Yop, nejspis opustili hrad s tim, ze byl pred hradem uz nazhaveny sinx, ktery by to dobyl jako prvni a zbytek by z toho byl nestastny. Kazdopadne zajimavy takticky tah, nic fer, ale nic neprekvapujiciho Snad se to do pristich valek vyresi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rm1 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 To sem si zase neco nechal utect .... doufam ze to nestihnou zkazit do pristich GW abych si to taky moh uzit a cist si brekot RNR a RiC Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 nÄkolikrát bÄhem gw se mi stalo že sem se prostě zastavil a nemohl pohnout, ani po @rf, nestal sem ani v pasti, ale ve fiberlocku, stal sem tam trebas pul minuty a dostala me z tama smrt nebo rlg řeÄíte ho.na, potřebuju něco udÄlat s tímhle protože tohle byl hnus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 řeÄíte ho.na, potřebuju něco udÄlat s tímhle protože tohle byl hnus...Jestli to delalo jen tobe, tak presne takhle se projevuje, kdyz jsou vypadky na lince od tebe ven (to je tak kdyz nekdo treba zapomene zapnutej torrent...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 8, 2009 Author Report Share Posted February 8, 2009 2009-02-07 20:11:56 -> Guilda [Wrath of Angels] opustila hrad c.0 Tohle nebylo moc hezky Predpokladam ze se to bude resit, napr. zruseni moznosti opustit hrad v prubehu gw.jj, od pristich gw uz nepujde opustit hrad behem gw. F0rm1: s tema kecama jsi na nejlepsi ceste k zakazni pristupu na forum. Myslim to s tebou dobre kdyz ti radim, at toho nechas. Svym zpusobem to plati pro vsechny. Neprizivujte hadky, bavte se normalne. Dosahnete jen toho, ze se to zas bude warnovat a mazat. Jste tomu hodne blizko. presi: to samy se mi taky nekolikrat stalo, a nenasel jsem reseni Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Jestli to delalo jen tobe, tak presne takhle se projevuje, kdyz jsou vypadky na lince od tebe ven (to je tak kdyz nekdo treba zapomene zapnutej torrent...)vÄechno jelo uplnÄ nádhernÄ, skilly sem mohl používat, vt plynulé, ostatní hráči kolem mÄ nádhernÄ plynule vÄechno... na notasu nemám ani torrentového klienta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 To sem si zase neco nechal utect .... doufam ze to nestihnou zkazit do pristich GW abych si to taky moh uzit a cist si brekot RNR a RiC Nezlob se Nagi, ale RNR jsou ti poslední co bych tu Äekal breÄet Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rm1 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 jj, od pristich gw uz nepujde opustit hrad behem gw. F0rm1: s tema kecama jsi na nejlepsi ceste k zakazni pristupu na forum. Myslim to s tebou dobre kdyz ti radim, at toho nechas. Svym zpusobem to plati pro vsechny. Neprizivujte hadky, bavte se normalne. Dosahnete jen toho, ze se to zas bude warnovat a mazat. Jste tomu hodne blizko. presi: to samy se mi taky nekolikrat stalo, a nenasel jsem reseni Rozkaz sefe ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Priste si sednia postav se, pomaha to A nemyslim to jako zert ale fungujici reseni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 stalo se vam nekdy neco podobneho? [a nemyslim jen v sobotu v alde xD] tohle a tohle.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Jojo, sonica sem uz parkrat taky dostal jinak nechapu co bych tam mel videt neobvykleho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 covece mozna to empo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 covece mozna to empo Ahaaa, mno na tom uz mozna neco bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Jojo, sonica sem uz parkrat taky dostal jinak nechapu co bych tam mel videt neobvykleho jop pardon jsem zapomel zduraznit ze neni dulezite co na screenu videt je, ale prave to co tam neni xDa jj empo nebylo videt o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saravok Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 taky mi parkrat probliklo, ale dal sem @rf a bylo back, zeby David Coperfield ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 15, 2009 Author Report Share Posted February 15, 2009 Take oznamuju, ze v Aldebaranu a Prontere uz je takovy invest, ktery me donutil splnit co jsem slibil - pokud behem nasledujiciho tydne a pul (do pristi soboty) o tyto hrady nebudou zadne boje, nebo utocnici vymizi driv nez vyjdou z pasti (obrazne receno, zkratka budou bez sance), budu donucen omezit drop truhel. Nejspis tak, ze budou z hradu padat kazdy den maximalne 2 truhly (spolecna + specificka) az do doby, nez se v hradech opet zacne bojovat.Vstupuje v platnost ode dneska v Prontere. P.S.: po dohode mezi sebou zkuste navrhnout nejaky reseni (rozumny). Je to predevsim na vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Vstupuje v platnost ode dneska v Prontere. P.S.: po dohode mezi sebou zkuste navrhnout nejaky reseni (rozumny). Je to predevsim na vasNo co k tomu muzu rict, tak jedine, co se stane bude, ze na GW uz nebude chodit vubec nikdo. Neni duvod branit 2 truhly. Moznost je breaknout ali. Coz:1) mi neni prijemne, pac bych mel ze dne na den utocit na lidi, se kteryma sem ted hodne dlouho branil/utocil spolecne.2) mozna pomuze a ozivi nejake boje. Jinak kdyz by se ali breaknuly, tak kdybychom utocili my na alde, tak u nas ty truhly zustanou 2? Jestli je podminka utocit na prontu. Nakonec bych rekl, ze mi to pripomina to, co mel jednu dobu Rithvariel v signature. Neco o nejlepsich bezcich a rezani nohou a tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Nakonec bych rekl, ze mi to pripomina to, co mel jednu dobu Rithvariel v signature. Neco o nejlepsich bezcich a rezani nohou a tak...Aniz bych chtel cokoli jineho nez rejpnout, tak v pripade te Pronty by se pravdepodobne rezalo spise pr... zadky nez nohy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts