Mitheress Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Z dnesniho dne vim, ze BG jen tak pustit nejde. Itemy co se tam nabizeji se daji farmou, kterou nekteri hraci dnes predvedli dosahnout velice lehce. Osobne se mi to vubec nelibi. Jak reseni vidim: - zakazat dualy- znemoznit AFK- zavest statistiky- nevim Verim, ze diskuze o nastaveni regulernich podminek se ujme GM Essex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaxx Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 ... BG ... Lamí otázka - co je to BG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 (edited) Podle mÄ by to chtÄlo minimálnÄ zakázat duály. I když se to nÄkdo rozhodne farmit ve dvaceti lidech stylem- jednou vyhraje první parta, podruhé druhá, tak to bude pořád zaslouženÄjÄí než když si Ätyři lidi pologují 5 klientů a jdou farmit badge. A rozhodnÄ bych zvážil jestli vůbec zavádÄt KvM Zaxx: http://ro.doddlercon.com/wiki/index.php?ti...War_of_Ragnarok Edited December 19, 2009 by Vertol Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 (edited) Podle mÄ by to chtÄlo minimálnÄ zakázat duály. I když se to nÄkdo rozhodne farmit ve dvaceti lidech stylem- jednou vyhraje první parta, podruhé druhá, tak to bude pořád zaslouženÄjÄí než když si Ätyři lidi pologují 5 klientů a jdou farmit badge.A rozhodnÄ bych zvážil jestli vůbec zavádÄt KvM Marwe, ja som to pochopil presne tak, ako ty. Ludia su velmi nachylni vyuzit vsetko, co nie je zakazane a vidim to, aj ked sa zakazu dualy( co je v dnesnej situacii skoro nemozne), tak ako ty, 80% hracov velmi rychle pride na to, ako prist lacno k dobremu vybaveniu: po dohode(dnes vyhrajem ja, zajtra ty a sme spokojni obidvaja) nebudu nic ine robit, ako sediet v BG arene a snazit sa to vyuzit. System BG by mal byt taky, aby to nemuselo Gm-ko kontrolovat, co je nemozne.Ked sa upravili MvP monstra tak, aby nebol lahko vyhuntitelny drop z nich, bolo to spravne. Ten drop si zasluzi ten kto na to ma. Ale tento system BG areny je skutocne zneuzitelny(vazna vec-drop je exkluzivny) a da sa velmi lahko (aj s kontrolou GM) obist.Obrazne: nechcem kazit radio, ked este nie je ani vyrobene, len treba zvazit, ci sa vobec oplati to radio vyrobit. Niekedy sa uvazovalo o BG vybave za uspech na GW. tam to netreba kontrolovat. Tam treba len ujasnit podmienky, za akych to bude dropovat z truhiel. A za tieto BG som. Edited December 19, 2009 by yellow4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgaine Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Bo by se to mohlo otevirat jenom eventove jednou dvakrat do tydne.. kdyz uz tady mame tolik gm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Co zapinat BG stejnym zpusobem jako ruletu (napr. kazde Utery, Ctvrtek a Patek od 19-20h). Battlegroundy upravit pro realnejsi pocet hracu ( podobne jako na CTF, kde se nastavuje velikost tymu (2-15)). Tim by se omezilo dualovani pro provoz BG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mei Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Co zapinat BG stejnym zpusobem jako ruletu (napr. kazde Utery, Ctvrtek a Patek od 19-20h). Battlegroundy upravit pro realnejsi pocet hracu ( podobne jako na CTF, kde se nastavuje velikost tymu (2-15)). Tim by se omezilo dualovani pro provoz BG. +1 akorad casteji nebo dele ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Co zapinat BG stejnym zpusobem jako ruletu (napr. kazde Utery, Ctvrtek a Patek od 19-20h). Battlegroundy upravit pro realnejsi pocet hracu ( podobne jako na CTF, kde se nastavuje velikost tymu (2-15)). Tim by se omezilo dualovani pro provoz BG. To neni vubec spatnej napad. Jeste zkus vymyslet, jak zamezi farmeni a spusteni BG nebrani uz vubec nic:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 ono jde stejne jen o ty itemy ze, o nic jinyho.Proc to proste nedat na nejakej drop k nahodnejm mobum.Ne konkretnim, aby to lidi huntili jak o zivot.Ale proste chaoticky se menicim - hrajes, mas stesi, padne.Nehrajes, nebudes mit.Itemy se dostanou mezi opravdu AKTIVNI hrace a nepujde to nijak podfouknout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Proc to proste nedat na nejakej drop k nahodnejm mobum. Dneska jsem tuto moznost resil s Froztem na pivku a je to i jedna z varitant. Ovsem BG eq je urceny jenom na pvp. A proto by mel byt ziskatelny v ramci pvp...Dalsi varianta jsou nove pripravovane Guild dungeony...je toho vic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 BG na serveru, kde jsou dualy naprostou samozrejmosti, je problem. Zvlast, kdyz tu uz neni zadna proti sobe vyhranena skupina, ktera by proti sobe v BG bitkovala. Jakmile moc nefunguji GW nebudou moc fungovat ani BG - coz znaci trochu nezajem hracu o GvG (neboli skupina vs skupina). Podle meho jsou BG provozuschopne v urcenou chvili(podobne jako jsou casy na GW), pokud se naplni nejaky limit hracu(napr. 5v5), jinak by se vlastni BG nespustili. Vubec kopirovani WoWka, ci jinych v euroamerickem svete uspesnejsich her, se mi zda ubohe. System gilda vs gilda, ktery je pro RO tak exkluzivni(dle poctu hracu), je skoda nevyuzit a ztratit tento potencional vuci BG je velka skoda. motto: Gild forever!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 BG aÂť jsou jak sou s tím že by byly jenom pro zábavu (popřípadÄ pro nějaké nic nedÄlající Äepičky). Drop BG equipu pouze z guild dungu v SE hradu (0,02 z nějakých hard mobů) s tím že do GD může jen majitel hradu. Tak se nebude muset kontrolovat duálování na BG.PopřípadÄ jeÄtÄ do GD udÄlat nějaký quest/něco jiného aby tam mohli i ostatní (resp. Majitelé zadarmo, návÄtÄvníci za něco) přiÄemž by v GD bylo zapnuté PVP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 (edited) BG aÂť jsou jak sou s tím že by byly jenom pro zábavu (popřípadÄ pro nějaké nic nedÄlající Äepičky). Drop BG equipu pouze z guild dungu v SE hradu (0,02 z nějakých hard mobů) s tím že do GD může jen majitel hradu. Tak se nebude muset kontrolovat duálování na BG.PopřípadÄ jeÄtÄ do GD udÄlat nějaký quest/něco jiného aby tam mohli i ostatní (resp. Majitelé zadarmo, návÄtÄvníci za něco) přiÄemž by v GD bylo zapnuté PVP.fajn přístup typu "já to nikdy mít nebudu, tak to udÄláme tak, aby je prakticky nemÄl nikdo" real reborn style Edited December 20, 2009 by presi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsuyu Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 (edited) BG aÂť jsou jak sou s tím že by byly jenom pro zábavu (popřípadÄ pro nějaké nic nedÄlající Äepičky). Drop BG equipu pouze z guild dungu v SE hradu (0,02 z nějakých hard mobů) s tím že do GD může jen majitel hradu.A co takhle to Äoupnout i do FE Guild Dungeonů s tím, že z mobů nebude padat BG eq., ale Badge, které půjdou smÄnit u NPC? Edited December 20, 2009 by Tsuyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mei Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 aby bg padal z normal mobu se me moc nelibi je to prece jen hlave eq na pvp do pvm zasahuje minimalne ;]navic item sou bind na char takze suppor char by mel proste smulu pokud by nahodou to nedostal pres share ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Kdyz uz by to melo padat z mobu v novych g dungeonech tak at padaji ty badge, daji se obchodovat mezi postavama a teprve od NPC za ne ziskat chteny equip. A do tech novych g dundeonu pristup jen majiteli hradu. Uz se to tu myslim nekde resilo ten pristu do g dungeonu pres g hunty a podobne... BG equip je pvp zalezitost, takze nevidim duvod proc by to melo nahodne padat z mobu po celym midgardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 To neni vubec spatnej napad. Jeste zkus vymyslet, jak zamezi farmeni a spusteni BG nebrani uz vubec nic:-)Co takhle ukladat do CP BG tabulky podobne GW statistice, kde by kazdy podle "dmg in" a "dmg out" rozeznal jestly se v BG bojovalo. Samozdrejme misto povolani dat jmena postav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
surya Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 BG su super ale bohuzial urcene pre velke mnozstvo aktivne online hracov co mi mat nebudeme, rozmyslal som aj o ponechani len jednej areny ale to by sme asi tiez nepokrily preto najviac sa mi zatial pacila myslienka ktoru zacal Liero z obmedzenim casu co tak nieco taketo - kazdy den na 1hod - pripravila by sa GvG arena - NPC na prihlasene - prihlaseny by boli vidiet v CP !! + u NPC - aby bolo vidiet kto sa chce zucastnit - party by boli trebars po 5-6 hracov, minimalny pocet part 5 na spustenie BG, party by sa random miesaly !! pokial by sa chcela pridat pocas BG nova parta moze, pokial jedna odide a ostanu len 4 BG nebude spustat suboje - Bedge by sa dali tradovat ,predavat cokolvek s nimi robit pokial nie su zamenene za eq ten by bol viazany na ucet !! suboje by fungovali - po zaregistrovani a spusteni by arena random vtiahla z mesta 2 teamy ktore by mali 1min na pripravu a potom 5 min na dobitie kamena- kamen by bol jeden uprostred areny !!! - po vyhre by kazdy clen obdrzal Badge a vypisalo by sa ktora parta vyhrala pre vsetkych hracov - mohlo by sa k tomu spravit aj rebricek naj team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted December 20, 2009 Author Report Share Posted December 20, 2009 Podminky jsou jasne dane. bg equip se bude dat ziskat jedine hranim bg, zadne dropy mimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Jestli budou badge jen z BG tak jsem pro aby byly badge character bound. Kdo chce nějaký equip na konkrétní char tak aÂť s ním fajtí a ne, že si to nafarmí nějakým bojeschopným charem. O tom BG jsou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Jestli budou badge jen z BG tak jsem pro aby byly badge character bound. Kdo chce nějaký equip na konkrétní char tak aÂť s ním fajtí a ne, že si to nafarmí nějakým bojeschopným charem. O tom BG jsou Jzs, to se tam zase s LKckem nedostanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemontus Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Pardon ze som taky nevsimavy, co je BG som uz pochopil, ale o akom konkretnom equipe sa tu bavi, bo kazdy hovori len BG equip, ale akosi nvm ktory presne sa mysli, je to niekde vymenovane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Pardon ze som taky nevsimavy, co je BG som uz pochopil, ale o akom konkretnom equipe sa tu bavi, bo kazdy hovori len BG equip, ale akosi nvm ktory presne sa mysli, je to niekde vymenovane?zbranÄ: http://ro.doddlercon.com/wiki/index.php?ti...s#Battlegroundsarmory: http://ro.doddlercon.com/wiki/index.php?ti...pdate_Equipment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 bg equip na reborne zmysel nema .. skoda casu a namahy Link to comment Share on other sites More sharing options...
surya Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 bg equip na reborne zmysel nema .. skoda casu a namahyja si myslim ze zmysel urcite ma kedze je pouzitelny a kazda obnova eq na dlho-fungujucom servry je dobra. Len system BG subojov sa neda ( mozno da ale este som nevidel ) pouzit na tak malo hracov kedze minimum co by sa dalo pripravit je extra vela na reborn A technicky sa to dost vyvraca kedze je zakazane dualovat a zaroven nieje ani dost hracov aby sa nedualovalo na BG preto by som KVM Battleground v oficialnej podobe nedaval a BG EQ implementoval do niecoho co je podobne alebo PvP/GvG orientovane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts