Jump to content
Reborn fórum

Karty, karty, karticky :)

Gwaihir

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Replies 163
  • Created
  • Last Reply
Ja by som rad vedel či sa dá zo sinom pomocou stealu ukradnut karta z moba. Niektorý hovoria že ano a niektorý že nie. Mne uz sa podarilo 2x stealnut iron cain z raydrica (0.02% Äanca).

Dik za odpoveÄ :rolleyes:

ne, karty uz hodne dlouho nejdou ukrast

jj, kazdej mob ma 10 drop slotu a krast jde jen z prvnich sedmi. Najdete si to v svn a nasledne hlasku o updatu svn v control panelu a dozvite se kdy se to u nas zmenilo... v eAthene je to uz 2 roky zpatky...

V databazi jsou ty sloty vypsany po radcich, jinak co kazdej mob dropuje na 8 a 9. slotu (karta je vzdy 10.) najdete v eAthene v adresari db/mob_db.txt. V novinkach to neni nejspis proto, ze tehdy tech zmen probihalo fakt hodne a vypisovat to vsecko bylo nad lidsky sily, kdyz stacilo aby si kazdej kliknul na timeline eAtheny... :rolleyes:

• 1 month later...

ChtÄl jsem se zeptat jak u nás funguje wanderer card.

Popisek z reborn DB:

Add a 2% chance of auto casting Level 1 Intimidate on an enemy when the user receives Physical Damage.[Thief Class]Flee Rate + 20[The Paper & Wild Rose & Shinobi & Dancing Dragon Card Combo]

Script z reborn DB je nějak podezřele ořezaný:

if(BaseClass == Job_Thief) bonus bFlee,20; if(isequipped(4172,4257,4230,4272) == 0) { bonus3 bAutoSpell,"RG_INTIMIDATE",1,20; } else { bonus bAgi,5; bonus bStr,5; bonus bAspdRate,5; bonus bSpeedRate,25; bonus2 bSPDrainValue,1,0; if(BaseClass == Job_Thief) bonus bNoGemStone,0}

Doddler wiki:

Add the chance of auto casting level 1 Snatch on an enemy when doing Physical Attack.

If worn by Thief Class characters, it adds Flee Rate +20.

EDIT: aw teÄ koukám pár stránek zpÄt... to máme v databázi kRO název toho skillu nebo jak je to? :) Včiml jsem si toho i u ví­c skillů z itemů- sense, slyness atd...

ChtÄl jsem se zeptat jak u nás funguje wanderer card.

Popisek z reborn DB:

Add a 2% chance of auto casting Level 1 Intimidate on an enemy when the user receives Physical Damage.[Thief Class]Flee Rate + 20[The Paper & Wild Rose & Shinobi & Dancing Dragon Card Combo]

Script z reborn DB je nějak podezřele ořezaný:

if(BaseClass == Job_Thief) bonus bFlee,20; if(isequipped(4172,4257,4230,4272) == 0) { bonus3 bAutoSpell,"RG_INTIMIDATE",1,20; } else { bonus bAgi,5; bonus bStr,5; bonus bAspdRate,5; bonus bSpeedRate,25; bonus2 bSPDrainValue,1,0; if(BaseClass == Job_Thief) bonus bNoGemStone,0}

Doddler wiki:

Add the chance of auto casting level 1 Snatch on an enemy when doing Physical Attack.

If worn by Thief Class characters, it adds Flee Rate +20.

EDIT: aw teÄ koukám pár stránek zpÄt... to máme v databázi kRO název toho skillu nebo jak je to? :) Včiml jsem si toho i u ví­c skillů z itemů- sense, slyness atd...

Ten script mi nepřijde ořezaný...je tam přesnÄ to co se pí­Äe v popisu na doddleru... :)

• 2 weeks later...

Ja by sem sa chcel optat do jakeho armoru mam pacnut angeling kartu? je lepči Odin's Blessing alebo Glittering Jacket?

Valk armor je tak trochu drahy a tažko sehnatelny...

a eÄte co vÄetko dokaže by ma zaujimalo...to že každy nalinkovany priest/HP bude zemna zíşfalý to už vim :P

Ja by sem sa chcel optat do jakeho armoru mam pacnut angeling kartu? je lepči Odin's Blessing alebo Glittering Jacket?

Valk armor je tak trochu drahy a tažko sehnatelny...

a eÄte co vÄetko dokaže by ma zaujimalo...to že každy nalinkovany priest/HP bude zemna zíşfalý to už vim :P

i wizny budou dost zoufalé, pořádní­ sinové taky :P

Da ti holy property do armoru- to asi vis, ale co to presne znamena?

To by jsi se dozvedel kdyby jsi sel na wiki-->Systém a herní­ mechanika-->Elementy a tam kukl na tabulku level 1.

(radej jeste upresnim: smerem doprava si najedes na holy a pak smerem dolu vidis, ktery element na holy plati v % )

EDIT: jeste k usazeni, no to je ciste na tobe. Vem si v uvahu universalnost, vahu, def (glitering vs. formal) pripadne nerozbitnost (valk) nebo co dela v kombu (odin) a rozhodni. To sem pomohl co? :P

Ale kdyz ona kazda moznost je vyuzitelna... ja osobne bych sahl kdyz uz ne po valku tak po formalu prave kvuli hezke def, universalnosti, lehkosti a navic je snadno ziskatelny, takze muzes i hezky zrefinovat.

Spí­Ä zauvažuj i nad využití­m do pvm, málo jich neni :P NejvÄtÄí­ nadÄji bych vložil v odina nebo valk. Odin je univerzální­, solidní­ def. Naví­c je s ní­m hromada equip komb a to i pro 2nd classy. Na GW tam kde využijeÄ holy property je taky předevÄí­m potřeba def- cross, WSko... snipeři taky. DalÄí­ možnost je valk, dražÄí­, univerzální­ armor pro advancedy. +1 staty využije hodnÄ povolání­, redukce na staty taky. A předevÄí­m nerozbitnost, i když ten armor využijeÄ jen situaÄnÄ tak je lepÄí­, když se nemusí­Ä bát, že dostaneÄ demem a neroztaví­ ti to ani WSko. Podle mÄ klady tÄchto dvou armorů dominují­ nad jejich vahou :P

nerozmyslat a zohnat valk armor inak to nevidim...ak to ces vyuzit ci na gw ci na pvm vsade sa ti dokaze rozbit a stale si davat protekty je na p*** :P vlastna skusenost :P:D.....ja osobne by som to nedal do nicoho ineho ako do valk armoru...in my opinion :P

njn ale obycejní­ lidi nezabili stovky valkyr a nevali se jim ty armory jen tak v kafre :)

• 5 weeks later...
  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...