k3dT Posted November 13, 2006 Author Report Share Posted November 13, 2006 Urcite slo. Vlastne ani nevim proc uz sem ho nezrusil. Kazdopadne kdyby to nekoho napadlo zneuzivat neni problem si ho zjistit Po restartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tidus Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Ked uz je tema pri tych mailoch nedala by sa v CP vytvorit nejaka sekcia notifikacie na nove maily ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 13, 2006 Author Report Share Posted November 13, 2006 Ked uz je tema pri tych mailoch nedala by sa v CP vytvorit nejaka sekcia notifikacie na nove maily ? vzhledem k tomu jak osklive to je cely naprogramovany (zadna univerzalnost) tak by to bylo moc slozity... neni problem vlizt na stranku a kouknut se jestli je nejakej novej ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tidus Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 stranku ? asi je tu nejaka dalsia moznost ktoru som doteraz neobjavil Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Chtel jsem se zeptat,ten "Change chase" je umyslne u vetsiny bossu,resp. ma to tak byt ? Kenny,Kenny nevyhybej se mi a prosim nejakou odpoved(neboj nebudu prudit ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 13, 2006 Author Report Share Posted November 13, 2006 stranku ? asi je tu nejaka dalsia moznost ktoru som doteraz neobjavil http://ucty.reborn.cz/mail z toho vyctes ne jestli mas novej mail? Kenny,Kenny nevyhybej se mi a prosim nejakou odpoved(neboj nebudu prudit ) Co na to rict... brecis na spatnym hrobe...napis Gravity. Holt to tak je. Nevidel jsem vas teda v akci, ale to meni cil i na velkou vzdalenost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 http://ucty.reborn.cz/mail z toho vyctes ne jestli mas novej mail? Co na to rict... brecis na spatnym hrobe...napis Gravity. Holt to tak je. Nevidel jsem vas teda v akci, ale to meni cil i na velkou vzdalenost? Priest tankuje treba Mayu, wizna muze stat jak daleko chce(aby ji teda videla) hodi SG, Maya zakrici nastve se na wiznu, wizna se lekne a umre(ne uplne vzdycky teda) ale meni target i daleko. resp. co je pro tebe velka vzdalenost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romulus Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Konkretner Maya meni target i kdyz priest tankuje a Creator ji haze pivem po hlave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Meni target vetsinou hned po prvnim zasahu,v praxi to vypada ze zacastim SG a nez skonci SG tak boss uz jde po me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 z toho co som parkrat bol na bossoch ja tak u sg meni target boss hned po prvej rane.. pri skilloch ako napriklad breaker, vulcan je to trosku ine.. raz zmeni po prvej rane raz to nezmeni ani po 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Při DS se zaÄne boss tak jako pomaliÄku přesouvat z tanka na hunta a když se octne tankovi za zády, tak se rozbÄhne přímo na hunta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Tak me napadlo ohledne CP - neslo by aby to ten hezky obrazek vyzadovalo az po (byt jedinkrat) chybne zadanem hesle z IPcka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 14, 2006 Author Report Share Posted November 14, 2006 hmm to rovnou muzu ten obrazek zrusit a nechat to tak jak to bylo predtim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajfi Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Co na to rict... brecis na spatnym hrobe...napis Gravity. Holt to tak je. Nevidel jsem vas teda v akci, ale to meni cil i na velkou vzdalenost? nj moja skusenost u Orc Lorda. Ako hodim s wizom SG, tak sa na mna Lordik skaredo pozre a uz lezim docela mrtvy... A to som od neho hodne daleko a nie som target. A ani sa nemusi u toho pohnut... jednoducho jak ho trafilo SG tak som schytal nejakym pekelnym skillom na dialku. Ak to tak ma byt tak ok, ja len pre kontrolu, co ked nahodou nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 No na minule svnce (ci este nejaky tyden zpatky) to bossove nedelali. Ted to dela malem kazdy. Proste wizny uz nemaji na bossech co delat . Pokud by s tim slo neco udelat a delalo by se, sem pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 15, 2006 Author Report Share Posted November 15, 2006 svn je porad stejna... jen se potvurky konecne naucily vsechny skilly ktery maj (event OnSkillUsed se neprovadel vzdy kdyz mel). treba maya ma:1147,Maya@WZ_HEAVENDRIVE,chase,91,5,10000,0,5000,no,target,skillused,18,,,,,, tzn hodi na castera target skillu se 100% uspesnosti heavendrive lv5 s delayem 5 sekund a emotikonou = kazdopadne timhle zmeni target... tzn zalezi na potvorach jaky maj skilly neni to tak ze by to delali vsechny potvory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 to k3: jenom malá otázeÄka ze zvÄdavosti .. v sigu máÄ konto: 200,- ..to se zatim vybralo na tom aukru tak málo ? /swt .. sem Äekal že to bude trochu lepÄí i když je fakt že 20 kliků za den je hodnÄ málo na to kolik lidí Äte forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 15, 2006 Author Report Share Posted November 15, 2006 Tech 20 se uz zmenilo na 10 Je pravda ze plati malo ale aspon u toho nejsou dalsi podminky jako treba kup si zajezd u Invie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 acha takže je to prafda.. lidi co Ätou forum sou líný Äkoda ale na druhou stranu i 300 je pÄkný docela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 ... tzn zalezi na potvorach jaky maj skilly neni to tak ze by to delali vsechny potvory.no co sa tyka wizzarda tak to robi kazdy boss... hodim sg boss sa ani nepohne a ja lezim(zatial -8% ).. vyzera to ako pozition lag bossa + ta zmena ciela a to rozchodi malokto.. jedine taktika sg a hned wing lenze to boss hned portne.. neze by mi to nejak vadilo.. wizza takmer nehram, ale.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romulus Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Ja to delam tak, ze hodim flasku a trosku popobehnu. Bosak se vetsinou nezasekava, ale targetne me a kdyz ma nejaky ranged utok, tak mi klepku dava.Nicmene u LoDa se mi stane, ze mu hodim demo, on se jakoby zasekne, zobrazi se ten dmg a pak poskoci. Jako by se ten dmg nemohl zobrazovat na pohyblivem cily, ale jinak se pohybuje ... tezko rict. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 No me to vadi docela dost, kdyz sem chodil na bossy, tak sehnat priesta kterej neco ustoji, (tzn, sme 2 na drop) se dalo. Ted mi to pripada jako ze, wizna nema narok na jakejkoliv "rare" drop, uz jen s tech "mala" bossu co zabije a ten priest ustoji :-/ Ale uz na zadnej, jelikoz, ted uz ma sanci jen asura a AD(jeste ke vsemu na dual...), jak smutny.. :-/ Romulus: Ooh jak krasnej pocit tohle vedet. Ja delal wiznu "jen tak"(okolnosti sou jedno..) s tim, ze mam level dost na to, abych byl nucenej denne expit.Natoz ten cas uz taky neni to co bejval. Hraju o vikendu, pri tom, ze si nemuzu zajit "pro zabavu" na bosse, me dovadi k myslence -end- Edit: No a proto, ze tebe to stoji 100 flasek denne musi wizard huntit equip a zeny(mnohonasobne vic jak ty flasky) aby si ten "rare" drop mohl koupit. Me nepride moc smysluplny ani logicky. Ale jak sem jiz jednou rekl, na forum nehodlam davat zadny navrhy, neudelam to ani dnes, pouze sem zareagoval, vyjadril moje nepochopeni, vim, ze s tim nic neudelam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romulus Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 S timhle s tebou souhlasim a ja creatora delal vicemene kvuli MVP. Kdyz sem videl, jak si to ostatni davaj na tri lahve a ja tam Jakubickovi tankuju hera a lorda, popripade mayu, tak sem si rekl, ze chci mit taky neco, co rychle toho bosse zabije.Na druhou stranu jsou bosaci, ktery nemaj moc VIT nebo maj 0% na normal utok. Takze to musi vykalkulovat ea, jak to s tim bude a nedelat jen reborn upravy. Taky je pravda, ze AD neco stoji a kdyz chces obihat bosse, tak i dost flasek = dost casu na hunteni veci. Asura nestoji skoro nic a s profou vubec nic no a wiznu to nestoji lautr vubec nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 romulus wiznu to stoji % inak lock na fore spozdeny dmg by nemusel byt...inak btw mohol by sa vratit s5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 15, 2006 Author Report Share Posted November 15, 2006 unlocknu to az za nejakej cas az se to hezky usadi... jinak mezi gm sme se shodli ze to takhle nechame. Aspon prozatim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.