Jump to content
Reborn fórum

Anime

Thror

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply
Guest barbar_6

jj torrenty jsou dobre pro nove dily ale starsi se na nich shaneji spatne

takze thx za post asi na to kouknu abych si doplnil stare dily ktere jsem smazal kvuli mistu :)

i 0,5 TB se po urcite dobe ukaze jako dost malo :)

jj torrenty jsou dobre pro nove dily ale starsi se na nich shaneji spatne

takze thx za post asi na to kouknu abych si doplnil stare dily ktere jsem smazal kvuli mistu :)

i 0,5 TB se po urcite dobe ukaze jako dost malo :)

tak já mám vÄechny tak starý už neschání­m :)

nn lepsi na stahovani novejch dilu je tahle stranka nez torrenty. Novy dily vysilaji skoro kazdou stredu a hned ve ctvrtek uz sou na ty strance 3 mirrory pro stahovani toho novyho dilu, ktery je taky od prekladatelsky skupiny Dattebayo. Ja mam internet s rychlosti 512 a kdyz stahuju direct downloadem tak stahuju plnou rychlosti 60kb/s - tak rychle sem zatim s torrentama nikdy nestahoval

btw ty kdo videly Bleach urcite vi ze holka s porkem(loituma) je animace z Bleach

JJ Inoue v nejakym snad druhym dile, kdyz se zveda po konfliktu s autem :P Tech par vterin s pootocenim porku se neda prehlidnout :)

Jinak dalsi dil Bleach bude vysilan az 4. ledna, takze na pokracovani si pockame do patku 5. ledna :)

A kdybyste uz nekdo objevil Bleach Movie, tak sem s linkem :) Zatim je na netu spousta RAWu, ale v japonstine zrovna nevynikam :)

No a z DB taham vetsinou tech 50-60 kb/s coz je u me taky max, takze jsem spokojenej :)

A na DB jsou novy dily pravidelne kazdy tyden ve ctvrtek :)

nn lepsi na stahovani novejch dilu je tahle stranka nez torrenty. Novy dily vysilaji skoro kazdou stredu a hned ve ctvrtek uz sou na ty strance 3 mirrory pro stahovani toho novyho dilu, ktery je taky od prekladatelsky skupiny Dattebayo. Ja mam internet s rychlosti 512 a kdyz stahuju direct downloadem tak stahuju plnou rychlosti 60kb/s - tak rychle sem zatim s torrentama nikdy nestahoval

btw ty kdo videly Bleach urcite vi ze holka s porkem(loituma) je animace z Bleach

já ví­c než 60kb/s v torrentech mÄl jednou až 200kb/s :)

JJ Inoue v nejakym snad druhym dile, kdyz se zveda po konfliktu s autem :P Tech par vterin s pootocenim porku se neda prehlidnout :)

Jinak dalsi dil Bleach bude vysilan az 4. ledna, takze na pokracovani si pockame do patku 5. ledna :)

A kdybyste uz nekdo objevil Bleach Movie, tak sem s linkem :) Zatim je na netu spousta RAWu, ale v japonstine zrovna nevynikam :)

No a z DB taham vetsinou tech 50-60 kb/s coz je u me taky max, takze jsem spokojenej :)

A na DB jsou novy dily pravidelne kazdy tyden ve ctvrtek :)

to sami i na ty strance co sem tam dal taky novy dily kazdy ctvrtek. Ja nemuzu tahat vic nez 60kb/s protoze mam net jen 512. A k tomu filmu cet sem ze to bude prelozeny s angl. titulky az to vyjde na DVD prej se zadny kino ripy neprekladaji

Tak tos nemel destiku trefil si na strunu na kterou sem haklivej podle me je nejlepsi opening ten posledni a to s ukazkama z filmu posledni opening

druhej nejlepsi je podle me az ten prvni co rikas ty

aaaaaa kdyz uz sme u tech odkazu kdopak z vas vi ze Bleach ma OVA ktery se nijak nevztahuje k deji v serialu a neni to Memories in the rain?

tady mate odkazy na youtube je to rozdeleny na 4 casti a jmenuje se to Bleach : The Sealed Sword Frenzy

The Sealed Sword Frenzy 1

The Sealed Sword Frenzy 2

The Sealed Sword Frenzy 3

The Sealed Sword Frenzy 4

a mam pro vas jeste BONUS ochutnavky z filmu!!!

prewiev 1

preview 2

prewiew 3

:thumsup4: enjoy it

btw. konecne tam Rukia vytahne svuj mec :worthy:

Jinak jeste k serialu KONECNE konci 40ti dilovy filler o bounto ktery se odchyloval od mangy a konecne nastoupi skvele vypracovany pribeh a animace

dil 110 ma nazev: Reopening of the Substitute Business! The Terrifying Transfer Student

a to by uz melo zacit navazovat na film

Guest barbar_6

já zůstanu u Naruta i když jsem Bleach nevidÄl ale zůstanu u Naruta :thumsup4:

Chlape vernost je jedna vec, ale nevis o co prichazis. Zkus a uvidis. Jinak Naruto rox :worthy:, ale Bleach MEGA ROX

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...