Jump to content
Reborn fórum

videa z GW

Dasn9k

Recommended Posts

NejlepÄí­ je použí­vat x.264, ale u tohohle kodeku je problém, že si to lidi se slabÄí­m kompem moc nepřehrajou
No tak já neví­m, mÄl jsem testovací­ video 1024*768@30, kódovaný s nejvyÄÄí­ kvalitou, a na A XP 2200+ to Älo naprosto v pohodÄ. A to si myslim, že je v souÄasnosti už dost podprůmÄrnej poÄí­taÄ. Co sem v poslední­ dobÄ slyÄel, každej má 3 GHz a ví­c.

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply
Guest Baalberith

hmm DivX ma jednu velku vyhodu, ide donho kodovat aj priamo pri nahravani v slusnej kvalite bez vyrazneho znizenia vykonu procesoru, tak to robim ja a mam pri tom 2Ghz Turiona a 3 acc..stale hratelne, pri ostatnych codecoch to nebolo mozne (trosku mozno Xvid)...vyjde mi to na 600-800MB subor z jednych GW. Kvalitu oproti wmv som neskusal, chovam prirodzeny odpor voci vsetkemu s m$ v logu:D

j a mozno by stalo za to znizit framerate u tych videi na 15, kludne staci na GW aj 10, vyrazne to pomoze velkosti:D

j a mozno by stalo za to znizit framerate u tych videi na 15, kludne staci na GW aj 10, vyrazne to pomoze velkosti:D

Ja kdyz vidim video ktery neni plynuly, tak me chytaj krece :D

Vetsina lidi ma natolik dobrej net, ze videa 300 MB jim nedelaj problem. S kodekama je to tezky, kazdej ma nejaky klady a nejaky zapory. Jak jsem rek, od WMV jen tak nepujdu, zvlaste pokud se vam to nelibi jen kvuli tomu, ze mate osobni odpor k Microsoftu. Pokud chcete moje videa v DivX, predelejte si je sami...

• 3 weeks later...

Diky moc, jsem rad ze se vam to libi. S vyberem hudby vetsinou stravim vic casu nez s upravou a sestrihani videa a koukam ze se to vyplati :P Jsem moc rad ze se vam to libi :P

Este jsem se chtel zeptat...co rikate na kvalitu...mel bych zlepsit (za cenu zvyseni velikosti souboru) nebo to nechat takhle? Nejspis namitnete ze nejlepsi by bylo delat 2 verze, ale nechce se mi s tim moc crcat :P Na nektere je i tech 138 MB moc a nekteri by mohli pozadovat lepsi kvalitu...tak se radsi ptam :P

moc super Videjko moc moc dobrý jen tak dál..

Já bych nahrával taky ale mám nakej problém že když zapnu Fraps a ragnarok tak mi ragnarok vyskakuje v errorech tak vubec neví­m Äí­m by to homlo bejt, ale když mi niko poradí­ budu moc rád a když bude ví­ce videjí­ ze stejného Äasu o obrazu ví­ce lidí­ ooo good :)

:)

No provokoval sem, snazim se aby si asurak nedal ani sfery. Ale chce to trochu cviku, nekdy se i zadari prerusit cast. Ono to dost otraví­, treba mu pak boucnou nervy a tu asurku si do me da (rychla cesta ke kafre). Nebo odejde. Sice to pak bolí­ ale hold riziko povolani :)

No provokoval sem, snazim se aby si asurak nedal ani sfery. Ale chce to trochu cviku, nekdy se i zadari prerusit cast. Ono to dost otraví­, treba mu pak boucnou nervy a tu asurku si do me da (rychla cesta ke kafre). Nebo odejde. Sice to pak bolí­ ale hold riziko povolani :)

Mno kdyz mu das provoke, tak jde spis o to ze na tebe se vobodne protoze s tim atk co mu das se o tvuj reflekt rozbije a jde na kafru s tebou :], ale na low hp postavy mu potom staci dva poty :]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...