Klaymen Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 preto som vravel o dohode s top ali ktorej uz nejde o equip ale o zabavu, ze by ich nechali sa hrat na vlastnom piesocku nech sa nequipuju. ale pri ich potrebe EGOboostu tym ze vybiju noobov z hradu a vezmu im aj tu malu nadej ziskat valk veci bez zdlhaveho equipovania, tahania, cistenia, umierania(naopak mozu kludne expit a zhanat jednoduchsie veci a pritom investovat) popripade mozu slubit neutocenie v pripade ze budu mat postarane o zabavu vo vlastnom hrade, teda "noob guildy" (prepacte za vyraz ale nvm ako inak ich dat dokopy, prosim neberte to ako urazku) budu nabiehat do RNR precastu a popripade ich zatlacia a naucia sa hrat proti silnemu superovy. ale to sa ajtak nikdy nestane lobo je vymysleny licencny system ktory im teraz zarucuje ochranu ale po 4 mesiacoch ked sa im to skonci budu mat problem lebo si na GW proti preboostenemu superovy (Ghostrig karty, GTB, atd. atd.) ani neskrtnu a po chvyli to 90% z nich prestane bavit nakolko bez hradu im guilda nebude vediet dat nic a umierat pod precastom neni zabava na dlho... to mali moznost poznat aj RNR aj PFTE a oboch to po case prestalo bavit a dali si "pauzu" (dufam ze sa tu zas nezacne flame o tom ze RNR to nikdy nerobili ale to len PFTE a naopak lebo to sa uz rozoberalo tolko krat ze uz je to trapne) moznosti ako si vycvicit supera je dost len sa treba uskromnit a neradovat sa z toho ze pokazite GW dalsim nadejnym GW guildam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 (edited) ... signatura: ... TEMPLARS(od banovacej akcie sa na GW neukazal... a pravdepodobne sa aj dlho neukaze) ... Nechapu proc zrovna ty tu tak aktivne resis gw a jak muzes vedet co se na nich presne deje ? edit: budiz ti odpusteno Edited January 19, 2009 by betr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Info z 2. ruky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaymen Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 potvrdzujem: info z 2. ruky, tak prepacte ak riesim nieco co je vyriesene... fak sory. to ze tu nehram neznamena ze nemam zaujem o to aby GW fungovali, hram tu sice uz len RP ale fungujece GW sa hodia, dobre na nich zarabaju obyc. hraci, ked je komu predavat herby, stemy, starsandy... tak sa peniaze zhanaju lahsie. Ale ospravedlnujem sa ti ze som riesil tieto GW, dufam ze mi niekedy v zivote budes moct odpustit moj strasny hriech. (aj ked mi je srdecne jedno co si TY myslis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Info z 2. ruky Asi jako ze ma Jimbo Ghosta od nas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saravok Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 (edited) Nevim, podle mÄ by se mÄli dohodnout a zaÄít chodit i na velké hrady, vÄřím že když se objeví Lemoni i VBR a jejich ali + flashove a WoA tak mají velkou Äanci prorazit hrad, navíc noobici by si mÄli taky zvyknout na AD a EDP, protože když pak vylezou z payonu, protože jim vyprÄí licence, tak se s nima DMG makeři mazlit nebudou. Já to vidÄl tenkrát, když sem Äel poprvé na velké hrady za snipa 85, dostal sem AD a koukal sem co mÄ to poslalo do mÄsta, protože v té dobÄ sem o demu jen slyÄel. Edited January 20, 2009 by Saravok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Nevim, podle mÄ by se mÄli dohodnout a zaÄít chodit i na velké hrady, vÄřím že když se objeví Lemoni i VBR a jejich ali + flashove a WoA tak mají velkou Äanci prorazit hrad, navíc noobici by si mÄli taky zvyknout na AD a EDP, protože když pak vylezou z payonu, protože jim vyprÄí licence, tak se s nima DMG makeři mazlit nebudou. Já to vidÄl tenkrát, když sem Äel poprvé na velké hrady za snipa 85, dostal sem AD a koukal sem co mÄ to poslalo do mÄsta, protože v té dobÄ sem o demu jen slyÄel.Hold kdyz nekdo nenosi tharu Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Hold kdyz nekdo nenosi tharu tak ona se nedá nacpat do luku, tak se nediv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 tak ona se nedá nacpat do luku, tak se nediv switch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 (edited) switch?kdo by se obtÄžoval? to se radči budu snažit aÂť mi to neprotlaÄí než zbabÄle potovat Edited January 20, 2009 by presi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saravok Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Hold kdyz nekdo nenosi tharu si povíme, až se ukážeÄ a potkáÄ Sametha nebo Harkena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 si povíme, až se ukážeÄ a potkáÄ Sametha nebo Harkena On uz Sameth prestal coldboltovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saravok Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 On uz Sameth prestal coldboltovat? nÄkdy, když ma náladu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 (edited) Vies miltanku, ked do niekoho stacia coldbolty, naco plytvat demami? Edited January 21, 2009 by Sameth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Vies miltanku, ked do niekoho stacia coldbolty, naco plytvat demami? No nvm jak to vypada na GW v dnesni dobe, ale v dobach kdyz jsem hraval, jsem te coldboltem fragovat nevidel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Tak to sme asi hrali na inych serveroch Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Tak to sme asi hrali na inych serveroch Bezesrandy. Netvrd mi, ze na GW, kdyz sme hrali, slo nekoho dat trojkovym coldboltem. Pokud si tim fragoval vic nez ADckem, smekam klobouk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 v tom maji ale kluci pravdu, lv3 coldbolt s +50% dmg (když poÄítám dvÄ siromy) musí dát na gw do valk ÄÂťítu, assu a podobných vÄcí dmg, které je člověku s smíchu (k smíchu by to bylo i od highwizny, která má vychytávky na matk o kterých se creovi ani nezdá...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Mozno som nesundal tolko co demom, ale par som sundal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 A nesypal do nich nÄkdo jiný jeÄtÄ? Nebooo afk dualy? HodnÄ lidí nemá ani problém chlastat demo bez stringů, natož nějaké cold bolty Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 (edited) Mozno som nesundal tolko co demom, ale par som sundal Svet potrebuje lidi jako jsi ty. Vazne. Edited January 23, 2009 by halikarnas Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Sameth je kterej z tech cernch figurek? sry musel sem si rypnout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Prave se ukazalo jak lze verit slovum Lemonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 (edited) Prave se ukazalo jak lze verit slovum Lemonu.crossové si uvÄdomili že jejich nej skill je EDP nebo si creatoři uvÄdomili že jejich nej skill je AD? btw. vítej na rebornu Edited January 26, 2009 by presi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 crossové si uvÄdomili že jejich nej skill je EDP nebo si creatoři uvÄdomili že jejich nej skill je AD? btw. vítej na rebornu Oni u toho neskoncili, oblibena novinka v precastu bylo hazet trade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts