Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Chtel jsem se zeptat,nevim proc ani jak ale vetsinou kdyz castim nejaky skill a byl mi necim prerusen,zustanu stat jak tvrdy "Y" a musim udelat vzdy alespon jeden krok,nevim zda-li to ma tak byt,ale dost to zdrzuje a hlavne mate,kolikrat si toho ani nevsimnu a az po chvili zjistim ze stojim s roztazenyma rukama a nic nedelam :flirt: popr. by me zajimalo jestli se to da opravit.Diky

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

To se stává při přeruÄení­ provokem. A taky při nahazování­ sacri a schytání­ zásahu (to dÄlá už nÄkolik svn zpÄt a už jsem to sem psal), použí­t sacri znovu jde jen po pohnutí­, dostání­ dalÄí­ dmg, guardnutí­, nahození­ týmovýho boostu jako magni a podobnÄ .. prostě když se zmÄní­ vzhled panáÄka.

sem se chtÄl zeptat esli by test server nemohl prosí­m bÄžÄt nějak pravidelnÄ.. třeba aspoř jednou za týden na noc kdy by to nezatí­žilo tolik server bo třeba i ví­c nocí­ co já vim.. jestli to tedy není­ nějaký vÄtÄí­ problém aby se to zapí­nalo/vypí­nalo samo :flirt:

Muzu se zeptat jakto, ze server pada co par minut????

Server nepada a kdyz jo tak vyjimecne a pricina je hned opravena. Pokud te to vyhazuje ze hry bude to problem nekde mezi tebou a serverem. Jak dlouho bezi server bez restartu / padnuti poznas prikazem @uptime ktery napises ve hre do chatu.

Uz je to lepsi. Dik za radu :flirt:)

Vetsinu chyb (pokud nemas extra spatne pripojeni) dela klient nebo to, ze si nekde neco nerozumi. Zvlast kdybys mel merchanta na autotrade, tak si rychle zvyknes, ze te to casto par vterin po lognuti odpoji, proste pockas tech 10s a lognes znova.

Jestli mas problemy ze to pada/odpojuje behem hrani, koukni do sekce Problemy s klientem, patrne nemas opatchovano.

Tak měl bych jeden nápad na možnou další­ podporu Rebornu, sám nedokážu posoudit, zda dobrý anebo uplně na hlavu, tak mě prosim nekamenujte... :horse:

Koukal jsem na stránky různých online her a na jedné (jistě, dotace měly všechny) mě zaujala možnost dotací­ a to přes sms... Nevim jak je složitý tohle zaří­dit, proto ještě jednou prosim o neukamenování­ :D

Ale přišlo mi to rozumný vzhledem k tomu, že hodně hráču třeba neví­, jak dělat bankovní­ převody, hodně jich je pod 18 let, ale mobil má ví­ce méně každý...

Naví­c by možná nebyl špatnej nápad dát možnost za jistou částku na podporu serveru zí­skat ve hře nějaký zeny... Někomu se může zdát "jen" možnost zobrazování­ exp nedostačují­cí­, ale chtělo by to nají­t nějaký dobrý převod zeny - reálné pení­ze, jinak by to mohlo dost rozvrátit herní­ ekonomiku...

Tak snad jsem tenhle nápad nastí­nil dost dobře... pokud se mi podaří­ tu stránku znovu nají­t, hodim sem odkaz... :)

Tak se mějte a Enjoy Reborn :groupwave:

Tak měl bych jeden nápad na možnou další­ podporu Rebornu, sám nedokážu posoudit, zda dobrý anebo uplně na hlavu, tak mě prosim nekamenujte... :horse:

Koukal jsem na stránky různých online her a na jedné (jistě, dotace měly všechny) mě zaujala možnost dotací­ a to přes sms... Nevim jak je složitý tohle zaří­dit, proto ještě jednou prosim o neukamenování­ :D

Ale přišlo mi to rozumný vzhledem k tomu, že hodně hráču třeba neví­, jak dělat bankovní­ převody, hodně jich je pod 18 let, ale mobil má ví­ce méně každý...

Naví­c by možná nebyl špatnej nápad dát možnost za jistou částku na podporu serveru zí­skat ve hře nějaký zeny... Někomu se může zdát "jen" možnost zobrazování­ exp nedostačují­cí­, ale chtělo by to nají­t nějaký dobrý převod zeny - reálné pení­ze, jinak by to mohlo dost rozvrátit herní­ ekonomiku...

Tak snad jsem tenhle nápad nastí­nil dost dobře... pokud se mi podaří­ tu stránku znovu nají­t, hodim sem odkaz... :)

Tak se mějte a Enjoy Reborn :groupwave:

Asi ti unikl smysl prispevku. Pokud nekdo ceka nejakou vyhodu za to ze neco posle tak at si svoje penize radsi necha. Na jinych serverech nedostavas nic a hraci tam taky prispivaji. Zobrazovani expu se tu zavedlo az pozdeji jako vyraz diku lidem kteri server podporili (jde o to, ze obrazovani exp je proti ostatnim hracum nijak nezvyhodni).

No a ty sms... bud rad ze nevis kolik stoji zrizeni/mesicni pausal a kolik si operatori berou provizi... pokud by nebylo aspon 50 supporteru denne tak se to nevyplati. Oni jdou poslat penize i slozenkou... to zvladne kazdy ;) Na poste cloveku urcite poradi.

Guest Ashitaka
Na jinych serverech nedostavas nic a hraci tam taky prispivaji.

To se mylis :horse: Na spouste serveru funguji tzv. "donateri" kteri si poslou prachy a dostanou za to treba +10 do statu...Proste demence takovyhle servery :groupwave:

Koukal jsem na stránky různých online her a na jedné (jistÄ, dotace mÄly vÄechny) mÄ zaujala možnost dotací­ a to přes sms... Nevim jak je složitý tohle zaří­dit, proto jeÄtÄ jednou prosim o neukamenování­ :groupwave:

Ale přiÄlo mi to rozumný vzhledem k tomu, že hodnÄ hráÄu třeba neví­, jak dÄlat bankovní­ převody, hodnÄ jich je pod 18 let, ale mobil má ví­ce ménÄ každý...

K tomu muzu napsat jedine. Z 9 korun poslanych pres SMS by Kenny videl neco kolem 2.50 (jestli se za posledni rok neco nezmenilo)

Tyhle systemy jsou pro "dotovaneho" krajne nevyhodne, naopak z toho triskaji neskutecne penize operatori nebo provozovatele tehle mikroplateb.

Naví­c by možná nebyl Äpatnej nápad dát možnost za jistou Äástku na podporu serveru zí­skat ve hře nějaký zeny... NÄkomu se může zdát "jen" možnost zobrazování­ exp nedostaÄují­cí­, ale chtÄlo by to nají­t nějaký dobrý převod zeny - reálné pení­ze, jinak by to mohlo dost rozvrátit herní­ ekonomiku...

Ale tohle by byl uplny humus :horse:. To se na me nezlob, ale hru a real je treba (na kvalitnim serveru) rozlisovat, zobrazeni expu (nebo jine "kosmeticke veci" ktere primo neovlivnuji hratelnost) je IMHO jedina vec, kterou by mell supporter kdy dostat.

(ano, jsem supporter, prispel bych i kdybych za to nedostal vubec nic, naopak rozhodne bych neprispel a tim mene hral na serveru, kde se daji veci kupovat za real, kdyz jsem dostatecne neschopny je ziskat in-game)

Asi ti unikl smysl prispevku. Pokud nekdo ceka nejakou vyhodu za to ze neco posle tak at si svoje penize radsi necha. Na jinych serverech nedostavas nic a hraci tam taky prispivaji.

Kdepak, smysl pří­spÄvku chápu... Tohle mi jen přiÄlo jako nápad, jak by možná přispÄlo ví­c lidí­, protože nevim, jak na tom reborn finanÄnÄ je... Nebylo to myÄleno jako zvýhodřování­ určitý skupiny lidí­...

Jestli to tak vyznÄlo, pak se omlouvám...

Kdepak, smysl pří­spěvku chápu... Tohle mi jen přišlo jako nápad, jak by možná přispělo ví­c lidí­, protože nevim, jak na tom reborn finančně je... Nebylo to myšleno jako zvýhodňování­ určitý skupiny lidí­...

Jestli to tak vyznělo, pak se omlouvám...

Velice nadprumerne v porovnani s CZ freeserverama. Nepotrebujeme kazdej mesic schanet penize na zaplaceni hostingu jako velka cast zahranicnich serveru protoze ho mame zdarma. A upgradovat hardware uz neni treba (jeste jeden upgrade HW ted ceka...). Jediny co platime pravidelne je web hosting + domena. Ale to je mala castka ktera se navic plati jednou rocne. Pokud by se nedejboze neco stalo se soucasnym hostingem tak mame dost prostredku koupit novy server i si zaplatit housing v Casablance.

To bych radči umí­stil na tyhle stránky např odkaz na Aukro-tam si udÄlat plnou registraci a partnerský program. Pak když se na banner klikne na Aukro íşÄet se převede malá Äástka. (myslim že se to poÄí­tá jen jeden klik dennÄ z jednoho IP) ale kdyby na odkaz kliknulo nějakých 50 lidí­ dennÄ tak už to nějakou tu korunu za mÄsí­c vynese.

ÂŽádné Donations bych urÄo nezavádÄl.

Velice nadprumerne v porovnani s CZ freeserverama. Nepotrebujeme kazdej mesic schanet penize na zaplaceni hostingu jako velka cast zahranicnich serveru protoze ho mame zdarma. A upgradovat hardware uz neni treba (jeste jeden upgrade HW ted ceka...). Jediny co platime pravidelne je web hosting + domena. Ale to je mala castka ktera se navic plati jednou rocne. Pokud by se nedejboze neco stalo se soucasnym hostingem tak mame dost prostredku koupit novy server i si zaplatit housing v Casablance.

Tak to je jiná... dobře...

Jinak se omlouvám vÄem, za to, co jsem ří­kal jestli to nÄkoho urazilo... Ty sms mi přiÄly jako dobrý nápad, ale vzhledem k neznalosti toho systému jsem se íşkázal jako uplnej tupec a to samý s dotacema...

Reborn je asi nejlepÄí­ Äeský RO server, takže vážnÄ asi bude lepÄí­ nic nemÄnit =)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...