Guest Reinard Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Ja mel akorat smulu kdyz sem huntil khalitzburg kartu.. to sem stealnul Bone helm a hned v zapeti padl saber (3).. o par hodin pozdeji dalsi..tak sem pak radeji skoncil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shohai6 Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Elven Ears na 3. pokus. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Jakože ze třetího krtka/knockera? K postu u Mattova obchodu: už má +8 bootsy, tudíž je tvá nabídka passé... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Me se podarilo ukrast Myst Case Card. a vzapeti se upsat v cene a prodat ji za 300000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Me se podarilo ukrast Myst Case Card. a vzapeti se upsat v cene a prodat ji za 300000 To uz ale bylo davno, ne? Ja za podobnou cenu kupoval pred par mesicema hydra card, taky se nekdo upsal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 A ja zase ukradl Hiding clip. Pravda, nechapu jak se me to podarilo kdyz jsem byl na Salamandrech (mozna Kasy kdyz byl Anakin na n00bech) a oni si to predavali na zemi v morrocu asi nejaky bug ci co, ale posudte sami Zrejme je v Prostejove prilis teplo, to je upal hned 08/17/2009 20:02:32 (Main) 'JohniX' : hej ktera ta sinka me vzala ten hiding clip v morrocu?...necht ho okamzite vrati08/17/2009 20:04:09 (Main) 'Scanner' : hehe, on si nekdo hazi veci na zem a pak si stezuje 08/17/2009 20:06:58 (Main) 'Yaddle' : hh, neprahazuj equip pres zem 08/17/2009 20:07:42 (Main) 'Alenka' : jj nejlepsi vychova 08/17/2009 20:07:57 (Main) 'Yaddle' : za blbost se plati 08/17/2009 20:08:14 (Main) 'Taibur' : ..a za duveru ve slusnost bohuzel taky 08/17/2009 20:08:57 (Main) 'Scanner' : kdyz jsem byl maly tak me ucili, ze cizim lidem nemam verit08/17/2009 20:09:29 (Main) 'Alenka' : a poslouchat dospele, kteri rikaji ze pres zem se nepredava 08/17/2009 20:10:09 (Main) 'Ilyasviel von Einzbern' : jo Lootovaci peti jsou velice zravi 08/17/2009 20:11:28 (Main) 'Alenka' : prej sinka dekuje 08/17/2009 20:12:45 (Main) 'Little Punki' : ta sinka je podle me socka ktera nema ani kapku slusnosti A dneska nadhernej dialog o ktery se musim podelit (K/P/V) 'G3niuS' : ja hledam Chuckie,Metallicu,crolpse,HbladeH,a krasnou priestku Alenku( To G3niuS ) : a co me chces?( From G3niuS ) : ja jen ze mas JohniXuv hiding clip( To G3niuS ) : jo? to je ale nahodicka ( From G3niuS ) : a za chvili bude celej server vedet ze si mu ho ukradla a ze si socka co ( To G3niuS ) : a co jako zkousis? ( From G3niuS ) : ale az budou GW( From G3niuS ) : tk to napisu( To G3niuS ) : no a co ja s tim?( From G3niuS ) : at vsecky dulezite gildy o tom vi( To G3niuS ) : hele a vic co udelam ja? ( From G3niuS ) : jenom jako jstli ti to neni blby( From G3niuS ) : aspon vratit by si to mohla( From G3niuS ) : sice je jeho blbost ze on si to prehodil( To G3niuS ) : a co me ma jako byt blby? Ze si hazite po zemi klipy a nechate si je ukrast?( To G3niuS ) : a co assassinka Yaddle, nebyla to ona? ( From G3niuS ) : ne nebyla( To G3niuS ) : to je zajimavy podle tech PM co jste ji psali tak urcite ( From G3niuS ) : hm..proste si to byla ty( To G3niuS ) : zmenila povolani, a zbugla to z anubisu a ukradla v morrocu ( From G3niuS ) : tj jedno uz to vi ric....a az budou GW( To G3niuS ) : jinak vitej na foru v savechatech, bude to tam za 10 minut ( From G3niuS ) : tk to budou vedet vsecky gildy co chodi na GW( From G3niuS ) : no a( To G3niuS ) : at se pobaveji nad tebou i ostatni ( From G3niuS ) : nademnou se pobavi( From G3niuS ) : ale ty budes mit ostudu ze krades....( From G3niuS ) : sice on to vyhodil ale je slusnost to vratit( To G3niuS ) : skoda ze nejsme v realnem svete( From G3niuS ) : proc( To G3niuS ) : tam existuje trestny cin kriveho obvineni ( To G3niuS ) : mel bys problem ( From G3niuS ) : hm..ty ho budes mit v RO( To G3niuS ) : ale poradim ti, napis nekomu z GM, tyhle veci se vzdycky resily tak, ze se( To G3niuS ) : item maznul a zlodej zavrej, uvidime kdo to socknul ( To G3niuS ) : me ses pro smich, bez logu, jen podle zpravy na mainu vis kdo ho socknul ( From G3niuS ) : jo vim......a vi to i ostatni co se o tohle staraji( To G3niuS ) : tak sup sup at uz to je( From G3niuS ) : ty vis kdo to byl?( From G3niuS ) : asi ne...( To G3niuS ) : nejsem GM a nemam logy( From G3niuS ) : no vidis ale vis ze to bylo v morrocu( To G3niuS ) : )) LOL sami jste to napsali na main( From G3niuS ) : zvlastni ze?( From G3niuS ) : a na irc machroval kdo....resi to s GM( From G3niuS ) : uz se bojim( From G3niuS ) : ty( From G3niuS ) : -P( To G3niuS ) : tak si precti ty komentare z irc paranoiku P.S. Zadam onu asasinku ktera to sockla aby me ten klip vydala, kdyz uz ho mam jako mit ja Edit: odmazana spousta smajliku aby to vzalo forum. A jeste jeden link, zla Assassinka Yaddle (t.c. high priest) a jeji milostna korespondence http://mibbit.com/pb/dxgrZh Pachatelka prave kradouci, prevlecena za sinku, v morrocu http://up.mibbit.com/up/Y03yVpq7.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Téda, já mám asi zastaralý názory... od teÄ vím, že když chci, aby mi nÄkdo něco vrátil, musím ho pořádnÄ urážet abych ho naladil na správnou vlnu ÂŽe jste byli na salamech když jste to kradli? nevÄřím dokaž to! PRESUMPCE VINY přece platí vždy, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 fail btw, tusil sem ze jonhix je idiot, ale uroven jeho vychovani a vyjadrovani me prekvapila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Kdyby byl jirkan první. Velmi podobnÄ nevybíravým (dá se říct že jeÄtÄ horÄím způsobem) obviřoval assassinku, která je ve skuteÄnosti priestka a byla na Anubisech. Tímto bych rád podotkl, že taky Äekám na obviřovací PM, s nezvratným důkazem, že jsem taky na Mainu reagoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*PEpiNO* Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 No uz jsem se s tim chlubil ve screenech, ale shrnu to sem: nejlepsi co jsem ukradl byly asi elveny a infik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 obcas se podari i peknej steal, a to, co pak z nej padnulo, je uz jen tresnicka na dortu http://anakin.privacy.cz/font/steal.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 No, grát teda, když je nÄkdo lucker tak je nÄkdo lucker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted August 16, 2010 Author Report Share Posted August 16, 2010 No toto, ty gaunere =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 kdyz uz kradu, tak poradne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 obcas se podari i peknej steal, a to, co pak z nej padnulo, je uz jen tresnicka na dortu http://anakin.privacy.cz/font/steal.jpgNeverim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoffrey Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 elven earsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.