Mukotsu Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 EXP: magni cap, sakkat nebo cokoliv co dava str/agi, pantie + undershirt (v undershirtu muze byt whisper), shield co dava redukci vuci monstrum na kterych expis, matyr do bot, 2ring s mantisamaGW: ryadrik, thara, poo poo nebo beret ale nekdy je lepsi cepice ktera dava str, evil druid a a botky i ringy plati i pro GW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Dotaz: pokud mám feelingy na jednom poli... scitaji se efekty vsech tri heatu? kdyz je nahodim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marx Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Jak ze presne funguji ty blesingy? A abych si dal shadow/union to musim mit taky oznacenou tu mapku? A jeste muze SG s knizkama davat komba? Jestli ano pak by byl celkem maser (napr: hydry do knih do PvP atd.) Diky...edit: Kdyz oznacim lunarne medium monstro ale ma min nez 6k HP tak to nepujde oznacit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Ahojky, chtÄl bych se zeptat... teÄ, když je v Thoru reflect, a velka valkyrenka ma quakekde se vyplatí házet si feelingy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 velka valkyrenka ma quakeaha odkud jsi kosmonaute, myslíÄ že velká se dává heatem (i když.. )jinak se to v odin3 vyplatí, přecejen skego sou skego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 No to si piÄ, farmí se na dual. Hm. Farmila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 aha odkud jsi kosmonaute, myslíÄ že velká se dává heatem (i když.. )jinak se to v odin3 vyplatí, přecejen skego sou skego mozna ze jen heatik na ni nestaci ale rozhodne ji par set tisicku muze srazit ( snad ) ... na malou stacii dva zejo...takze skego? mno takze skego by bylo place of the sun.. a co ostatní? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 mozna ze jen heatik na ni nestaci ale rozhodne ji par set tisicku muze srazit ( snad ) ... na malou stacii dva zejo...na malou staÄí jeden a co je pro velkou valkyru pár tisíc HP? má 3,5M hp a kolem sebe 4 healboty co jí dávájí healy za 9999, nemluvÄ o tom že umřeÄ víc než rychle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Na expení:Small- skegoMedium- galion/nekro?Large- po íşpravÄ thoru asi nějaké mvp, možná bow guardi, baroni/duke S tím, že bez party si budeÄ dávat možná tak ty galionky Pokud ti nebude vadit při expení knockback tak klidnÄ i třeba siromy v ID1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Na expení:Small- skegoMedium- galion/nekro?Large- po íşpravÄ thoru asi nějaké mvp, možná bow guardi, baroni/duke S tím, že bez party si budeÄ dávat možná tak ty galionky Pokud ti nebude vadit při expení knockback tak klidnÄ i třeba siromy v ID1 Gallioni bez party, skego s velkou, a pak neco vetsiho ... btw zkousel nekdo heatovat abys lake 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 btw zkousel nekdo heatovat abys lake 3? on heat odhazuje moby, takže abbys f3 půjde hooooooodnÄ blbÄ... zdá se mi že to pár lidí zkouÄelo, ale jelikož se tak neexpí normálnÄ, tak to asi nebude to pravé Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Medium- galion/nekro?Necro ma zly reflect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Fakt desítkový na 100% To mÄl vždycky? Jsem si ani nevšim JeÄtÄ mÄ napadlo... nějaké jednoduché moby s earth deleterem, jak se mi bude chtít tak to otestnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yzeuth Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 str 91+29int 6agi 90+13dex 40+8vit 23luk 1staty jsou vcetne eqjinak bych mel pupu, whispera, matyra, ve stitu redukci kartu, v 1. ringu smokie a v 2. ringu tarou + crampa v mythical lion mask.TK: spirnt 10 mild wind 7 counter kick (kvuli tomu ze jeho stance je 20%) fliyng kick (muze se hodit) SG:shadow (pry na 5 jde videt vpoho)vsechny blessingyunion(pry se s nim pekne expi na ice titanech)heel drop (stun spis do PvP) Dal by se vytahnout na 99 a popripade kde? A jak by to s nim vypadalo v PvP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 A vis o tom ze jako SG nemuzes delat TK mise? :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yzeuth Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Vim, a co to ma s tim spolecne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totko Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 potrebujem pomoc tie skilly ze comforfd moon a tak jak zistim na ktorej mape sa to da pouzit ?? a niekto mi howoril ze mi to zisti Soul Linker a ked je to pravda tak jako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 OhlednÄ SG mám nÄkolik dotázků: 1/ DMG Heatu ovlivnuje ( ze statu ) pouze STR ?2/ Jde ulozit feeling i v hrade?3/ A pokud to (2/) jde, bude to fungovat jako například >>http://cz.youtube.com/watch?v=ReaiJ5biLpY<< zde? nebo to bude jen vysávat SP jako v PvP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 OhlednÄ SG mám nÄkolik dotázků: 1/ DMG Heatu ovlivnuje ( ze statu ) pouze STR ?je ovplyvnená ATK, akurát SG má ÄaÂľčie skilly, ktorými si mí´žeÄ označiÂť príÄeru, ktorej budeÄ dávaÂť vyÄÄí dmg a ten už závisí od DEX, LUK a base LVL myslím. 2/ Jde ulozit feeling i v hrade?Ide samozrejme, ale poÄítaj tým, že každý hrad je iná mapa, takže si uložíÄ max. 3 hrady a po zmene hradov musíÄ vyexpiÂť nového. 3/ A pokud to (2/) jde, bude to fungovat jako například >>http://cz.youtube.com/watch?v=ReaiJ5biLpY<< zde? nebo to bude jen vysávat SP jako v PvP?Bude vysávaÂť len a len SP, max tebe HP, keÄ máÄ linku a Union Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Bude vysávaÂť len a len SP, max tebe HP, keÄ máÄ linku a Union aha ... tak dík... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Ide samozrejme, ale poÄítaj tým, že každý hrad je iná mapa, takže si uložíÄ max. 3 hrady a po zmene hradov musíÄ vyexpiÂť nového.V takovém případÄ (jak mi bylo řeÄeno) je umožnÄna zmÄna map Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Mám dotaz: Älo by , s priestem v partÄ , heatovat na Medusach? nebo jina neGallionova lokace na medium kde by to lezlo ale byl i nejaky drop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ergroilnin Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 No asi by to Älo, ale celkovÄ heat na monstra který nejsou neodhoditelný je ÄpatnÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 No asi by to Älo, ale celkovÄ heat na monstra který nejsou neodhoditelný je ÄpatnÄ.Dost zalezi na sikovnosti toho SG a pak vhodnosti mapy, cim vic zdi tim lepe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=beach_dun Zdi je tu kopec .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.