presi Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 LOOOOOL Jak tu tak koukám na ty EQ a buildy tak se mi chce zvracet me se chce zvracet kdyz tady machrujes jak male decko a nemas na valka... navíc, poslední post co tu je s equipem na WSko je starý 4 roky, ti lidi mají dávno doexpený build na úplně jiné parametry gw a hry obecnÄ, na equip který je dneska vyloženÄ k smíchu, protože holt tenkrát nic nebylo, takže bych chtÄl znovu pogratulovat k tomu, jak si setřel WSka rebornu...btw pak mi řekni jak dopadl duel s marwelem profíku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 +7 meteor plate s EDckem+5 Hurricane fury s cecil dAmon c. :shifty: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 btw pak mi řekni jak dopadl duel s marwelem profíku... Navic na to, ze to ma byt STR equip tam je par nejasnosti: vanberk = str+2 2x ring s mantisem = str+8, to mame str+10cramp = str+3 ring s mantisem = str+4 ring s tarou = str+2, kombo = +3, to mame +12, takze bych pak klidne mohl prehazovat za woola s rayem treba (zvlast kdyz mam moznost dalsi +1 v valky armoru kterej navic aspon nemusim opravovat)... Edit: aha mam to spatne (2x kombo), sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 i'm...skiller.. HR.. noobs...Juhuu, dalsi co prisel spasit lamky na rebornu. Diky. k veci: muj build na WS s oduvodnenim >>click<< (muj post z czro fora- nutna registrace; doporucuju procist to forum pokud se nekdo chce zorientovat ohledne WS) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Navic na to, ze to ma byt STR equip tam je par nejasnosti:vanberk = str+2 2x ring s mantisem = str+8, to mame str+10cramp = str+3 ring s mantisem = str+4 ring s tarou = str+2, kombo = +3, to mame +12Tak v tomhle máÄ fakt pár nejasností .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 ÂŽádné redukce na demihuman, žádné redukce na neutral, jediná redukce co máÄ je 15% na medium. Myslím, že strávíÄ víc Äasu ve mÄstÄ než v hradÄ, GL Navíc str spoÄítaná na hromadu str equipu, hodnÄ zastaralého equipu. Jak budeÄ chtít vzít accessorko z novÄjÄí zony tak ti bude chybÄt a budeÄ dÄlat silnÄjÄí jídlo... ale ty se nechceš učit od noobů žene? EDIT: navíc ti vyjde 62 agi místo 64, tu aspd máÄ na první pohled vyplozenou z doddlerovy kalkulaÄky, která ÄpatnÄ poÄítá refine hurricane fury Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Walgrenis Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 nope to je ozkouseny na test serveru valk armor je zbytecne narocnej na hunt..ale taky mozny uznavam Vertole hral sem neco podobnyho na 10 10 5 a nemuzu si stezovat ale uz tady koncim pac...toe fuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 pac si d*bil no sup na ten tvuj highrate, tam si machruj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 pac si d*bil no sup na ten tvuj highrate, tam si machruj...lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 TÄžko říct jaký tam bylo nastavení na tom serveru, ale přijít sem, nemít ponÄtí jaký je tady nastavení a zesmÄÄřovat dva roky starý příspÄvky je podle mÄ divný StatovÄ ten build nebyl Äpatný, jen to troÄku poladit a hrálo by se to dobře i tu. Akorát ten equip, hurricane fury se tu dá použít jen situaÄnÄ, já už ji ani nenosím. Pořádný sonik/lex demo a jdeÄ mÄsto. Já na GW tahám angeling hatku (obmÄna feather beretu), cranial thorn shield, varianty, +7 immune valky mant aÂť je i nějaký reflect Accessorka- buffalo horn (smokáÄ, horong) a druhý continental guard seal (chvíli jsem tahal vesper core 02)Ze zbraní tahám diligent war axku a když je linka tak combat knife/ice pick Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 zaujma ma aky gear ma mat WS na GW dnes ked ze som tu dlho nebol. co odporucujete a pod . Dik ALL - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 zaujma ma aky gear ma mat WS na GW dnes ked ze som tu dlho nebol. co odporucujete a pod . Dik ALL -STR kafra doll s vanberkem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Vítej z5 Pixíku, no teÄ je equip hodnÄ jiný, co si pamatuju jak jsi mi závidÄl jednu z prvních War Axe se Zipperem tak ta je dnes vcelku k smíchu. TeÄ je v módÄ Horn of the Buffalo+Thorn Shield+něco jednoruÄního a nebo obouruÄka Hurricane Fury.Na hlavu klasicky kondom nebo Feather Beret (nebo poo poo? ) teÄ už jsou nové Kafra dollky, co dávají redukci jen 5% ale zas jsou slotové a dávají +2 do nějakého statu. Takže záleží jen na tom, jak skloubíÄ starý build s novým equipem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Vítej z5 Pixíku, no teÄ je equip hodnÄ jiný, co si pamatuju jak jsi mi závidÄl jednu z prvních War Axe se Zipperem tak ta je dnes vcelku k smíchu. TeÄ je v módÄ Horn of the Buffalo+Thorn Shield+něco jednoruÄního a nebo obouruÄka Hurricane Fury.Na hlavu klasicky kondom nebo Feather Beret (nebo poo poo? ) teÄ už jsou nové Kafra dollky, co dávají redukci jen 5% ale zas jsou slotové a dávají +2 do nějakého statu. Takže záleží jen na tom, jak skloubíÄ starý build s novým equipem. dakujem pekne pracujem na geare kazdopadne zacinam od nuly ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepan Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Ahoj,obstaral jsem si IP na WSko, nemam s touto zbrani moc skusenosti a tak bych potreboval poradit , kam s nim mam chodit?Vim o sleeperech, ice titanech a to je tak vse , ale zajimalo by me jestli neni jeste nejaka jina lokace?K dispozici mam HPcko,endowa muj build je GW Diky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Ahoj,obstaral jsem si IP na WSko, nemam s touto zbrani moc skusenosti a tak bych potreboval poradit , kam s nim mam chodit?Vim o sleeperech, ice titanech a to je tak vse , ale zajimalo by me jestli neni jeste nejaka jina lokace?K dispozici mam HPcko,endowa muj build je GW Diky mocdatabáze - mobs - search - a vyplř políÄko def nějakou rozumnou hodnotou... btw hezká signatura na to že ti je tak 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 + zelvy, stalacticove, owl baroni, jup? jeste mozna nektery Gdungy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepan Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 btw hezká signatura na to že ti je tak 12 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepan Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 + zelvy, stalacticove, owl baroni, jup?Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 btw hezká signatura na to že ti je tak 12 btw tobÄ tam chybí n Jinak mám pocit, že nÄkterý GM ho upozorřovalo, aÂť si to zmÄní Hmm, banovatelné ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 btw tobÄ tam chybí n Jinak mám pocit, že nÄkterý GM ho upozorřovalo, aÂť si to zmÄní Hmm, banovatelné ...jo to byla aslay se mi zdá a nechybí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 jo to byla aslay se mi zdá a nechybí Takže to máÄ schválnÄ blbÄ? Jinak asi by neÄlo udÄlat, aby fórum umÄlo [ot][/ot] tagy a u každýho takovýho rámeÄku byl Äudl, kterým se veÄkerej ot na stránce zobrazí/schová? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 jo to byla aslay se mi zdá a nechybí Imo mysli an art a ne a art, jak mas ty. Ale popravde nez to Gell napsal, tak jsem si toho nevsim. Ale taky mi zni a art lip, ale zas je to samohlaska, tak bych se gramaticky asi spis priklonil k an. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Imo mysli an art a ne a art, jak mas ty. Ale popravde nez to Gell napsal, tak jsem si toho nevsim. Ale taky mi zni a art lip, ale zas je to samohlaska, tak bych se gramaticky asi spis priklonil k an.gramaticky správnÄ je samozřejmnÄ "an art" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 samozřejmnÄ Tentokrát tam máÄ "n" navíc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.