Gell Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 A nÄkdo tvrdí, že nepotřebujeÄ vůbec žádný komba, dáÄ na max iron fists, flee, trifektu, agi, bless a heal a jedeÄ celou dobu s noctrl, jedinej aktivní skill heal Dmg / Äas stejná jako s celým kombostromem, downtime nesrvonatelnÄ kratÄí (nulovej). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 A nÄkdo tvrdí, že nepotřebujeÄ vůbec žádný komba, dáÄ na max iron fists, flee, trifektu, agi, bless a heal a jedeÄ celou dobu s noctrl, jedinej aktivní skill heal Dmg / Äas stejná jako s celým kombostromem, downtime nesrvonatelnÄ kratÄí (nulovej).To je sice možný,ale v první řadÄ jde hlavnÄ o zábavu,tento styl hraní by mne určitě nebavil ,musí to být nuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Mental Strength - vyuzijes, nejen v PvP , ale i na tahani bossiku ... mozna i PvM kdyz nebudes chtit dostavat velke rany protoze to redukuje vyjma critikalu hodne melee utoku ... kazdopadne ... ano, vyuzijes jiAsura - o te uz bylo napsano tolik ze neni potreba neco rikat... davat ji jen na 1 mi prijde jako zbytecne bud rovnou na 5 nebo se vykaslat i na tss a furyDat asurou 50k dmg nebo 50.6k Dmg neni rozdil, 4 skill body ano U komba je lvl 5 asura hloupost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Dat asurou 50k dmg nebo 50.6k Dmg neni rozdil, 4 skill body ano U komba je lvl 5 asura hloupost.Dík,to sem potřeboval vědět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yzeuth Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 A nÄkdo tvrdí, že nepotřebujeÄ vůbec žádný komba, dáÄ na max iron fists, flee, trifektu, agi, bless a heal a jedeÄ celou dobu s noctrl, jedinej aktivní skill heal Dmg / Äas stejná jako s celým kombostromem, downtime nesrvonatelnÄ kratÄí (nulovej).Prej se tenhle build skvele expi...ale ty skill pointy zbydou tak by stejne bylo lepsi mit dalsi komba (kdyz uz tak pro zabavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Tak nakonec pojedu tohle: Síla 86 INT 34 AGI 81 DEX 46 VIT 24 LUK 4 Bez bostu a equipu. Demon bane 10 Divine protection 10 Blessing 10 Heal 3 Inc. agi 10 Ruwach 1 Teleport 2 Warp 4 Pneuma 1 Dec.ag. 1 Iron Fists 5 Summon Spirit Sphere 5 Spirit Sphere Absorption 1 Fury 3 Occult Impaction 5 Throw Spirit Sphere 3 Guillotine Fist 1 Flee 6 Raging Trifecta Blow (vetsi sance na combo asuru) 5 Raging Quadruple Blow 5 Raging Thrust 5 Zbydou dva body na rozdÄlení,buÄ dám do healu nebo do MS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yzeuth Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Asi rozjedu combo monka bude ciste na hunty staty: (zhruba, upravim to az budu mit na nej eq) 90 agi i str, dex 40, vit 1-25, int 36, luk co nejmin skilly: a+b 10, heal 4, pneuma, iron fist 5, summon spirit 5, ocult impact 5(pri hunteni urcite narazim na high def monstra), sphere absorb, flee 10(proste to flee chci mit davat to do te asury nema smysl jak uz sem tu psal), trifekta 10(kdyz dojde Sp bude dobry na pure mlaceni jak psal taibur) + zbyly komba na maxedit: kdyby nekdo mel na prodej ukovane elementalni fisty tak pisnete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Tak nakonec pojedu tohle:.. Bez bostu a equipu... Zbydou dva body na rozdÄlení,buÄ dám do healu nebo do MS. Bez equipu tÄžko soudit, ale vypadá to naprosto v pohodÄ. Myslím, že víc využijeÄ healu, než MS (ale já si s MS taky docela užil - v PvP na hraní a teÄ jsem ho párkrát nahodil i ve Výcvikovém centru) Asi rozjedu combo monka bude ciste na hunty.. (pri hunteni urcite narazim na high def monstra) ..Kombo s Occultem je imo na hunty dobrá postava, jenom nesmí mít člověk tendenci zabíjet hromadnÄ, to prostě nejde. Build taky není problém. VlastnÄ, myslím, že kombo mnich je skvÄlá postava na solo hru, ale musí se s ním jako se sólařem poÄítat.. A potom jako každá solo postava prakticky nemůže mít v buildu chybu, pokud člověk už nějaké zkuÄenosti s RO má a ví, jak skilly fungují. Pak jde už čistÄ jen o osobní preference, které jsou hráÄ od hráÄe různé. jeÄtÄ jedna poznámka.. Asuru z komba jen tak nÄkdo nedokáže lexnout, protože je na to potřeba priest s alespoř průmÄrnými schopnostmi. (ano, průmÄrnÄ schopný priest pak dokáže trefit lexu do libovolné Äásti komba, krom trifecty, pochopitelnÄ, tam je íşspÄch čistÄ náhodný.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Bez equipu tÄžko soudit, ale vypadá to naprosto v pohodÄ. Myslím, že víc využijeÄ healu, než MS (ale já si s MS taky docela užil - v PvP na hraní a teÄ jsem ho párkrát nahodil i ve Výcvikovém centru) Kombo s Occultem je imo na hunty dobrá postava, jenom nesmí mít člověk tendenci zabíjet hromadnÄ, to prostě nejde. Build taky není problém. VlastnÄ, myslím, že kombo mnich je skvÄlá postava na solo hru, ale musí se s ním jako se sólařem poÄítat.. A potom jako každá solo postava prakticky nemůže mít v buildu chybu, pokud člověk už nějaké zkuÄenosti s RO má a ví, jak skilly fungují. Pak jde už čistÄ jen o osobní preference, které jsou hráÄ od hráÄe různé. jeÄtÄ jedna poznámka.. Asuru z komba jen tak nÄkdo nedokáže lexnout, protože je na to potřeba priest s alespoř průmÄrnými schopnostmi. (ano, průmÄrnÄ schopný priest pak dokáže trefit lexu do libovolné Äásti komba, krom trifecty, pochopitelnÄ, tam je íşspÄch čistÄ náhodný.)Ehm,co znamená lexnout? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Ehm,co znamená lexnout? Lex Aeterna Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Lex Aeterna Zdravím,potřebuju poradit,jedu build podle předchozího příspÄvku a mám poslední dva body na rozdÄlení,buÄ dojet heal na 5 ,nebo root 2 ,nebo ms 2,co se vyplatí víc i v budoucnu za championa?Dík.Jedu jenom PVM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Zdravím,potřebuju poradit,jedu build podle předchozího příspÄvku a mám poslední dva body na rozdÄlení,buÄ dojet heal na 5 ,nebo root 2 ,nebo ms 2,co se vyplatí víc i v budoucnu za championa?Dík.Jedu jenom PVM.V PvM prostředí víc využijeÄ, dle mého názoru, a způsobu, jakým jsem svou postavu hrál, jednoznaÄnÄ zvýÄení Healu.Vhodná volba se ale může ličit podle tebe, tvé povahy a tvého stylu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 JeÄtÄ něco.. Získal jsem pocit, že máÄ nejasnosti ohlednÄ přestupů na transcendent postavy.. Když dosáhneÄ jako monk levelu 99/50, dostaneÄ možnost přestoupit na High Novice level 1/1 — nezůstanou ti ani skilly, ani staty, které jsi mÄl před přestupem, zaÄínáÄ od nuly. (teda, od jedničky, abych byl přesný ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 JeÄtÄ něco.. Získal jsem pocit, že máÄ nejasnosti ohlednÄ přestupů na transcendent postavy.. Když dosáhneÄ jako monk levelu 99/50, dostaneÄ možnost přestoupit na High Novice level 1/1 — nezůstanou ti ani skilly, ani staty, které jsi mÄl před přestupem, zaÄínáÄ od nuly. (teda, od jedničky, abych byl přesný )Aha to jsem nevěděl ,dík potom je jasná volba heal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yzeuth Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Jak by ste udelali pure PvM kombare: Str>agi nebo naopak?Vetsina lidi tvrdi vyssi str ale ted jsem od par lidi slysel (i ja si to spis myslim) ze je hezci vyssi agi hlave kvuli aspd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 U trifecta stroje se hodí hromada agi, možná i víc než str. Ale u kombaře bych to jasnÄ vidÄl na str, ta agi tam není až tak brutálnÄ důležitá a to vÄetnÄ kombaření s mace místo fistu. Navíc pro OI, TSS je agi naprosto nepodstatná- kdyby jsi dÄlal hybrida nebo spiriÂťáka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yzeuth Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 No OI sice mam ale to jsem udelal velkou chybu. Trifekta stroj a kombar to sem mi zda jako jedno a to stejny takze mi furt neni nejak jasny jestli vetsi str nebo naopak ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Tady vůbec není jednoduchá odpovÄÄ. Tohle není ani tak otázka efektivity postavy, jako přizpůsobení postavy osobnosti hráÄe. Pokud tÄ baví hra ve stylu Dual Dagger Assassin (ctrl+click a jenom koukat), tak se nemusíÄ bát vÄtÄí AGI. Druhá cesta je, jak už bylo řeÄeno, víc po hybridní cestÄ než čisté kombo. Pokud jde o expení přes OI, tak i se 100str jdou obÄ tradiÄní OI-expitelný potvory, želvy a sleepeři, na dvÄ rány, a vÄřím, že co do poÄtu ran nebude rozdíl ani s 90str (nutno potvrdit, nechce se mi to poÄítat..). DPS (damage per second - zranÄní za vteřinu) jde velmi snadno zjiistit, při jakém pomÄru str a aspd bude nejvyÄÄí, ale myslím, že nejdůležitÄjÄí na celé vÄci je to, co se bude líbit tobÄ. Jestli pohled na vyÄÄí aspd, nebo pohled na vyÄÄí čísla. Edit: OstatnÄ, můj názor na celou vÄc je jasný, viz moji signaturu.. Tuhle vÄtu mÄl v podpisu člověk, který si říkal Dechant, jeÄtÄ na starém RagnaInfo fóru, a bezvýhradnÄ s ním souhlasím. (Snad nemusím překládat, kdyžtak se zeptejte starÄího bratra ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yzeuth Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Jo, neco na tom bude ,tak asi namaxuju agi (at se je na co koukat), nebo udelam str=agi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Tady vůbec není jednoduchá odpovÄÄ. Tohle není ani tak otázka efektivity postavy, jako přizpůsobení postavy osobnosti hráÄe. Pokud tÄ baví hra ve stylu Dual Dagger Assassin (ctrl+click a jenom koukat), tak se nemusíÄ bát vÄtÄí AGI. Druhá cesta je, jak už bylo řeÄeno, víc po hybridní cestÄ než čisté kombo. Pokud jde o expení přes OI, tak i se 100str jdou obÄ tradiÄní OI-expitelný potvory, želvy a sleepeři, na dvÄ rány, a vÄřím, že co do poÄtu ran nebude rozdíl ani s 90str (nutno potvrdit, nechce se mi to poÄítat..). DPS (damage per second - zranÄní za vteřinu) jde velmi snadno zjiistit, při jakém pomÄru str a aspd bude nejvyÄÄí, ale myslím, že nejdůležitÄjÄí na celé vÄci je to, co se bude líbit tobÄ. Jestli pohled na vyÄÄí aspd, nebo pohled na vyÄÄí čísla. Edit: OstatnÄ, můj názor na celou vÄc je jasný, viz moji signaturu.. Tuhle vÄtu mÄl v podpisu člověk, který si říkal Dechant, jeÄtÄ na starém RagnaInfo fóru, a bezvýhradnÄ s ním souhlasím. (Snad nemusím překládat, kdyžtak se zeptejte starÄího bratra )Hoj,by mne zajímalo s jakou zbraní dáváÄ želvu na dvÄ OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Hoj,by mne zajímalo s jakou zbraní dáváÄ želvu na dvÄ OI.íplnÄ obyÄejným Tripple Clamorous Chain. íčinným i na Pesty, kteří se to tam troÄku snaží znepříjemnit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 íplnÄ obyÄejným Tripple Clamorous Chain. íčinným i na Pesty, kteří se to tam troÄku snaží znepříjemnit.Tu kartu máÄ v každým slotu,kolik staÄí naplusovat ten chain?Dík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Tu kartu máÄ v každým slotu,kolik staÄí naplusovat ten chain?Dík.Tripple znamená, že ty karty jsou tři A pokud se dá vÄřit Doddlerovi, tak plusování nemá na minimální hodnotu zranÄní OI žádný vliv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 No nevím, zcela jistÄ nemám nic převratného. Ale tak co, poskytnou to můžu, zvláÄÂť když vÄříÄ, že ti to skuteÄnÄ pomůže.Staty:STR: 110 (85+25)AGI: 90 (78+12)VIT: 30 (24+6)INT: 48 (36+12)DEX: 60 (46+14)LUK: 5 (2+3) Výbava ovlivřující staty:Marionette Doll + Cramp card, Ring+Tarou Skilly: Monk skill tree simulatorHoj,můžu se zeptat co používáÄ ve druhým accessory? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Hoj,můžu se zeptat co používáÄ ve druhým accessory?Podle situace, standartnÄ The Sign, nÄkdy se hodí Smokie, nÄkdy Phen.. Druhý accessory slot není nezbytný pro bonus do statů, proto si můžeÄ vybrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.