k3dT Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Sem pište objevené nepřesnosti, případně GRAMATICKí chyby v přeložených questech na změnu povolání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gugi Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 V Moje nastavení v sekci Upravit podpis je dole napsano "ZÄnit Podpis" Link to comment Share on other sites More sharing options...
merovingian Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 V Moje nastavení v sekci Upravit podpis je dole napsano "ZÄnit Podpis" 101[/snapback]mas asi nastavenou spatnou znakovou sadu -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gugi Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 No v mozille mam nastaveno Central European (Windos 1250) jesi teda myslil tohle Link to comment Share on other sites More sharing options...
jump Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 mas asi nastavenou spatnou znakovou sadu -_-103[/snapback] Nene znakovou to neni kdyz jinde mam Zmenit nastaveni ale je tam vazne Zenit, to M nekde vypadlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 15, 2005 Author Report Share Posted July 15, 2005 Opraveno. Ono chyb bude vic..ten preklad sem delal na rychlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nktn Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 pri questu na huntera je chyba....ked kecate s demon hunterom, ktory vam da quest aby ste mu doniesli nejake veci (bill of birds, skel bone, ...) a pridete k nemu este raz (ked tie veci este nemate) tak povie: Yes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 15, 2005 Author Report Share Posted July 15, 2005 opraveno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertai Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 V queste na sage, pan profesor u ktoreho sa robi pisany test (Written Test Professor) -> Robil som len dva testy, z toho iba jeden podrobne (su tusim 4 rozdielne) ale bol plny chyb, napriklad :Morocc (Morroc)Gefen (Geffen)Rokker (Rocker)prontersky blacksmith sa vola Hollgrehen a nie taka patlanina pismen ako je tamneviem ako sa nazyvaju na reborne Yggdrasil Leafy a Seedy, ale zda sa mi divne "Ig Drasil Seed" a podozrivo mi znie aj "Master Fruit" (zeby Mastela?)odpoved na jednu otazku bola v anglictine (otazka o energy coate tusim) V obidvoch testoch sa mi stala velmi zvlastna vec, ked z 18. otazky skocilo rovno na 20. ... len bliklo okno, zdalo sa mi ze tam bliklo cislo 19 ale hned nahodilo 20 ... ovsem mohlo sa mi stat ze v mojich lagoch (som nimi povestny ) som to nechtiac odentroval Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 16, 2005 Author Report Share Posted July 16, 2005 vsecko opraveno..to teda bylo chyb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 NPC Sister Mary, Prontera church:Rika: "Po te, co se oba zaregistruji u mne, tak musi jit ke knezi, rict sve prisahy a prjmout...." - Pote by se melo psat dohromady, je to odvozenina slova potom. Rika: "dokud smrt nerozdeli" - tady vypadlo - je smrt nerozdeli. Rika:"Preji mnoho pozehnani parum, ktere si po te preji zit spolu" - opet dohromady Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 Hned to opravim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locklear Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 V casti testu na Sage (test s otazkama) je sem tam anglicka veta a na jednom miste je jeden dotaz 2x pokazde s jinymi odpovedmi, tj ne dotaz A a k nemu prislusne odpovedi A a dotaz B a k nemu odpovedi B, ale B-A, B-B. Nevzpomenu si ted ale presne, co je to za otazky (to najdete ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 Pokusim se to najit a opravit Priste aspon napis cast otazky / odpovedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locklear Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Jasne, sorry. Delal jsem ten quest vcera utahanej jak pes a pekne jsem u toho zuril - furt nekde litat pro veci , tak jsem si ty chybky nenapsal.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 No stejne sem to nenasel, takze mi trosku porad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locklear Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Je to v jedne ze sad otazek pro test... Co kdybych na to mrknul v MoonEditu a opravil to? Nekde si to uz najdu. Kdyztak mi posli PM nebo tak neco Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Pokud jste to jeÄtÄ nenaÄli, tak je to otázka Ä. 15 a 16. (Jaká je def a SP bonus ribbonu). Ta má být pouze u otázky Ä. 16 a jeÄtÄ by tam spíÄ mÄlo být def a SP bonus CUTE ribbonu). A pak se to vždy v tohhle testu zasekne na otázce 19. DalÄí chyba je v otázce 17. Kdo neoblékne saint robe (sword, merch. thief,aco). Podle nabízených odpovÄdí by tam mÄlo být spíÄe silk robe Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 Vsecko opraveno, diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumas Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Vsecko opraveno, diky 706[/snapback] este by sis to mel kontrolovat podle tech skriptu, nebot nekde je skutecne vic spravnych opdovedi (jsou ohodnoceny stejne) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 Vsak jo, nekde sou treba 3 spravny odpovedi v jedny otazce. Je jedno jakou zvolis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cecka Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Je to iba mala chybka ale pri prechode na maga ked sa v guide book pozeram na solution no4 tak ku morroc solution je tam: "najde se:U maleho jezirka v pobliz jezirka u pyramidy v morrocu" iba malinka chyba,ale aj tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 Opravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 taky mam jendnu opravdu malou chybu kdyz nekdo sedi a chce pouzit predmet tak se napise : Tento predmet nelze uzit vsede- takova mensi chyba:)) v sede se pise oddelene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locklear Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 "vsede" je prislovce a pise se dohromady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.