Mars Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 SkvÄlá práce grat co více dodat? Snad jen nenechat se odradit od tÄch, kteří tomu nerozumí a neví co to znamena starat se o server vÄe kolem a předevÄím dÄlají to z vlastní vůle ve svém volnu a pro lidi !!! :omg: :omg: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeDee Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 A v com bola chyba vlastne? ak sa mozem opytat... diqi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 hlavni je ze to ma stastny konec ,)diky kenniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Připojuji se k dÄkovaÄce Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Neviem ako vam, ale mne to ide abs. bez problemov, dokonca sa mi zda (mozna, ze len mne), ze aj tie pozicaky ustupili. Vdaka, je to super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 DÄkujééém Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemontus Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Jojha, chvíÂľka napí¤tia dneska rano , ale Äakujeme vÄetci, A na margo toho Äo napísal mithress, no, takých Âľudí poznám(aj keÄ takýto projekt som eÄte nerobil) a aj keÄ je to s nimi Âťažké, íşprimne, myslím že nie je až také dí´ležité koÂľkí Âľudia Äloveka naÄtvíş ale koÂľkí ho potečia. A preto skrátka a dobre, DiiiiiiiiiiiiiiiiiiK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheep Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Mno peco procetl sem si tenhle topic a popravde ani nevim , z ceho vyplyva tvuj nazor, ze by se nekteri lide meli zamyslet nad svym chovanim.Treba sem neco prehlidl nebo sem neco nebral za dostatecnej dukaz pro to , co pises:) Kdyztak na to poukaz, at se vi co myslis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasho Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 (edited) Dobra prace :) Edit: Este sem zapomel Edited October 7, 2009 by Rasho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Připojuju se k mohutným díkům. Co se týÄe Mithovy myÄlenky.. nejčastěji ji nechápou právÄ ti, kterých se to týká... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 No oproti topicům co bývaly předtím tak tady vážnÄ nic nebylo .... ale možná spíÄ Const reagoval na icq a možné maily . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheep Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Připojuju se k mohutným díkům. Co se týÄe Mithovy myÄlenky.. nejčastěji ji nechápou právÄ ti, kterých se to týká... Mno, doufam, ze to nebylo na me:)(mne se to opravdu netyka), ale zase si rikam, ze na koho jineho jsi mohl reagovat, takze pokud jsi opravdu reagoval na me, tak te prosim o tom abys to prieste i rovnou na me smeroval. Dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheep Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 A druha vec, zase je tu podminka, ze jsi to smeroval na me, tak jsi ani nepochopil smysl meho textu. Ja chapu to, co peca napsal(myslenku, pointu, princip), jen nevim odkud cerpal:), nejspis ale jak uz nekdo uvedl to bude ICQ ci neco podobneho:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 A druha vec, zase je tu podminka, ze jsi to smeroval na me, tak jsi ani nepochopil smysl meho textu. Ja chapu to, co peca napsal(myslenku, pointu, princip), jen nevim odkud cerpal:), nejspis ale jak uz nekdo uvedl to bude ICQ ci neco podobneho:)Ovco ty jsi porad stejny Hrajues tu dva mozna vice mesicu, ani se nedivim, ze nechapes Mluvim o dlouhodobem chovani jistych jedincu, kteri si mysli, ze jim bylo krivdeno a proto se snazi znechutit i tem ostatnim. Nekteri to jiz pochopili, jini zase si mysli, ze se jim krivdi na kazdem kroku. Prikladem tomu muze byt nedavno "delani tajnych uprav" o ktere jsem rekl jen nekomu. Bohuzel ani moje slovo, ze se tam nic nemenilo, jim nestsacilo a porad si tocili svoje. Ono unavuje, kdyz ti hodinu nekdo vypisu jak je to vubec mozne, a jak si to muzu vubec dovolit. Jestli se tohle delo k3dT kazdy den, tak ma hodne pevne nervy. Snad je ti to ted jasnejsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yruga Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 (edited) ehm ... me to zase nejde -.-" je to upa to samy jako vcera =( ani Cp nejde -.-" Edited October 9, 2009 by Yruga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 ehm ... me to zase nejde -.-" je to upa to samy jako vcera =( ani Cp nejde -.-" Hmm me to taky nejede, ale to bude nejspis chyba u poskytovatele, lepe receno O2, pac mi jede vse krom RO, CP a ICQ, jinak na strankach rebornu vidim ze server vpoho bezi a je online neco pres 300 lidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odry Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Hmm me to taky nejede, ale to bude nejspis chyba u poskytovatele, lepe receno O2, pac mi jede vse krom RO, CP a ICQ, jinak na strankach rebornu vidim ze server vpoho bezi a je online neco pres 300 lidi. Me to taky nejede jen urcity www a icq a RO vubec Zly O2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yruga Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 nejspis ae jinej server mi de az na reb a ete jednu online hru =( chjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Tentokrát nás odpojil náÄ milovaný O2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 HodnÄ zvláÄtní... od O2 mám pravidelné výpadky asi každý druhý týden, už jsem si tak nějak zvykl a na infolince už mnÄ snad znají včichni operátoři... ale poslední dobou bez problémů a vÄera i dnes mi vÄe jede OK. Tak nevím jestli jim v řídícím centru pobíhá uprchlá opice nebo co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 HodnÄ zvláÄtní... od O2 mám pravidelné výpadky asi každý druhý týden.nvm jaké O2 máÄ, ale já na nÄm jel 2 roky+ a pohodis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts