Miko2609 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 1) WindowLock - Pokud hrajete ve fullscreenu a stve vas kdyz zmacknete ALT+Tab, tak blika obrazovka, tohle vam roztahne okno (musite hrat v okne) pres celou obrazovku, budete videt jen hlavni panel s nabidkou start. Uz zadny blikani obrazovky taaakze k tomuto....1. da sa v tom nahravat ?2. ked hram v okne je naky prikaz na roztiahnutie obrazu ci ma to byt povodne vo FS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 1. Ve Vistach jo kdyz je zaply Aero (je to fullscreen DirectX plocha, kterou potrebuje fraps aby fungoval. Musi se pak zapnout "monitor windows desktop manager" nebo tak nejak to tam bude, uz si to moc nepamatuju) 2. Za behu nejde velikost okna menit (nebo nevim jak) Dalsi vec na kterou prisel dark - pokud vam funguje spatne dual, zapnete si AutoFreeCPU a ve hre pak menite klavesama Scroll Lock nebo CTRL+S prioritu okna, melo by vam to rozhodit ty okna v pozadi. Musite si s tim pohrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 thx skusim sa s tym pohrat a pac napisem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 ROextTak tohle je super, koneÄnÄ to chodí nějak normálnÄ. Docela rozdíl oproti tomu, kdy se to cukalo s jedním klientem ve mÄstÄ, v klidu a bez efektů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Novy MF fakt super koneÄnÄ je trial hratelnej i na Dual Core Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 jo akorat malickost - tu codepage si pokud mozno nastavte na 1250... sice vam nepujdou vsecky znaky s diakritikou, ale server unicode neumi, a kdyz potkate treba Šmajdalfa, tak misto Š uvidite ctvereck a to uz nijak osefovat nepujde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekk Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 (edited) Zdravím. ChtÄl jsem vyzkouÄet tuto hru na tomto Äeském serveru, ale herní klient se stahuje rychlostí 10 kb/s a nižÄí. Mohl by ho nÄkdo, kdo ho má stažené, nebo přímo nÄkdo z GM teamu uploadnout na nějaký spolehlivÄjÄí hosting? Rychlost stahování je vážnÄ nízká a den to stahovat nemohu. DÄkuji Edited June 25, 2009 by Zekk Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 25, 2009 Author Report Share Posted June 25, 2009 jede to 300kB/s no moznost hodit to jinam je... ale driv nez rano to nebude.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekk Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Kontaktuji spolužáka aby mi to vypálil, ale díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 8, 2009 Author Report Share Posted August 8, 2009 Na webu je ke stazeni nova testovaci verze herniho RO klienta. Je specialni tim, ze je to upraveny Ragnarok Renewal klient tak, aby fungoval s Rebornem. Hra nema tudiz problemy s patchovanim. Klienta muzete stahnout z obvykle adresy http://www.reborn.cz/klient Problemy piste sem... Je mozny ze se nejaky muzou vyskytnout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorgrin Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Na webu je ke stazeni nova testovaci verze herniho RO klienta. Je specialni tim, ze je to upraveny Ragnarok Renewal klient tak, aby fungoval s Rebornem. Hra nema tudiz problemy s patchovanim. Klienta muzete stahnout z obvykle adresy http://www.reborn.cz/klient Problemy piste sem... Je mozny ze se nejaky muzou vyskytnout. Jak moc je potreba mit novyho klienta a jak dlouho jeste bude podporovana stara verze? Ne ze by byl problem to stahnout, ale zatim to funguje tak jak to je ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 9, 2009 Author Report Share Posted August 9, 2009 Nooo momentalne delam na updatu na novou svn... Az tohle bude a zprovozni se k tomu ten quest log system, mozna jeste mercenaries... budu si hrat s exe z renewal klienta. A to uz budou muset mit vsichni novyho klienta. Rekl bych ze jeste tak dva, tri mesice prujdou stavajici klienti bez problemu. Az na to ze nejde patchovat Sakray Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisimen Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 ...nebylo by mozne dotahnout jeste epizodu 13:) nez se zacne plasit s renevalem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 (edited) Nebylo by možné s renewalem poÄkat tak jeÄtÄ aspoř 10-20et? ty nÄkteré zmÄny jsou dost nepÄkné (Expy podle lvlu moba a hráÄe, Heal ovlivnÄný ne "tabulkou", ale matk, ZruÄená redukce delaye u stringů, profy doplřujou jen 50% jejich max SP, ...) Edited August 9, 2009 by Nerosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 sisimene, Nerosane, vÄak nikdo neříká, že se přechází na Renewall. Jenom že si Kenny hraje s novým klientem a upravuje ho tak, aby bÄžel s Rebornem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 10, 2009 Author Report Share Posted August 10, 2009 jojo, renewal znamena jen novej klient a novejsi exe z toho - ma trosku jinak usporadany okna a ma nejaky funkce navic. Vsak uvidite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Jo už sem to vidÄl na jednom nejmenovaným serveru a moc se mi to nelíbilo (asi tím že nehraju přes BM - neukamenujte mÄ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Jo už sem to vidÄl na jednom nejmenovaným serveru a moc se mi to nelíbilo (asi tím že nehraju přes BM - neukamenujte mÄ )Ty vazne hrajes za hp bez bm ? To ja bych potreboval jeste minimalne 4tou listu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Ty vazne hrajes za hp bez bm ? To ja bych potreboval jeste minimalne 4tou listu.proÄ ne? staÄí stíhat přehazovat jednotlivý liÄty na první máÄ Wpoty, agi, bles, assu, KE, pneumu, magni, aeternu, divinu/hide/swna ostatních vÄci typu impo asperko, ress, suffra, port, decrease,...tÄÄ máÄ tu hlavní liÄtu jeÄtÄ jednoduÄÄí, páÄ asu můžeÄ mít na druhé nebo třetí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Ty vazne hrajes za hp bez bm ? To ja bych potreboval jeste minimalne 4tou listu.Proboha, k cemu nejaky zastaraly BM, kde se ani neda poradne chatovat, v dobe RoExt? (ktery navic je primo v oficialnim klientu takze to zvladne i sexkratarka v prumerne firme)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider4ewer Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 (edited) Ahoj, nejakých pár rokov som nehral Ragnarok a teraz by som si ho rád skíşsil zahraÂť..stiahol som si czechro klienta, ale chcem hrávaÂť tu.. len sa chcem spýtaÂť, či bude stačiÂť, keÄ po nainÄtalovaní Czechro klienta, hodím Reborn patcher? (bude hra obsahovaÂť vÄetko to Äo máte nastavené na vaÄom serveri? efekty atÄ.?) díky, $pider P.S. celý klient sa mi sÂťahovaÂť nechce, ale ak by to muselo byÂť, tak by som to skíşsil.. Edited August 22, 2009 by Spider4ewer Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 fakt tezko rict... pac neverim ze by tu nekdo kdo tomu rozumi mel czechro klienta (tzn vedel co vsecko obsahuje). Zkus reborn patcher, nech to opatchovat.. a uvidis jestli ti bude padat hra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider4ewer Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 fakt tezko rict... pac neverim ze by tu nekdo kdo tomu rozumi mel czechro klienta (tzn vedel co vsecko obsahuje). Zkus reborn patcher, nech to opatchovat.. a uvidis jestli ti bude padat hra no už som skíşÄal reborn patchera, nevadí, zaÄínam sÂťahovaÂť reborn clienta ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Na webu je ke stazeni nova testovaci verze herniho RO klienta. Je specialni tim, ze je to upraveny Ragnarok Renewal klient tak, aby fungoval s Rebornem. Hra nema tudiz problemy s patchovanim. Jde o opravenou verzi! Hra by nemela vubec padat (testovano na sobe tyden). Kdo se chcete podilet na otestovani stahnete si klienta odsud: https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/r..._2009-08-26.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 27, 2009 Author Report Share Posted August 27, 2009 bohuzel, vcera se to nahralo blbe.. stahujte znovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts