Jump to content
Reborn fórum

Pracovní­ nabí­dka / poptávka

k3dT

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 230
  • Created
  • Last Reply

no sklada uz asi tri roky, ale na gw to nechodi O.o

Ted sem se byl na GW juknout a nechapu proc tam lidi nechodej, ja s mojim 3 roky starym eq sem umiral statecne :P)

Verim tomu ze ted na gw muze jit kdokoliv, kdo ma trosku inteligence a bude se snazit

no sklada uz asi tri roky, ale na gw to nechodi O.o

Ted sem se byl na GW juknout a nechapu proc tam lidi nechodej, ja s mojim 3 roky starym eq sem umiral statecne :devil2:)

Verim tomu ze ted na gw muze jit kdokoliv, kdo ma trosku inteligence a bude se snazit

Jo, to demo do toho gtbÄka je íşíşíşíşíşža a umí­rat na JTÄka je taky fajn :P

Uz zase?:P Skladate 4 plny guildy nebo co... :devil2:

Ten inzerát přehazuju dopředu právÄ kvůli Ämoulům jako ty co tyhle vÄci musí­ mermomoci komentovat a zahazujou podstatné vÄci v topicu spamem, ale Äekal jsem že si zas nÄkdo rýpne... vy si klidnÄ už do guildy nikdy nikoho nenabí­rejte, já náboru nové krve rád využiju.

Ten inzerát přehazuju dopředu právÄ kvůli Ämoulům jako ty co tyhle vÄci musí­ mermomoci komentovat a zahazujou podstatné vÄci v topicu spamem, ale Äekal jsem že si zas nÄkdo rýpne... vy si klidnÄ už do guildy nikdy nikoho nenabí­rejte, já náboru nové krve rád využiju.

Kdyby to nebylo tak ohrany a neobjevovalo se to tu kazdych par mesicu porad dokola stejne jako reci o gw, tak bych ani nerypal :P Ale takhle to vzbuzuje usmev :devil2:

Kdyby to nebylo tak ohrany a neobjevovalo se to tu kazdych par mesicu porad dokola stejne jako reci o gw, tak bych ani nerypal :P Ale takhle to vzbuzuje usmev :devil2:

Tjn, kdyz jsem byl pak na "ohnostroji" v muzeu, tak tam bylo odhadem 2x vic lidi nez na gw, kde se mi i dnes stalo ze jsem prosel celej hrad a cestou jsem nikoho nepotkal.

Guest Miltank

Tjn, kdyz jsem byl pak na "ohnostroji" v muzeu, tak tam bylo odhadem 2x vic lidi nez na gw, kde se mi i dnes stalo ze jsem prosel celej hrad a cestou jsem nikoho nepotkal.

To me prekvapuje betre, ze to nevis. Tak ja ti to teda napisu. Na Rebornu GW NIKOHO nezajimaji. Tady se poklidne delaji hunty, kopou mapy a vyrabi cepicky. Lidi co hrajou GW jsou zli, pouzivaji boty a haxy, maji porad blbe kecy a nikdo je nema rad. Snad uz jsi v obraze. :P

To me prekvapuje betre, ze to nevis. Tak ja ti to teda napisu. Na Rebornu GW NIKOHO nezajimaji. Tady se poklidne delaji hunty, kopou mapy a vyrabi cepicky. Lidi co hrajou GW jsou zli, pouzivaji boty a haxy, maji porad blbe kecy a nikdo je nema rad. Snad uz jsi v obraze. :devil2:

Nesouhlasiiim .. najde se par jedincu co tu hrajou GW .. nebo na ne aspon chodi a nemaji radi ty co jen tupe delaj huntu, kopou poklady a vyrabi cepicky .. tak me napada ze to bude ten duvod proc me nikdo nema rad, jelikoz ja delam oboji. :P

ObÄas je nakonec lepÄí­ být na jedné stranÄ než mezi dvÄmi :devil2:

Hm, neni to dokonce i nějaké pří­sloví­? :P

Problém je podle mÄ i v tom, že celkovÄ reborn komunita omladila (nemyslí­m o nové hráÄe, ale že Äla s průmÄrným vÄkem dolů). Už tu neni tolik lidí­ co by se dalo vyhecovat. A vůbec nevim proÄ to řeÄí­te v létÄ, když v létÄ hraje minimum lidí­. A ti co hrají­, tak se jim přirozenÄ nechce grindit po nějaké letní­ činnosti.

• 2 weeks later...

Jsem tu na rebu novej a chtÄl bych nějakou guildu s pár lidma, kde se můžu bavit a v budoucnu třeba i zůÄastřovat různých akcí­. MomentálnÄ swordman 36 Doppelganger v plánu přestoupit na knighta :) Hraju tak 1-3 hodiny dennÄ dle nálady. Kdyžtak mi radči v pří­padÄ zájmu napiÄte tady na foru PMku :P Dí­ky.

• 2 months later...

Nabizim vyvrazdeni 1500 ks Orc Warrioru. Pokud by se to nektere gilde hodilo do huntu, nevahejte me kontaktovat.

PS: na odmene se snad dohodneme :)

edit: Odpracovano.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Guest White Sniper

O tom se nemluvi ne? Jak se da nejlepe udelat gilda, nebo ty vase chaty, predstavoval jsem si, ze tu uvidim, kdo chce pomoct s g huntem, nebo neco hleda, ale to tu toho je jen asi 10%, a najit to mezi tema spamama je brutal... Na vsecko musi kazdej reagovat, nejvic vitek ten musi ke kazde vete hodit nejakej blabol. Uz vim, kde nabral take hafo prispevku, za takou kratkou dobu /swt

Nekteri z vas si mozna pamatujou jak se jednou vypodaralo se sbiranim postu - proste se to jistejm lidem vynulovalo :)

Tim nechci GMradit, ale ..... :)

bylo na tech mych 5 prispevku v mem topicu, ktery jste prisli nekteri zaspamovat :)

• 3 weeks later...

Hledam nekoho sikovnyho,kdo ovlada top rankery (prvni trojku) a navaril by mi slimy z 15k starsandu (samozrejme vsechen potrebny matros zaplatim)

Preferuji maximalni sanci na uspech (BC,luk/dex gypsy,zradlo,IC apod).

Kdyz nekdo bude mit chut a cas,tak se mi prosim ozvete zde nebo ve hre na Jakubicek/Caesar.

stejna prosba jako nahore,zda by se nekdo nasel na vareni + prihodim starsandy navic (nebo prachy) jako odmenu za namahu

• 1 month later...

Update: 22.5. 2011

guilda Xenogears nabírá do svých řad nové tváře.

level 80+/advanced postava (při dohodě můžeme udělat výjimku)

...především tyto classy: (seřazeno podle priority)

Crusader (případně Paladin)

Monk (případně Champion)

Bard (případně Clown)

Sage (případně Professor)

Alchemist (případně Creator)

Wizard (případně High Wizard)

Dancer (případně Gypsy)

Hunter (případně Sniper)

Assassin (případně Assassin Cross)

... a další

Je zde i možnost náboru expanded classu (GS, ninja, SG, SL...) - zde je ale podmínkou solidní build a dlouhodobé zkušenosti ve hře.

Požadujeme :devil2: :

* Komunikativnost a aktivitu

* Základní znalost práce na PC

* Dostatečnou časovou flexibilitu

* Jistou míru oddanosti

Nabízíme :) :

* Ohodnocení odpovídající pozici v kolektivu a vašim výsledkům

* Zázemí stabilní společnosti Xenogears

* Perspektivní spolupráce s možností profesního rozvoje :)

* Účast na projektech v rámci guildy

* Přátelský kolektiv

* Komunikaci přes guildovní fórum, web a Ventrilo

* A především kopec srandy (PS: úchylové mají přednost :blum: )

Místo pracoviště:

* Doma :clap:

* V práci :P

* V herně :cool:

-Nástup dle dohody, možný ihned

Další informace můžete získat :

-PM zde

-ICQ 239 935 564

-PM/Mail na "PerthorN" ve hře (v krajních případech)

...

Soullinker

... a dalÄí­

Je zde i možnost náboru expanded classu (GS, ninja, SG, SL...)...

Koukam ze linkera pro jistotu dvakrat .. btw. je vubec neco (krome novice) co nenabirate ? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...