Gell Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 NejlepÄí je používat x.264, ale u tohohle kodeku je problém, že si to lidi se slabÄím kompem moc nepřehrajouNo tak já nevím, mÄl jsem testovací video 1024*768@30, kódovaný s nejvyÄÄí kvalitou, a na A XP 2200+ to Älo naprosto v pohodÄ. A to si myslim, že je v souÄasnosti už dost podprůmÄrnej poÄítaÄ. Co sem v poslední dobÄ slyÄel, každej má 3 GHz a víc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 hmm DivX ma jednu velku vyhodu, ide donho kodovat aj priamo pri nahravani v slusnej kvalite bez vyrazneho znizenia vykonu procesoru, tak to robim ja a mam pri tom 2Ghz Turiona a 3 acc..stale hratelne, pri ostatnych codecoch to nebolo mozne (trosku mozno Xvid)...vyjde mi to na 600-800MB subor z jednych GW. Kvalitu oproti wmv som neskusal, chovam prirodzeny odpor voci vsetkemu s m$ v logu:Dj a mozno by stalo za to znizit framerate u tych videi na 15, kludne staci na GW aj 10, vyrazne to pomoze velkosti:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 j a mozno by stalo za to znizit framerate u tych videi na 15, kludne staci na GW aj 10, vyrazne to pomoze velkosti:D Ja kdyz vidim video ktery neni plynuly, tak me chytaj krece Vetsina lidi ma natolik dobrej net, ze videa 300 MB jim nedelaj problem. S kodekama je to tezky, kazdej ma nejaky klady a nejaky zapory. Jak jsem rek, od WMV jen tak nepujdu, zvlaste pokud se vam to nelibi jen kvuli tomu, ze mate osobni odpor k Microsoftu. Pokud chcete moje videa v DivX, predelejte si je sami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Kocoure me to neva Jsou super a nenech se odradit Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Jen taková malá momentka z GW Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 OMG Perse :-))))))njn rodi je skiller ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 pff socky kto mal vedet ze z empa uz niesu expy keby som sa neponahlal na akciu tak si to dorobim na guardoch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Par minut pred GW jsem musel resetovat komp ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 No lol, takhle se nechat setřít ...a od empa btw má nÄkdo link na to RO - score video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Taak, po malych problemech se zmenou kodeku jsem se vratil zpet, abych vam prines nove video. Jako bonus tam na konci mate par champovych tanecnich kreaci XviD, 1Mbps, 640*512, 138 MBftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...GW.20070129.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Kocoure moc pekne udelany video a ta hudba mnam,jsi jednicka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Kocicko to je mooc pekne udelane jen s tim pokracuj a obdivuji vasi koordinaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Diky moc, jsem rad ze se vam to libi. S vyberem hudby vetsinou stravim vic casu nez s upravou a sestrihani videa a koukam ze se to vyplati Jsem moc rad ze se vam to libi Este jsem se chtel zeptat...co rikate na kvalitu...mel bych zlepsit (za cenu zvyseni velikosti souboru) nebo to nechat takhle? Nejspis namitnete ze nejlepsi by bylo delat 2 verze, ale nechce se mi s tim moc crcat Na nektere je i tech 138 MB moc a nekteri by mohli pozadovat lepsi kvalitu...tak se radsi ptam Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Sam za sebe rikam,ze to takhle bohate staci,hlavne at jsou dalsi a dalsi videa Link to comment Share on other sites More sharing options...
M5c4b Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 moc super Videjko moc moc dobrý jen tak dál..Já bych nahrával taky ale mám nakej problém že když zapnu Fraps a ragnarok tak mi ragnarok vyskakuje v errorech tak vubec nevím Äím by to homlo bejt, ale když mi niko poradí budu moc rád a když bude více videjí ze stejného Äasu o obrazu více lidí ooo good Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Ja sem pro vetsi kvalitu za cenu vetsi velikosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Dalsi video ze vcerejska. Neni to az takova akce, je to jedno z tech horsich, ale nektery momenty jsou dobry Ma to 144 MB a neco pres 17 minut.ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...GW.20070131.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Dalsi video ze vcerejska.Hmm proÄ Rasiel soustavnÄ provokuje asuráky? :) (Teda myslím že Rasiel, prostě paladin s crescent helmou.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Hmm proÄ Rasiel soustavnÄ provokuje asuráky? :) (Teda myslím že Rasiel, prostě paladin s crescent helmou.)Tomu jsem se taky divil A kvuli reflektu jsem se ho bal trefit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasiel Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 No provokoval sem, snazim se aby si asurak nedal ani sfery. Ale chce to trochu cviku, nekdy se i zadari prerusit cast. Ono to dost otraví, treba mu pak boucnou nervy a tu asurku si do me da (rychla cesta ke kafre). Nebo odejde. Sice to pak bolí ale hold riziko povolani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 No provokoval sem, snazim se aby si asurak nedal ani sfery. Ale chce to trochu cviku, nekdy se i zadari prerusit cast. Ono to dost otraví, treba mu pak boucnou nervy a tu asurku si do me da (rychla cesta ke kafre). Nebo odejde. Sice to pak bolí ale hold riziko povolani Mno kdyz mu das provoke, tak jde spis o to ze na tebe se vobodne protoze s tim atk co mu das se o tvuj reflekt rozbije a jde na kafru s tebou :], ale na low hp postavy mu potom staci dva poty :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Ja driv provokoval Geminiho a Miltanka, kdyz jeste nemeli skoro zadnou dexu, ale to jen tak ze srandy Ted to radsi nedelam Ono prerusit cast 120dex (Rogiho pripad) champovi neni legrace Link to comment Share on other sites More sharing options...
M5c4b Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Moc pekný video PS: byl sem tam taky videt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eowka Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 nadhera...len neviem preco este mate gw, ked takto sa mozte zabavat v pvp.cize opravim nadheru na OTRAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 videa t takovych adres, kde je nejake jahy.sh atd mi nejdou. pise ze stranka neexistuje. jakto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.