Guest kenjiro Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 ghost + ray +alica v stite a earthquake zatial kazdy prezity od RSX a Baphometa za necelych 7K od valkirky nvm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Ja by som rad vedel či sa dá zo sinom pomocou stealu ukradnut karta z moba. Niektorý hovoria že ano a niektorý že nie. Mne uz sa podarilo 2x stealnut iron cain z raydrica (0.02% Äanca).Dik za odpoveÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Ja by som rad vedel či sa dá zo sinom pomocou stealu ukradnut karta z moba. Niektorý hovoria že ano a niektorý že nie. Mne uz sa podarilo 2x stealnut iron cain z raydrica (0.02% Äanca).Dik za odpoveÄ ne, karty uz hodne dlouho nejdou ukrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Me bylo receno,ze nelze ukrast item na 8me a 9te pozici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Rok zpÄt jsem stealnul mandragoru, tak nevím jestli se od té doby něco zmÄnilo, každopádnÄ v novinkách jsem nic za tu dobu nenaÄel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Rok zpÄt jsem stealnul mandragoru, tak nevím jestli se od té doby něco zmÄnilo, každopádnÄ v novinkách jsem nic za tu dobu nenaÄel jj, v tu dobu to jeste slo ale do "novinek" se toto nejak nedostalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 jj, v tu dobu to jeste slo ale do "novinek" se toto nejak nedostalo 26.11.2007- viz screen, jsem stealnul bathorku...ale jak uz tu zaznelo v novinkach sem opravdu nepostrehl ze by karty nesly stealovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 jj, kazdej mob ma 10 drop slotu a krast jde jen z prvnich sedmi. Najdete si to v svn a nasledne hlasku o updatu svn v control panelu a dozvite se kdy se to u nas zmenilo... v eAthene je to uz 2 roky zpatky... V databazi jsou ty sloty vypsany po radcich, jinak co kazdej mob dropuje na 8 a 9. slotu (karta je vzdy 10.) najdete v eAthene v adresari db/mob_db.txt. V novinkach to neni nejspis proto, ze tehdy tech zmen probihalo fakt hodne a vypisovat to vsecko bylo nad lidsky sily, kdyz stacilo aby si kazdej kliknul na timeline eAtheny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 ChtÄl jsem se zeptat jak u nás funguje wanderer card. Popisek z reborn DB:Add a 2% chance of auto casting Level 1 Intimidate on an enemy when the user receives Physical Damage.[Thief Class]Flee Rate + 20[The Paper & Wild Rose & Shinobi & Dancing Dragon Card Combo] Script z reborn DB je nějak podezřele ořezaný:if(BaseClass == Job_Thief) bonus bFlee,20; if(isequipped(4172,4257,4230,4272) == 0) { bonus3 bAutoSpell,"RG_INTIMIDATE",1,20; } else { bonus bAgi,5; bonus bStr,5; bonus bAspdRate,5; bonus bSpeedRate,25; bonus2 bSPDrainValue,1,0; if(BaseClass == Job_Thief) bonus bNoGemStone,0} Doddler wiki:Add the chance of auto casting level 1 Snatch on an enemy when doing Physical Attack.If worn by Thief Class characters, it adds Flee Rate +20. EDIT: aw teÄ koukám pár stránek zpÄt... to máme v databázi kRO název toho skillu nebo jak je to? Včiml jsem si toho i u víc skillů z itemů- sense, slyness atd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 ChtÄl jsem se zeptat jak u nás funguje wanderer card. Popisek z reborn DB:Add a 2% chance of auto casting Level 1 Intimidate on an enemy when the user receives Physical Damage.[Thief Class]Flee Rate + 20[The Paper & Wild Rose & Shinobi & Dancing Dragon Card Combo] Script z reborn DB je nějak podezřele ořezaný:if(BaseClass == Job_Thief) bonus bFlee,20; if(isequipped(4172,4257,4230,4272) == 0) { bonus3 bAutoSpell,"RG_INTIMIDATE",1,20; } else { bonus bAgi,5; bonus bStr,5; bonus bAspdRate,5; bonus bSpeedRate,25; bonus2 bSPDrainValue,1,0; if(BaseClass == Job_Thief) bonus bNoGemStone,0} Doddler wiki:Add the chance of auto casting level 1 Snatch on an enemy when doing Physical Attack.If worn by Thief Class characters, it adds Flee Rate +20. EDIT: aw teÄ koukám pár stránek zpÄt... to máme v databázi kRO název toho skillu nebo jak je to? Včiml jsem si toho i u víc skillů z itemů- sense, slyness atd... Ten script mi nepřijde ořezaný...je tam přesnÄ to co se píÄe v popisu na doddleru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Ja by sem sa chcel optat do jakeho armoru mam pacnut angeling kartu? je lepči Odin's Blessing alebo Glittering Jacket?Valk armor je tak trochu drahy a tažko sehnatelny...a eÄte co vÄetko dokaže by ma zaujimalo...to že každy nalinkovany priest/HP bude zemna zíşfalý to už vim Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Ja by sem sa chcel optat do jakeho armoru mam pacnut angeling kartu? je lepči Odin's Blessing alebo Glittering Jacket?Valk armor je tak trochu drahy a tažko sehnatelny...a eÄte co vÄetko dokaže by ma zaujimalo...to že každy nalinkovany priest/HP bude zemna zíşfalý to už vim i wizny budou dost zoufalé, pořádní sinové taky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 i wizny budou dost zoufalé, pořádní sinové taky myslis tym že ma nejaky vplyv na elementy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Da ti holy property do armoru- to asi vis, ale co to presne znamena?To by jsi se dozvedel kdyby jsi sel na wiki-->Systém a herní mechanika-->Elementy a tam kukl na tabulku level 1.(radej jeste upresnim: smerem doprava si najedes na holy a pak smerem dolu vidis, ktery element na holy plati v % ) EDIT: jeste k usazeni, no to je ciste na tobe. Vem si v uvahu universalnost, vahu, def (glitering vs. formal) pripadne nerozbitnost (valk) nebo co dela v kombu (odin) a rozhodni. To sem pomohl co? Ale kdyz ona kazda moznost je vyuzitelna... ja osobne bych sahl kdyz uz ne po valku tak po formalu prave kvuli hezke def, universalnosti, lehkosti a navic je snadno ziskatelny, takze muzes i hezky zrefinovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 i wizny budou dost zoufalé, pořádní sinové taky ono takovy GC cruss z toho taky nebude na vetvi xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 SpíÄ zauvažuj i nad využitím do pvm, málo jich neni NejvÄtÄí nadÄji bych vložil v odina nebo valk. Odin je univerzální, solidní def. Navíc je s ním hromada equip komb a to i pro 2nd classy. Na GW tam kde využijeÄ holy property je taky předevÄím potřeba def- cross, WSko... snipeři taky. DalÄí možnost je valk, dražÄí, univerzální armor pro advancedy. +1 staty využije hodnÄ povolání, redukce na staty taky. A předevÄím nerozbitnost, i když ten armor využijeÄ jen situaÄnÄ tak je lepÄí, když se nemusíÄ bát, že dostaneÄ demem a neroztaví ti to ani WSko. Podle mÄ klady tÄchto dvou armorů dominují nad jejich vahou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 nerozmyslat a zohnat valk armor inak to nevidim...ak to ces vyuzit ci na gw ci na pvm vsade sa ti dokaze rozbit a stale si davat protekty je na p*** vlastna skusenost .....ja osobne by som to nedal do nicoho ineho ako do valk armoru...in my opinion Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 nerozmyslat a zohnat valk armor inak to nevidim...ak to ces vyuzit ci na gw ci na pvm vsade sa ti dokaze rozbit a stale si davat protekty je na p*** vlastna skusenost .....ja osobne by som to nedal do nicoho ineho ako do valk armoru...in my opinion njn ale obycejní lidi nezabili stovky valkyr a nevali se jim ty armory jen tak v kafre Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 P: Valk armor edit: to bylo spis na presiho, abych ho nastval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 P: Valk armor takuto poznamku sem tu cekal ... a za kolko ho ponukneÄ (PM) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oXIde Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 ChtÄl bych se zeptat, má nÄkdo Tao Gunka c. bo jak se to menuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 ChtÄl bych se zeptat, má nÄkdo Tao Gunka c. bo jak se to menuje ?na serveru jeste neni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 na serveru jeste neni A jsi si tím jistý? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Nehovor mi ze mas, to by som zjedol comp aj s klavesnicou Ale ak aj neni, coskoro snad bude (snad) Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Sice se za tenhle dotaz stydim ale co znamena u karty umisteni "Weapon Left"? tj jako pouze pro assasiny? edit: asi slapsi chvilka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.